Karlovassi – litt utenfor turisttråkket

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Reis til Karlovassi, som ligger litt utenfor turisttråkket. Den er Samos største by og ligger vakkert til nord på øya. Om sommeren roer det seg ned, Karlovassi blir en rolig oase med det lokale folkelivet i fokus. Men for de som vil, finnes det en rekke barer, restauranter, kafeer og nattklubber.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Karlovassi

Bassengområdet

Samaina Inn

Fra 8 000 NOK
Dobbeltrom

Erato (Samos)

Fra 5 779 NOK

Fakta om Karlovassi

Mat og drikke

2-retters middag ekskl. drikke ca. 120 kr pr.person. En øl koster ca. 40 kr.

Transport t/r hotell

Transport fra flyplassen til vårt hotell i Karlovassi tar ca. 1-2 timer avhengig av antall stopp underveis. Transporten går uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Den store fine stranden i Potami ligger ca. 3 kilometer fra hotellene. Den er også en liten strand i Karlovassi som består av sand og rullestein. Solsenger og parasoller finnes. Ingen tilbud om vannsportsaktiviteter.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 22°c
nov 18°c
des 14°c
8,7 av 10 Karlovassi
Våre gjesters vurdering, Basert på 122 vurderinger