Alesahne Beach

Det lille hotellet Alesahne Beach har en perfekt beliggenhet ved stranden der bølgene mot stranden skaper den herlige feriefølelsen du lengter etter. Hotellet et basseng der du kan tilbringe en lat feriedag. Om kvelden er det bare å ta turen langs strandpromenaden i Kamari der det er flere tavernaer og restauranter å velge mellom.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Perfekt beliggenhet, hyggelige folk som ga god servise, god mat. Kunne ikke vært bedre.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 20 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelig, lille Alesahne Beach ligger på strandpromenaden i Kamari og passer for den som synes beliggenhet er viktigere enn mange fasiliteter. Her er det to mindre bassengområder med gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær som kan benyttes ved bassenget og på stranden.. Det ene bassengområdet ligger mot strandpromenaden og det andre ligger bar hotellbygningen. Gratis solsenger og parasoller på hotellets del av stranden.

Gratis WiFi. Snackbar. Hotellet ligger ved strandpromenaden i Kamari nær restauranter, tavernaer og småbutikker. Stranden ligger på andre siden av strandpromenaden. Transferbussen stopper ca. 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Ca. 10 kilometer til Fira. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.
Halvpensjon á la carte mot tillegg.

Verdt å vite

Stranden ligger på andre siden av strandpromenaden.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt