1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,3 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

,

+
Mange bassenger, hyggelig uteområde, sentralt, god frokost.
-
Harde senger, to enkeltsenger satt inntil hverandre i stedet for dobbeltseng, liten markterasse.

Bekreftet gjest: 2018-09-15


8 av 10

Lone,
Oslo

+
Store fine rom som passet til familier.
-
Bør ha flere snackbarer og flere solsenger.

Bekreftet gjest: 2018-07-21


10 av 10

Monica,
Drammen

+
Alt
-
Ingen, fantastisk sted å feriere på

Bekreftet gjest: 2018-06-23


10 av 10

Anne Lise,
Stavanger

+
Beliggenhet, vennlig personell, alt var bra.
-
Alt var bra.

Bekreftet gjest: 2018-06-09


10 av 10

Siw,
Harøy

+
Hyggelig betjening, veldig bra standard på rom og andre fasiliteter. God buffet frokost. Nært Fira senter og supermarked. Stille og rolig beliggenhet. Flotte basseng.
-
Grønt lys over døren inne på rommet var forstyrrende om natten. Muligens vanskelig for hotellet å gjøre noe med dette?

Bekreftet gjest: 2018-06-09


8 av 10

Lotte ,
Ringsted

+
Pool, beliggenhed, udsigt God service til aftensmad, venlig tiltale, smil især Julia
-
Mere variation i maden, trist morgenmad og det samme hver dag. Aftensmad ofte det sammme, vi havde 14 dage på hotellet og måtte gå i byen og spise flere aftener da det var kedeligt, lad gæsterne få to retter i steden for på halvpension Sure personaler til morgenmad uden smil

Bekreftet gjest: 2018-09-22


9 av 10

Preben,
Roskilde

+
Beliggenhed tæt på byen, samt mulighederne for at finde fredelige opholdssteder
-

Bekreftet gjest: 2018-08-18


10 av 10

Louise,
Gentofte

+
Lækker pool, god plads, godt fitness center
-
Morgenmaden var ikke god

Bekreftet gjest: 2018-07-21


8 av 10

,

+
Kiva siisti paikka
-
Kävelytie kaupunkiin vaatii kunnostusta.

Bekreftet gjest: 2019-05-11


10 av 10

,
Espoo

+
hyvä, kattava aamupala siisti huone
-

Bekreftet gjest: 2018-09-08


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

2031 vurderinger
Utmerket
 
929
Veldig bra
 
742
Bra
 
237
Mindre bra
 
82
Dårlig
 
41

Fem siste vurderinger

31.07.2017

Innlegg av lisajQ5895HZ

Vi tar turen tilbake!!!

Endelig et hotell som jeg slappet 100% av på. Det var stille og rolig på kveldene, servicen er upåklagelig og frokosten var god. Ytterste kvalitet på renhold og imøtekommenhet. Moderne, lyst og et gresk preg over hele området. Gode engelsk kunnskaper - lett kommunikasjon. Rommet (superior) var knallfint. Hotellet ligger fem minutt unna sentrum, tre min unna supermarked. Anbefales å bo her i ferien!! Fint treningsrom!

 
18.10.2016

Innlegg av SveinOtto Kopervik, Norge

Flott Resort 10 minutt gange fra Fira sentrum .

Flott resort med fine uteområder . Generelt : 3 bassengområder , kjekk bar ved bassenget med hyggelig personale , ikke så veldig tilpasset barnefamilier så det passet oss fint som reiste med en tenåring . God service i resepsjon og på rommet ( vask/håndklær o.l. ) Mat : veldig god frokost bufe` med godt utvalg , grei a la carte restaurant på resort om man ønsker det en kveld alternativt så har de all inclusive , frokost eller halvpensjon . Gjester : Lite skandinavere på hotellet som vi bestilte igjennom "apollo" mest engelske gjester , men og fra en del andre land ( USA , Østen mm ) Rommet : Det var litt harde madrasser på rommet , og litt slitt og trangt bad ellers koselig og greit rom og balkong . Tror vi ønsker å bo ved sjøen på neste sydenreise savnet sjøen og brisen . Flott i Fira og Oia , spesielt Oia falt i smak da det ble litt mye esel-lukt i Fira på restaurantene spesielt i 35 varmegrader .

 
04.10.2013

Innlegg av svein0lavh Gjøvik, Norge

Flott hotell

Jeg reist alene til Santorini og bodde på hotell El Greco rett utenfor Fira 21.9.-28.9.2013. Veldig flott hotell som består av flere rom/leiligheter i sirkel rundt flere bassenger på et ganske stort område. Jeg fikk først tildelt en leilighet ca. 150 meter unna resepsjonen som manglet kokemuligheter (kun kjøleskap). Etter å ha ringt Apollo lokalt gikk det ca. 1 time før jeg ble oppgradert til en kjempeflott leilighet (303) rett ved siden av resepsjonen med fullt kjøkken og to balkonger i 2. etasje. Eneste ulempen var at det var en del trafikkstøy siden leiligheten ligger ca. 50 meter unna meget trafikkert hovedvei mellom flyplassen og hovedstaden Fira, men de andre fordelene overgikk dette. Kunne sitte på balkongene og nyte en fantastisk solnedgang over calderaen. Meget bra rengjøring hver dag. Anbefaler å ta med en liten stekepanne og en sil for kokkelering og en dyp tallerken (plastbolle) hvis du skal spise suppe. Leiligheten var utstyrt med 2 kasseroller, flate tallerkener og litt bestikk. 2 kokeplater. Det var anslagsvis 500 m å gå til nærmeste supermarked i Fira. Alt vann må kjøpes på flasker. Hvis dere leser Apollos hjemmesider vil dere også se at alt toalettpapir må kastes i en bøtte med lokk ved siden av toalettet da rørsystemet i Hellas ikke er dimensjonert for å ta unna papir. Dette var veldig uvant i begynnelsen, men man blir fort vant til det. Bøtta tømmes daglig av rengjøringspersonale. Hadde ikke wifi på rommet, og måtte gå til resepsjonen for å få tilgang til wifi. Veldig kaldt vann i bassenget, og det skyldes vel at de ikke varmer opp vannet med strøm da det er fokus på strømsparing i Hellas. Prøvde ikke maten på hotellet da jeg laget alt selv. De har en golfbil som frakter deg og baggasjen til/fra leiligheten hvis du får tildelt rom et stykke unna resepsjonen.

 
26.07.2013

Innlegg av TorsteinKongshem Oslo, Norge

Flott hotell - god service og hyggelig atmosfære

Mine kone og jeg bodde her en uke i Juli 2013. Perfekt plassert ift. Fira by i gangavstand , god service og flott basseng område . Vi hadde et veldig bra rom med utsikt over både sjøen og bassenget. Hotellet er blant de største på Santorini men det føltes ikke slik fordi området er delt opp i seksjoner med flere bassenger med leiligheter i ring rundt hvert av dem. Vi spiste middag enten i Fira eller Oia så vi kan ikke si så mye om maten på hotellet med unntak av frokosten som var meget bra og at vi fikk en veldig bra gresk salatrett til lunsj da vi kom. Det eneste som trekker litt ned er at vi er vant til litt mykere senger enn det vi fikk. Vi kunne sikkert fått en ekstra madrass hvis vi ville.

 
25.06.2019

Innlegg av Dalia K

Perfect in every way :)

I spent six days at El Greco hotel in Thira Santorini and I have no faults only compliments. The hotel is an affordable luxury with multiple areas for downtime, relaxation and a little bit of fun (the snack bar ;) ). All employees of the hotel are very welcoming and understanding of your needs. Mine in particular was the bartender Mack, who was a breath of fresh air. He understood what drinks I liked, the food I should try and even suggested amazing places to visit in and around both the hotel and Santorini! I highly recommend El Greco, and all it has to offer :)