Pelagos Beach

Pelagos Beach i utkanten av Votsalakia på Samos lokker med strandbeliggenhet og et koselig bassengområde. Leilighetene er romslige og lyse med et lite kjøkken der du kan lage enkel mat. Sentrum ligger bare en kort spasertur unna om du vil smake lokale spesialiteter på en koselig taverna.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Koselig personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pelagos Beach lokker med et koselig bassengområde med ett basseng samt barnebasseng. Det finnes også noen solsenger og parasoller til låns. Rett over veien, bare 10 meter fra hotellet, brer stranden seg ut med solsenger og parasoller mot avgift.

Gratis WiFi i resepsjonen og ved bassengområdet. Resepsjonen er åpen et par timer på formiddagen og et par timer på kvelden (ca. kl. 9.00-11.00 og kl. 18.00-20.00). Et par minutters gange fra hotellet ligger et supermarked. Ca. 1 kilometer til sentrum av Votsalakia der det er tavernaer, barer og butikker. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt