Sirena Village

  • • Legg til frokost
  • • Frodig område

Leilighetshotellet Sirena Village i Votsalakia er oppført så det skal ligne en tradisjonell gresk by. Det frodige området med oliventrær og små hager er det perfekte stedet for å finne ferieroen. Fasiliteter som basseng og snackbar finnes på søsterhotellet Sirena Residence & Spa.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Pittoreske bygninger. Eget lille hus. Rolige omgivelser.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 450 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sirena Village bor du i koselige bungalower i en frodig hage. Som gjest har du tilgang til alle fasilitetene på søsterhotellet Sirena Residence & Spa. Der er det et fint bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller samt en poolbar som serverer snacks. I nærheten ligger stranden Tortuga Beach, der gjestene får gratis solsenger og parasoll om de handler i baren.

Gratis WiFi i hele hotellområdet. Søsterhotellet har også lekeplass, trimrom og spa med innendørsbasseng, jacuzzi og  behandlinger mot avgift. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i Votsalakia, der restaurantene og barene ligger i rekke og rad langs den hyggelige hovedgaten.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen 450 meter fra hotellet. Gjester og bagasje transporteres den siste biten med hotellets egen minibuss.