1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

9 Muses Resort

  • • Hyggelig atmosfære
  • • Idylliske omgivelser

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til 9 Muses Resort i Perissa på Santorini – et elegant hotell med hyggelig atmosfære. Populært hotell med et flott bassengområde og beliggenhet nært stranden. Her bor du i store, lyse dobbeltrom og det diskes opp med frokostbuffé i hotellets restaurant.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,7 av 10
Basert på 33 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

hotellrommet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige 9 Muses Resort ligger i et rolig område og består av ni hus – ett for hver av de ni muser. Bassengområde med jacuzzi, barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær som kan benyttes bade ved bassenget og på stranden. Poolbar.

Restaurant både lokale spesialiteter og internasjonale retter. Bufférestauranten er åpen for frokost og middag, mens hotellets taverna serverer lunsj á la caret. Bar.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom og tennisbane og utstyr. Massasje og badstue mot avgift.  Roome service mellom kl. 8.00-23.00. Gratis solsenger og parasoller på stranden, be om voucher i resepsjonen. Vaskeriservice mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Kort vei til stranden og restauranter og barer i Perivolos. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon mot tillegg.  Halvpensjon er frokostbuffé og middag fra fast meny, valg mellom to for- og hovedretter, samt salat og dessertbuffé.