Votsalakia

Lørdager fra Oslo med SAS

  • • Barnevennlig badeby
  • • Fotturer i herlige omgivelser

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Votsalakia er en koselig og rolig badeby på vestre Samos. Dagene tilbringes med fordel ved den kilometer lange stranden, og det finnes godt med utfluktsmuligheter i nærheten.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Votsalakia

Bassengområdet

Agrilionas

Fra 5 514 NOK
Bassenget

Sirena Village

Fra 6 732 NOK
Bassenget

Sirena Residence & Spa

Fra 7 078 NOK

Villa Eleonas

Fra 10 583 NOK

Fakta om Votsalakia

Mat og drikke

En 2-retters middag eksklusive drikke, ca. 120 kr per pers. En øl, ca. 40 kr.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen på Samos til Votsalakia tar det ca. 1 til 2 timer. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I Votsalakia ligger det en ca. 3 kilometer lang strand (stein/sand). Ca. 7 kilometer utenfor Votsalakia ligger den fine sandstranden Psili Ammos. Badesko anbefales på visse strender.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 22°c
nov 18°c
des 14°c
8,6 av 10 Votsalakia
Våre gjesters vurdering, Basert på 204 vurderinger