Radisson Blu Zaffron Resort

Velkommen til det nybygde hotellet Radisson Blu Zaffron Resort i kystbyen Kamari på Santorini. Hotellet ligger med kort vei til både stranda og gågata med butikker og lokale tavernaer. Slapp av ved bassenget, spis noe godt i restauranten eller ta en treningsøkt i det velutstyrte treningsstudioet.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Zaffron Resort er et nybygd hotell i luksuriøs stil som ligger i Kamari, på østsiden av Santorini. På hotellet er det et basseng med solsenger og hengekøyer hvor du kan slappe av og en poolbar som serverer enkle retter. Her er det også et helsesenter med et velutstyrt treningsstudio. Dessuten ligger det en restaurant inne på hotellets området. Gratis WiFi på hele hotellet.

Hotellet ligger ca. 150 meter fra Kamari strand, som er en lavastrand, og gågata med flere tavernaer. Hotellet er også et perfekt utgangspunkt for å utforske severdigheter som Mésa Vounó-fjellet, det arkeologiske utgravningsfeltet antikke Thera, eller byene Fira og Oia.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt