Costa Grand Resort & Spa

  • • Nybygd hotell
  • • Resorthotell på Kamari Beach

Costa Grand Resort & Spa er et flott anlegg på den sorte stranden i Kamari. Det er et elegant hotell som ligger nydelig til der du kan nyte av solfylte dager på stranden og varme kvelder med en drink i handen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Ettromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Nytt, rent og pent
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Costa Grand Resort & Spa er et nybygd hotell som består av flere bygninger og fire mindre basseng, ett barnebasseng og to større basseng, der ett ligger ved en sidebygning. Poolbar med fersk juice og cocktails. Gratis solsenger og parasoller ved bassengene og på rullesteinstranden. Badehåndklær mot avgift.

Hotellrestauranten vender mot stranden og har retter både fra middelhavslandene og resten av verden på menyen. Her serveres frokostbufféen frem til kl. 10.30 og om kvelden spiser du á la carte her. Noen dobbeltrom ligger i en nyere sidebygning (fra 2019), ca. 70 meter fra hovedbygningen. Her er det et basseng og en restaurant der gjestene som bor der serveres frokost i høysesong.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Gratis treningsstudio og pilates mot avgift. Spa med massasje og skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk. Hotellet ligger ved innflygningen til flyplassen og flytrafikken kan derfor oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 400 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.