Aegean Plaza

  • • Mange stamgjester
  • • Flere bassengområder
  • • Gangavstand til stranden

Aegean Plaza er et fint hotell som ligger i rolige omgivelser i Kamari. Her er det flere basseng, vennlig personale og pene rom. Til stranden er det bare 50 meter, og en kort spasertur unna venter restauranter og barer. Om kveldene kan du slappe av på rommets balkong eller terrasse, etter enda en deilig dag på Santorini.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Ettromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Flott leilighet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aegean Plaza er et pent hotell som består av flere mindre, hvitkalkede bygninger. Her venter tre bassengområder med både jacuzzi og barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum. Hotellet ligger kun en kort gå tur fra lavastranden, for deg som vil blande bad i bassenget med herlige sjøbad.

Her starter du dagen med en stor frokostbuffé. Om du ikke vil forlate hotellet om dagen kan du ta en lunsjpause i pool- og snackbaren, som serverer enklere retter med utsikt over bassenget. 

På hotellet er det et nyrenovert, lite treningsstudio. Room service dagtid. Gratis WiFi. Vaskeriservice mot avgift. Gjester kan booke spa og massasje mot avgift på søsterhotellet Costa Grand, 400 m bort. Hotellet ligger i utkanten av Kamari, nært restauranter, barer og stranden. Minimarked rett over gaten. Fra Kamari tar du deg enkelt til severdighetene på Santorini med lokalbussen. Kort busstur fra flyplassen til hotellet. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé er inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg som inkluderer frokost og middag (buffé).

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen 24/7. Flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende.