Andromeda

  • • Rom med havutsikt
  • • Gangavstand til Samos by

Andromeda har en hyggelig beliggenhet i utkanten av Samos by. Herfra kan du nyte den flotte utsikt over Vathibukta, eller ta den lille stien fra bassengområdet ned til en solterrasse med badetrapp og ta et bad i det krystallklare vannet. Søker du litt med liv og røre er det bare en spasertur inn til Samos by der du finner hyggelige restauranter og barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Havutsikten, det gode renholdt og hyggelig personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 700 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Andromeda ligger pent til i bydelen Kalami i utkanten av Samos by med flott utsikt over Vathibukta. Her er det basseng med gratis solsenger og parasoller. Snackbar.  Mange trapper for å komme ned til bassenget fra rommene. En liten sti fører ned til steinstranden Gagkou fra bassengområdet.

Gratis WiFi i resepsjonen. Deponering i resepsjonen mot avgift. Begrenset åpningstid i resepsjonen. Nivåforskjeller og trapper både på og rundt hotellområdet. Ca. 700 meter fra hotellet ligger to restauranter, ellers gangavstand (ca. 2 kilometer) til sentrum av Samos by eller Vathi, som grekerne selv kaller byen. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise er det bytte av buss, dette medfører at transporten til hotellet tar drøye 30 minutter.
  • Opphenting til utflukter skjer på den lokale busstasjonen, som ligger ca. 3 kilometer fra hotellet, og dit må du komme deg på egen hånd.