1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

,

+
Nydelig utsikt, perfekt plassering og fantastisk frokost
-
Jeg er ikke mye kravstor til rengjøring, men synes det var rart at kopper/krus ikke ble skyllet/vasket av personal ved den daglige vasken, heller ikke påfyll av kaffe/te , til vannkoker. Den ene dagen under oppholdet hadde vi kun fått nytt dopapir, ikke nye håndklær, ikke oppredd seng eller noenting. Mulig en glipp, helt menneskelig - men alltid greit med en tilbakemelding til forbedring.

Bekreftet gjest: 2019-06-16


9 av 10

Åge,
Langhus

+
Beliggenhet, betjeningen, god standard og god mat. Nærheten til Apollokontoret (hvis man fikk behov)
-
"Ikke forstyrr"- lapper til å henge på utsiden av døren. Noen ganger ønsker man IKKE vaskedama på besøk.

Bekreftet gjest: 2019-06-12


7 av 10

Emilie,
Oslo

+
Hyggelige og serviceinnstilte mennesker.
-
Bedre frokost. Vi gikk til frokost 30-45 min før det stengte, da var det lite mat igjen, ikke noe påfyll av verken det eller drikke :(

Bekreftet gjest: 2019-06-10


2 av 10

Unni,
Walle

+
Hyggelige folk som jobber der, flott frokost, rent og fint
-

Bekreftet gjest: 2019-06-09


8 av 10

,

+
Beliggenheten
-
Bør opplyses at det er en del støy rundt hotellet og de som har rom ut mot bargaten området må beregne musikkstøy

Bekreftet gjest: 2019-06-09


6 av 10

hanne,
brønnøysund

+
Hyggelig personale
-
må gjøres om til voksenhotell. Ungdommer fra sverige fra 16 år som festet hele natta, roping og banking slik at vi ikke fikk sovet en eneste hel natt. Dette ødela min ferie

Bekreftet gjest: 2019-06-09


9 av 10

Kristin ,
Lundamo

+
Sentralt og trivelig
-
Frokosten

Bekreftet gjest: 2019-06-02


10 av 10

,

+
Stille og rolig, rent og pent
-

Bekreftet gjest: 2019-05-26


9 av 10

Kjell,
Skei i Jølster

+
Rommet var over forventninga, badet med dusjkabinett ,nye handklede kvar dag. Eg hadde rom med havutsikt. Frokosten var god, egg i mange varianter. Hyggelig betjening i alle ledd.
-
Termoblandetbatteri i dusjen.

Bekreftet gjest: 2019-05-19


8 av 10

Reidar,
Larvik

+
Sentral beliggenhet
-
Virket som personalet ikke hadde det OK på jobb. Baren fungerte dårlig. Virket ikke som de kunne jobben.

Bekreftet gjest: 2019-05-13


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 3,5/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 3,5/5 Renslighet

41% anbefaler hotellet

191 vurderinger
Utmerket
 
30
Veldig bra
 
53
Bra
 
56
Mindre bra
 
24
Dårlig
 
28

Fem siste vurderinger

05.08.2018

Innlegg av Ronald L Molde, Norge

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening. Ypperlig service. Veldig god mat og ypperlig renhold. Vært der 2 år på rad og er veldig fornøyd. Mye støy fra yngre gjester men det ble tatt hånd om da vi sa fra til hotellet. Meget fornøyd med hotell og personale.

 
16.08.2017

Innlegg av Nina W Bergen, Norge

Fantatisk personale og helt ok mat

Bodde 2 uker i august og hadde det supert. Rommene er brukbar størrelse på og aircondition fungerer perfekt. Fikk nye håndklær hver dag, og det er utrolig luksus. Alle som jobber der er veldig hyggelige og bidrar til at man føler seg velkommen både i restauranten, resepsjonen og ikke minst i baren. Abil og Ariel er utrolig skjønne og blide ungdommer. Frokosten er helt grei, man får det man trenger og det smaker bra. Middagsbuffeen er også helt ok, med variasjon i kjøtt hver dag. Fisken er litt smakløs, men kommer seg med litt krydder. Og nescaffe på kaffemaskinen er utrolig god, noe med det bedre jeg har smakt på en sydenferie. Vi var forberedt på at det var en del støy fra bargaten, men ikke verre enn at vi sov oss gjennom det. Mye ruset ungdom men utrolig mange flotte eksemplarer også. Kan godt bo her igjen.

 
12.08.2017

Innlegg av juliebergerud Strømmen, Norge

Dårlig mat

Var på jentetur dit i august, hotellet var helt greit. Rommene er helt greie, med helt passe plass. Servicen er god og hyggelige personale. Maten var så som så, mye av det samme som gikk igjen, så man ble veldig lei maten i slutten av uken. Vaskingen på rommet var også litt halvveis, ble ikke alltid ordentlig godt vasket, spesielt om deg sto ting der det skulle vaskes.

 
13.10.2016

Innlegg av Kristian H Sandefjord, Norge

Koselig hotell nærme strand og by

Kjempe koselig personale og god service. Vi hadde all inclusive og spiste alle våre måltider på hotellet. God variasjon til lunsj og middag. Frokosten kunne hatt litt mer variert og by på, men med tanke på at det er et rimelig hotell å bo på, så kan man ikke regne med Michelin mat heller. Rommet var helt ok. Vi bodde i 6 etage og hadde god utsikt over byggene foran hotellet mot vannet. Balkongen gikk rundt hjørnet av hotellet, så vi hadde utsikt mot havet på begge sider av rhodos sentrum "spissen" Bassenget er lite og du må være tidlig ute om du skal ha en av kanskje 10 solsenger med sol. Men avstanden til stranden er en kort gå tur unna. Husk bade sko for det er skarpe steiner i vannet. Velkomsten kunne hvert litt bedre når vi ankom hotellet slitne etter en lang reise nær midnatt. Men alt i alt Helt ok plass å bo nær sentrum.

 
02.09.2016

Innlegg av Jeanette T Norge

Flott hotel med bra standard

Besøkte dette hotellet i juni. Veldig fornøyd med rommet generelt. Hyggelig personal, rengjøringspersonal damen fikk jeg et spesielt godt forhold til. Så imøtekommende. Fikk rom mot "barstreet" så dette førte til mye støy på kveldene. Noe som ikke var særlig positivt. Kunne godt "oppgradert" frokosten litt! Men ellers er jeg strålende fornøyd med oppholdet :)