1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

674 vurderinger
Utmerket
 
273
Veldig bra
 
282
Bra
 
78
Mindre bra
 
33
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

14.09.2018

Innlegg av Melkemann

Flott hotell

Var veldig heldige med hotellrommet, lyst og lett og veldig fin beliggenhet. Var veldig fornøyd med renholdet av rommet, men savner at resepsjonisten kunne være mer oppmerksomme på gjestene og ikke av mobilen. Frokosten var veldig bra 👍. Anbefales 😃. Kommer gjerne tilbake 👍

 
13.09.2018

Innlegg av Jommy16 Lillehammer, Norge

Pent hotel

Vi var heldige og fikk en nydelig leilighet over gaten. Lyse, store og pene rom med stor veranda og egen solterrasse. God frokost. Hadde satt pris på mere oppmerksom resepsjon. De satt stort sett med øynene på mobiltelefonen. Kommer gjerne tilbake. Takk for flott opphold.

 
16.08.2018

Innlegg av Sara Alice K

Vil tilbake!

Fine rene hvite trivelige rom. God frokost. Det eneste som trekker ned er lite og upraktisk bad. Hotellet ligger nært fin strand, og ei lang gågate med masse spennende butikker og restauranter. Har blant annet et supermarked, neglesalong og bil-utleie som nermeste nabo. Skikkelig gøy å leie seg bil der for å kjøre å se resten av den vakre spennende øya.

 
19.06.2018

Innlegg av Travel327374

Helt ok hotell

Dette er et veldig greit hotell sentralt i Kamari. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Greie rom. Godt renhold over hele linjen. God frokost. Kort vei til strand/strandpromenade. Kort vei til flyplass. Kan anbefales

 
27.08.2017

Innlegg av Cato B

Helt ok, sentralt

Dette hotellet skuffet litt når det kom til innredning og dusj. Det har en sentral beliggenhet og fremstår som nytt og godt vedlikeholdt. Det skuffet likevel da vi så innsiden av rommet. Det var litt tom og lite utstyrt. Manglet vannkoker og "ikke forstyrr" skilt blant annet. Dusjen var liten og forhenget var for kort, så badet ble nesten til ett basseng da vi dusjet. Sengen var hard og frokost ble kjedelig etter noen dager, lite utvalg. Hotellet mangler kun småting for å fremstå som mye bedre. Hyggelig og imøtekommende betjening!