Terra Blue

Terra Blue ligger på en høyde og er et hyggelig, enkelt hotell med et stort basseng midt i hotellområdet. Slapp med en iskald frappé fra poolbaren. Her bor du i tradisjonelt innredede rom og det er nedoverbakke hele veien til stranden. Siden hotellet ligger opp på en høyde er Egeerhavet et vakkert skue mens du inntar frokosten.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suiter for 2 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Terra Blue ligger høyt med fin utsikt over Kamari Bay. Området er rolig men det er allikevel ikke langt til strandpromenaden med tavernaer og restauranter i Kamari. Det gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær i det hyggelige bassengområdet. Poolbar med drikke og snacks. Bassenghåndklær til låns i poolbaren.

Gratis WiFi i fellesområdene. Lite trimrom (gratis). Badstue mot avgift. Ca. 150 meter til bussholdeplass for lokalbussen. Bakke ned til stranden, ca. 400 meter.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt