1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Blue Sea

Blue Sea er et enkelt, familiedrevet hotell som ligger i et boligområde på en høyde over strandpromenaden i Kamari. Hotellet har et hyggelig bassengområde med poolbar. Stranden ligger kun en kort spasertur unna.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Blue Sea er et hjemmekoselig hotell med enkle, tradisjonelle, dobbeltrom og leiligheter, alle med balkong, fordelt på flere bygninger. Familien som driver hotellet er kjent for å ta godt vare på sine gjester.

Hotellet ligger på en liten høyde ovenfor strandpromenaden og har et hyggelig bassengområde med basseng og barnebasseng, poolbar og solsenger. Ytterligere ett basseng ligger på andre siden av gata. Badehåndklær kan lånes i resepsjonen.

50 meter til et supermarked og flere restauranter. Ett par minutter bortenfor ligger strandpromenaden med flere tavernaer, barer og butikker, og sist men ikke minst den lange lavastranden i Kamari.

Gratis WiFi i fellesområdene. Hyggelig lobby med sofaer. Resepsjonen er åpen på dagtid. Fin beliggenhet nær strand og sentrum. Trappetrinn for å komme til leilighetene og smal trapp opp til frokostserveringen. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 100 meter fra hotellet. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Enkel frokost