Avaton Resort & Spa

Avaton Resort & Spa

  • • Lekkert på Santorini

Aldersgrense på hotellet: 16 år

På en klippe med vakker utsikt over Calderaen på Santorini ligger hotell Avaton Resort & Spa, et elegant hotell for voksne. I restauranten serveres retter basert på lokale og ferske råvarer, der du kan velge å spise middag på første parkett mot havet. Nyt sol og bad ved bassenget eller unn deg en deilig behandling i hotellets spaavdeling. For kjærestepar anbefaler vi en romantisk suite med to balkonger og jacuzzi.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer. Suite for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 5 km
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elegante hotell Avaton Resort & Spa inviterer til et avslappende opphold omgitt av klippene i Imerovigli, med vakker utsikt over havet. Hotellet er oppført i tradisjonell kykladisk stil med hvit fasade og avrundede hjørner. Fra bassengområdet er det en imponerende utsikt over havet og her er det solsenger, parasoller og bassenghåndklær. På dagtid serveres enkel snacks og cocktails ved bassenget. Et par kilometer fra hotellet ligger stranden med solsenger og parasoller mot avgift samt et par tavernaer.

Hotellets restaurant benytter lokale og ferske råvarer og har à la carte-meny til frokost, lunsj og middag. På vinlisten finner du noen av Hellas fineste viner. Det er også mulig å spise middag ute på kanten av Calderaen med fantastisk utsikt, eller i en grotte i vulkanfjellet. Vil du heller spise på rommet har hotellet room service.

Den luksuriøse spaavdelingen på Avaton Resort & Spa er vel verdt et besøk. Her er det flere basseng, dampbadstue, regndusj, massasje og skjønnhetsbehandlinger (mot avgift). Det er også rom for par som ønsker behandlinger sammen.

Omtrent 2 kilometer fra hotellet ligger Fira, Santorinis hovedstad, med alt fra eksklusive til enkle restauranter, barer og butikker.

Måltider

Frokost inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • WiFi i fellesområdene