1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Ingebjørg,
Vesterøy

+
rent, pent, hyggelige ansatte. Veldig god mat. All incl fungerte fint. Forskjellige restauranter å velge mellom.
-
Håndkler på rom ble byttet to ganger pr dag. Det er ikke nødvendig. Skulle ønske bade håndkler brukt ved bassenget kunne byttes oftere i stedet.

Bekreftet gjest: 2019-05-15


10 av 10

Jan,
Nannestad

+
Rolig atmosfære. 100 % all inclusive."
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2018-10-22


8 av 10

,

+
Beliggenheten
-
For dyrt på stranda

Bekreftet gjest: 2018-10-11


9 av 10

Jorunn ,
Drammen

+
Saltvannsbasseng, fasiliteter, romslighet og vennlige ansatte
-
Et par malingstrøk på rommet som var noe slitt

Bekreftet gjest: 2018-10-11


8 av 10

dagfinn ,
dalekvam

+
fin beliggenhet, god service
-
trengs oppjustering av toalett og bad

Bekreftet gjest: 2018-10-07


10 av 10

Rita,
Mosterøy

+
Hyggelig personale. Ryddig og fint.
-
Kunne vært knekkebrød som alternativ til brød(sensitiv mage) også til lunsj. Blir litt mye varm mat, som forøvrig er veldig god.

Bekreftet gjest: 2018-09-30


10 av 10

Turid,
Sandnes Norge

+
Det var en fornøyelse å være der og føle seg vei og komforten bra. Hyggelige ansatte ved resturanter og barer. Rent og fint alle plasser. Flott beliggenhet til strand og sentrum med Gamlebyen.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-30


10 av 10

Anita,

+
Mat og drikke - personalet var svært imøtekommende
-
Rommene må pusses opp. Døra til rommet vårt hadde stor glipe til gangen, det virket nesten som den hadde vært brutt opp.

Bekreftet gjest: 2018-09-23


9 av 10

odd,
nærbø

+
god servise og gode tilbud
-
ingen

Bekreftet gjest: 2018-09-09


9 av 10

Arnfinn,
Kvelde

+
Er 3 gangen på dette hotellet. Vi reiser tilbake til dette hotellet fordi vi er veldig førnøyd med alt. . Noe småplukk vil det alltid være. I år kunne også AC stå på når vi forlot rommet . Et stort pluss for oss i alle fall.
-
Treningsrommet burde vært gratis for oss på hotellet. Dette må vi betale for . Ville vært en STOR forbedring synes vi. At hotellet hadde solsenger på Stranden som var for hotellets gjester.

Bekreftet gjest: 2018-09-03


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

3168 vurderinger
Utmerket
 
1856
Veldig bra
 
784
Bra
 
315
Mindre bra
 
134
Dårlig
 
79

Fem siste vurderinger

18.09.2018

Innlegg av Reidun M Sandnes, Norge

Mitsis Grand Hotell Rhodos er toppen.

Har hatt ei kjempe flott veke på Mitsis Grand Hotell no i September. Var der også i Mai/Juni. Her er alle super klare for å ta imot oss. Fantastisk hyggelige alle som jobber der, de yter topp service. Vi knytter stadig nye bånd med de som jobber der, og veldig hyggelig med klemmer når vi kommer og når vi reiser igjen. God mat(litt for god)reine og fine store rom, med gode senger. Nye forfriskninger kvar dag i minibaren på rommet. Gode produkter på badet og nye håndduker kvar dag. Uteområdet med to flotte badebasseng og hageanlegg, og underholdning kvar kveld i hagen. Rett og slett ein flott plass å feriere. Kort avstand til Gamlebyen, havna, shopping og fine turområder rundt omkring. Kommer igjen.

 
31.07.2018

Innlegg av GlobeTrotting499900

Topp hotell som har alt; god service, dobbeldyna, kjempegod mat og drikka, kjekke og hyggeleg personell, reint og fint.

Mitsis Grand Hotell, Rhodos er eit flott hotell som har alt. Me vert alltid teke godt imot av ei smilande og serviceinnstilla Dona Giourga og andre hyggelege personell. Hotellet har godt reinhald på romma og elles i heile hotellet. Skiftar ofta handklede og sengklede. I år var det herleg å ha dobbeldyna, som vart opplevd som litt luksus! :-) Hotellet ligg sentral, midt i byen, nær butikkar og langs havet. Her kan ein gå tur på strandpromenaden eller lands stranda. Kjempegod service. Hotellet har hyggelege, hjelpsame, serviceinnstilla og smilande personell. Svært bra mat både i hovudrestauranten og i alle dei andre restaurantane. Utvalet av mat og drikka er svært godt og vert stadig forbetra. Hyggelege personell over alt. God og variert underhalding på kveldstid. Me har vore ein storfamilie på 9 personar som reiser her kvar år og dei fleste av oss har vore gjester her i mange år på rad. Me rådar gjerna også andre til å velja dette flotte alt inkludert hotellet.

 
20.07.2018

Innlegg av Harriet K

Our second home

Her trives vi som bare det. Sier vel litt da vi har vært her 16 ganger. Super service 24 timer i døgnet av alle som jobber her. Flotte, rene rom. Masse aktiviteter, noe for enhver gjest. Barnebasseng og kindergarden. 10 meter fra stranden om du heller vil bade der. Nydelig mat, flere valg av restauranter på hotellet. Vel vert et besøk.

 
18.07.2018

Innlegg av Rune K Oslo

Middels turistmaskin med klor i drinken

Veldig sentralt på vindstranda i Rhodos by, passer for folk som vil bo midt i byen, og trives med basseng framfor strand. Greit og romslig familierom, god AC. A-la-carte restaurantene ved bassenget er suverene, spesielt den meksikanske. Tenkte det skulle bli godt med fredagstaco, men her serverte de ekte meksikansk mat med genuine smaker, fin avveksling fra buffet og gyros. Buffetrestauranten derimot var med dårlig utvalg og høyt støynivå. Utdatert bomaskin med masseproduksjon, ingen personlig service, alt går på autopilot. Trafikkert vei mellom hotell og strand, og stranda er vindfull og lite innbydende. Vannet de bruker til drinker og isbiter smaker og lukter ekstremt av klor. Aldri vært borte i lignende, totalt udrikkelig. Da har man lite igjen for all inclusive, bortsett fra å drikke rent brennevin. Og det liker ikke unga.

 
26.06.2018

Innlegg av Arild B Leirvik, Norge

Tidlig Sommerferie

Grand Mitsis er et fantastisk bra alinclusive hotell i Rhodos by. Bor du der så er det nesten et must å bestille rom med hav utsikt, det har du mye igjen for. Det eneste minuset eg kan komme på er at det fortsatt er noen rom igjen der det er gulvteppe,men dei holder på å få fjernet det. I alinclusive får du også fyllt opp minibaren med det du måtte ønske,1 gang i døgnet ;-) Maten og personellet er fantastisk. Det er flere restauranter på hotellet å blir du sulten el tørst,så er det alltid en plass som serverer noe godt å det er gratis :) Underholdning er det hver eneste kveld å det er alltid nye grupper/artister hver kveld. Nyt en deilig ferie på Mitsis Grand Hotell Rhodos By. Må oppleves.;-)