1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

ONE

  • • Strandnært
  • • Gangavstand til sentrum av Pythagorion

Fra hyggelige ONE er det bare en kort spasertur til stranden. Her er det et fint bassengområde der du kan nyte av utsikten over havet fra solsengen. Sentrum av Pythagorion ligger i gangavstand og der finner du koselige tavernaer, kaféer og butikker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Solsengene som var gratis
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

ONE ligger fint med kot vei til stranden. Bassengområde med ett basseng, eget barnebasseng samt gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. Solsenger og parasoller mot avgift på stranden. Vei må krysses for å komme til stranden og bassenget.

Hotellet har en restaurant/poolbar som serverer fra en à la carte-meny med retter som pasta, pizza, noen enkle greske retter og ulike salater. De serverer også på stranden.

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00-23.00.  Ca. 2 kilometer til Pythagorion der det er en hyggelig havnepromenade med tavernaer og kaféer. Det er en gang- og sykkelsti som går hele veien inn til Pythagorion fra hotellet for de som vil ta seg dit for egen maskin. Minimarked rett utenfor hotellet. Støy fra nærliggende flyplass kan oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.