1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,7 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Anders,
Trondheim

+
hotellrommet
-
Frokosten kan vell ikke ha vært dårligere. elendig service på resturangen og man måtte nærmes holde i fate mens man spiste, vist ikke kom det noen og tok det

Bekreftet gjest: 2018-08-04


4 av 10

Mette,
oslo

+
Beliggenheten var dårlig, helt for seg selv uten noe annet i umiddelbar nærheten.
-

Bekreftet gjest: 2018-07-21


8 av 10

Monica ,
Øvre Årdal

+
-
Apollo bør ikkje skrive at rom har balkong når det blir rilbydd ein overgrodd balkong med ein enorm bourgainvillae over. Dyr og planter dalte ned døgnet rundt, og var umulig å bruke den. Savna også tørkemuligheter for våte badeklær

Bekreftet gjest: 2018-07-07


5 av 10

,

+
Bassenget.
-
Dårlig frokost med lite utvalg. Eggerøren var som suppe og ingen alternativer for folk med allergi. Dårlig utvalg av pålegg og frukten var ofte halvråtten. Dårlig renhold, fikk nye håndduker hver dag,men samlet seg tykt lag med støv på badet og på nattbordene. De ansatte i baren virker slitne og lite serviceinstilte. Det er ikke noe 5 stjerners resort,men et helt OK hotell.

Bekreftet gjest: 2018-06-23


8 av 10

Bernt,
Volda

+
Hyggelig og serviceinnstilt betjening
-

Bekreftet gjest: 2018-05-26


8 av 10

marianne,
Kongens Lyngby

+
Poolområdet og stilheden
-
Intet wifi der virkede og der står i kataloget der er gratis wifi på værelset - og efter mange ganges henvendelse i receptionen og hos Apollo og 3 dage kom der gratis wifi - ikke godt nok! Det var en af vores kriterier for at vælge dette hotel - nemlig med gratis wifi på værelset. Vores døtre havde mange myrer og igen måtte vi bruge 3 dage og mange henvendelser i receptionen før de gjorde noget ved dette.

Bekreftet gjest: 2018-08-18


8 av 10

T. ,
København

+
Den store pool samt poolområdet Beliggenhed i forhold til stranden og restauranterne
-
Ingen fast tidspunkt for rengøring samt mangelfuld rengøring på værelserne Service og bestik var ofte beskidt og måtte ombyttes

Bekreftet gjest: 2018-07-21


10 av 10

Glyn,
Kalundborg

+
rolig beliggenhed, dejligt poolområde, flot morgenbuffet
-
uforholdsmæssigt dyrt at købe mad/drikkevarer på hotellet

Bekreftet gjest: 2018-06-09


9 av 10

Lars ,
Rønne

+
Senge er skønne. Rengøring i top og poolområdet med poolhåndklæder. I
-
Mulighed for selv at tage kaffe ved morgenbuffet.

Bekreftet gjest: 2018-06-09


8 av 10

Åsa Eie,
Taastrup

+
Hyggelig atmosfære
-

Bekreftet gjest: 2017-09-23


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Sted
 • 3,5/5 Rom
 • 3,5/5 Service
 • 3/5 Verdi
 • 3,5/5 Renslighet

52% anbefaler hotellet

382 vurderinger
Utmerket
 
107
Veldig bra
 
110
Bra
 
90
Mindre bra
 
42
Dårlig
 
33

Fem siste vurderinger

01.08.2015

Innlegg av Sandra T

Nydelig rom og trivelig hotell

Rommet var fantastisk og føltes som en liten leilighet. Fine fasiliteter på hotellet og nære stranden. Liker denne delen av øyen best da det ikke er så mye turister her. Kommer til å bo her neste gang jeg skal til Santorini. Gode forbindelser til byen og pluss pluss med tennis!!

 
20.08.2014

Innlegg av Mona H Oslo, Oslo, Norway

Dårlig rengjøring, nedslitte rom og sure resepsjonister - dette er ikke et 5 stjerners hotell

Veldig bra bassengområde, men dette er ikke et 5-stjerners hotell!!! Vi ankom hotellet kl. 13:55 og fikk beskjed om at rommet ikke var klart - innsjekking var nemlig fra kl. 14:00. Etter å ha ventet en halvtime fikk vi nøkkel og ble fulgt til rommet. Vi gikk fort ut igjen. Rengjøringen var en skandale - badet direkte ekkelt med muggsopp i kriker og kroker rundt badekaret. Balkongdøren gikk det ikke an å låse og utenforstående hadde således fri adgang til rommet. Da vi påpekte dette i resepsjonen ble de ganske så snurt. Stygge blikk og heftig diskusjon seg i mellom på gresk. Etter ytterligere 45 minutter greide de omsider å tilby oss et annet rom som var veldig mye bedre, men neppe mer verdt mer enn 3 stjerner. Air condition anlegget måtte stå på 5 grader og full styrke for å få temperaturen ned i 24-25 grader. Badet var støvete og fremdeles skittent, og da dette ble påpekt fikk vi beskjed om at det var fordi hotellet var gammelt. Da vi påpekte at støv må det gå an å tørke vekk ble stemningen rett og slett ubehagelig og vi følte oss ikke akkurat velkomne. Senere på kvelden falt håndklestativet på badet ned og vi fant ut at den ene nattbordlampen ikke virket. Dette ble reparert den påfølgende dagen, og selv om vi fikk rene håndklær ble dessverre ikke renholdet på badet noe bedre. Dag to oppdaget vi at balkonglampen ikke virket og etter at den ble reparert påfølgende dag sluttet vegglampene å virke. Det stod to rene glass på rommet da vi ankom. Disse ble ikke rengjort før vi hadde bedt spesielt om det. I og med at dette var et vanlig hotellrom uten kjøkkenkrok var det ikke naturlig at gjestene selv vasker opp. Vi følte til tider at vi bodde på Fawlty Towers og ikke et 5-stjerners hotell. Feil og mangler som ble påpekt ble dårlig taklet av personalet og vi følte oss ikke velkomne i det hele tatt. Det var nesten som om de mente at vi var heldige som hadde tak over hodet mens vårt utgangspunkt var at vi var betalende gjester. Med mindre du har lyst til å betale for et 5-stjerners hotell og få 3-stjerners standart, nedslitte hotellrom og elendig service så styr unna dette hotellet.

 
08.08.2011

Innlegg av benteirene2011 Oslo, Norge

En 5-stjernes flopp, hold dere unna!

Reiste alene med 2 barn til Santorini og valgte det tilsynelatende beste hotellet som var å oppdrive slik at dette skulle være en god opplevelse for alle, inklusive meg selv. Hotellet er flott med stilig resepsjon, nydelig bassengområde, store rom, aircondition og bra rengjøring med det lille ekstra for den som husket å legge et par euro på hodeputen. Dessverre flopper hotellet med sin usedvanlig trege og uvennlige service på flere arenaer. Frokosten var som på et hvilket som helst 3-stjernes hotell på Santorini, med småsur betjening på halv fart. #fail Idyllisk utendørs lunsjrestaurant med verdens største prompetryne som servitør. #fail Nydelig mat, riktignok! Det kan ikke sies om middagen, hold dere unna, den var fullstendig uspiselig! #fail Ingen internettdekning på hotellrommet, kun et tregt nett i resepsjonsområdet. #fail Hotellet ligger absolutt ikke i frodige omgivelser, men i hva jeg kaller en sten/jordørken hvor det var langt å gå til absolutt alt, ca 2 kilometer til nærmeste minibank, og minst like langt til de fleste restauranter og båten over til Kamaristranden. #fail Utrolig skuffende og ødeleggende for opplevelsen av Santorini, verdens vakreste sted! <3 <3 <3

 
06.06.2011

Innlegg av Reiselysten2011 Oslo, Norge

Overhode ikke et 5 stjerners hotel!!!

...Dette hotellet har et bra bassengområde...men standarden generelt tilsvarer et middels trestjerners hotell. Svært lite utvalg i poolbaren : Kun 40% av det som stod på menyen!!! Dårlig frokost med lite utvalg. Stor forskjell på rommene. Vi fikk et bittelite rom der dusjen var ødelagt, med en bitteliten markterrasse med utsikt rett inn i en busk.... Det var ingen mulighet for oppgradering - selv om vi tilbød oss å betale for dette. En fin ferie, fin strand i nærheten, men synes det skulle stått tre stjerners hotell i beskrivelsen.

 
06.01.2019

Innlegg av terryb964 Beauly, Storbritannia

Perfect location.

This hotel was a perfect place to stay on the island, comfortable and spacious rooms, breakfast was excellent and the staff are very friendly and welcoming, you can walk to the beach in 10 minutes as well as the many tavernas and shops, alternatively you can hire a car and drive all over the island in a matter of hours, over all I would absolutely recommend this hotel.