1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 151 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Michael,
OSLO

+
Frokosten var veldig bra og rommene var rene og vasket hver dag. Bra service i resepsjonen.
-
Heisene er litt si som så, siste dagen når vi skulle reise så var den ene ute av bruk. Det er tøft når du skal seks etasjer ned med vesker og det er kjempekø til den ene heisen som fungerte. Da den var ute av bruk siden ettermiddagen før så burde de få reparasjon av heisen raskere. Spesielt når begge heisene er så små. Det er ikke noen fotlist ved inngangsdørene til rommene. Det medfører at det blir litt lytt inne på rommet. Anbefaler at man fester en gummilist under døren eller innstallerer en fotlist. Vi løste det ved å legge et pledd på gulvet inntil døren.

Bekreftet gjest: 2019-08-07


10 av 10

Anne,
Bergen

+
Kjempe hyggelige ansatte, super service, nytt fint polområdene, nydelig mat
-
Det stod at det var for voksne over 23 år, men de fleste gjestene var mye yngre. Det ble litt party hotell for unge. Ikke hotell for voksne. Ungdommene var hyggelige, absolutt. Annonsen kommuniserte noe annet enn det det var.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


8 av 10

Ingrid ,
SUNNDALSØRA

+
Servicen og hyggelig betjening. Bråk ble det tatt tak i med en gang. Gjorde det de kunne for at oppholdet skulle bli bra
-
Aldersgrensen til Apollo på 23 år må følges opp av andre reiseselskaper. Mye bråk fra andre gjester.

Bekreftet gjest: 2019-07-28


5 av 10

Bente ,
Oslo

+
Frokosten var bra.Sentral beliggenhet.
-
Bedre utfyllende beskrivelse av hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


7 av 10

,

+
Egg og bacon, sentralt.
-
Bedre stekt bacon,! Mjukere senger, var som å ligge på gulvet. Litt slitt her og der.

Bekreftet gjest: 2019-07-15


9 av 10

jon,
Nøtterøy

+
Pent og delikat rom med vannkoker, kjøleskap, safe, god skapplass med kleshengere og skuffer, alltid varmt vann i dusjen og god aircon. Nye håndklær hver dag. Det aller beste var kanskje senga, den var helt på høyde med den hjemme. Hyggelige ansatte. Kan bare anbefales.
-
Dette hotellet kan sammenlignes med vanlige hotell hjemme i Norge.

Bekreftet gjest: 2019-07-10


8 av 10

Thomas ,
Drammen

+
Belggenhet - dvs. nærhet til både strand og sentrum.
-
Mere variert frokost (endre daglig type pålegg). Knekkebrød var et savn. Stekt egg hadde for mye olje; ble alt for mye fett. Vi var jo klar over at det kunne bli støy siden hotellet ligger i nærheten av barer. Men, vi opplevde noe støy innen hotellet midt på natten ved flere anledninger. Her kunne nok hotellet fått stoppet dette. Vi observerte en sikkerhetsvakt tidligere på ettermiddag/kveld. Men så/hørte intet til denne ved støy. Støy kom kun fra ungdommer. Kanskje litt mere smilende/imøtekommende personale (særlig ved frokosten).

Bekreftet gjest: 2019-07-10


10 av 10

Torill,
Kongsvinger

+
Beliggenheten,service, frokost og rengjøringen
-

Bekreftet gjest: 2019-07-10


9 av 10

Sissel,
Florø

+
et bra romm. der var skap og hylle til å ha klær i
-

Bekreftet gjest: 2019-07-07


7 av 10

TT,
Bergen

+
Beliggenhet og god frokost
-
Legg ungdommer på rom mot bargaten og voksne folk på andre siden.

Bekreftet gjest: 2019-06-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 3,5/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 3,5/5 Renslighet

41% anbefaler hotellet

214 vurderinger
Utmerket
 
36
Veldig bra
 
59
Bra
 
64
Mindre bra
 
26
Dårlig
 
30

Fem siste vurderinger

23.08.2019

Innlegg av Vacationer243526 Sunndalsøra, Norge

Fantastisk betjening og veldig god mat.

Bodde 2 uker i juli-august. Fantastisk betjening og veldig god mat. Ikke noe si på renholdet. Ypperlig service. Rommene helt ok. Wi-Fi og aircondition fungerte bra. Mye bråk fra yngre gjester. Technoparty på naborommet og ellers mye fest. Men dette ble tatt tak i når vi sa ifra. Noe festbråk må en regne med, men god lyddemping på altandøra. Alt i alt ett kjempefint opphold.

 
05.08.2018

Innlegg av Ronald L Molde, Norge

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening. Ypperlig service. Veldig god mat og ypperlig renhold. Vært der 2 år på rad og er veldig fornøyd. Mye støy fra yngre gjester men det ble tatt hånd om da vi sa fra til hotellet. Meget fornøyd med hotell og personale.

 
16.08.2017

Innlegg av Nina W Bergen, Norge

Fantatisk personale og helt ok mat

Bodde 2 uker i august og hadde det supert. Rommene er brukbar størrelse på og aircondition fungerer perfekt. Fikk nye håndklær hver dag, og det er utrolig luksus. Alle som jobber der er veldig hyggelige og bidrar til at man føler seg velkommen både i restauranten, resepsjonen og ikke minst i baren. Abil og Ariel er utrolig skjønne og blide ungdommer. Frokosten er helt grei, man får det man trenger og det smaker bra. Middagsbuffeen er også helt ok, med variasjon i kjøtt hver dag. Fisken er litt smakløs, men kommer seg med litt krydder. Og nescaffe på kaffemaskinen er utrolig god, noe med det bedre jeg har smakt på en sydenferie. Vi var forberedt på at det var en del støy fra bargaten, men ikke verre enn at vi sov oss gjennom det. Mye ruset ungdom men utrolig mange flotte eksemplarer også. Kan godt bo her igjen.

 
12.08.2017

Innlegg av juliebergerud Strømmen, Norge

Dårlig mat

Var på jentetur dit i august, hotellet var helt greit. Rommene er helt greie, med helt passe plass. Servicen er god og hyggelige personale. Maten var så som så, mye av det samme som gikk igjen, så man ble veldig lei maten i slutten av uken. Vaskingen på rommet var også litt halvveis, ble ikke alltid ordentlig godt vasket, spesielt om deg sto ting der det skulle vaskes.

 
13.10.2016

Innlegg av Kristian H Sandefjord, Norge

Koselig hotell nærme strand og by

Kjempe koselig personale og god service. Vi hadde all inclusive og spiste alle våre måltider på hotellet. God variasjon til lunsj og middag. Frokosten kunne hatt litt mer variert og by på, men med tanke på at det er et rimelig hotell å bo på, så kan man ikke regne med Michelin mat heller. Rommet var helt ok. Vi bodde i 6 etage og hadde god utsikt over byggene foran hotellet mot vannet. Balkongen gikk rundt hjørnet av hotellet, så vi hadde utsikt mot havet på begge sider av rhodos sentrum "spissen" Bassenget er lite og du må være tidlig ute om du skal ha en av kanskje 10 solsenger med sol. Men avstanden til stranden er en kort gå tur unna. Husk bade sko for det er skarpe steiner i vannet. Velkomsten kunne hvert litt bedre når vi ankom hotellet slitne etter en lang reise nær midnatt. Men alt i alt Helt ok plass å bo nær sentrum.