Alexandra

Familieeide Alexandra er et enkelt hotell i Kamari. Bassengområde med stort basseng solsenger og parasoller på hotellet og gangavstand til den sorte lavastranden og strandpromenaden i Kamari.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer. Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille og rolig.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alexandra er et enkelt og noe eldre hotell med herlig stemning og hyggelig personale.  Hotellet ligger fint i Kamari og har bassengområde med ett stort basseng, gratis solsenger og parasoller. Hotellet består av flere to etasjes bygninger. Pool-/snackbar.

Gratis WiFi i resepsjonen. Deponering mot avgift i resepsjonen. Gangavstand til sentrum, ca. 500 meter, og lavastranden i Kamari. Strendene her består av rullestein. Lounge med TV. Lokaltrafikk. Flytrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Enkel frokostbuffé inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt