Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 357 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Birger ,
Kristiansand

+
Hyggelige mennesker alle sammen
-
Vi hadde et stort problem vedr. senger. Vi bodde i 3 etasje rom nr. 378. Sengene var svært harde noe som ga meg store problemer med ryggen å dårlig søvn. Vi ønsket å få bo i 4de eller 5te etasje hvor det er nye senger hvor vi bodde i 2016 og var meget fornøyde. Vi sendte følgende e-post til Apollo før vår reise 2019, referanse kopi: Hei! Det er nå fjerde (4) gang vi velger å feriere på Grand Mitsis Hotels Rhodos by. Som Dere forstår er vi meget fornøyd med dette stedet å ønsker derfor å komme tilbake også i 2019 Men det er et problem som vi gjerne skulle ha løst og det er de svært harde sengene som finnes på enkelte rom. Dette skyldes at vi har problem med rygg og kropp og tåler svært dårlig harde senger, noe som kan ødelegge hele ferien. Vi skal som Dere ser bo hos Dere i 2 uker. Da vi i 2016 ferierte hos Dere, fikk vi rom i 5 etasje hvor det da var nye gode senger, så vi håper dette lar seg løse. Vi håper derfor at Dere kan ordne dette slik at kommende ferie også blir vellykket. Gi oss en tilbakemelding på om Dere kan løse dette problemet da dette er veldig viktig for oss. På forhånd Takk! Dessverre ga ikke dette noen uttelling for oss denne gangen noe som gjør at vi må vurdere andre reise mål for 2020.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


10 av 10

Even ,
Kleppestø

+
God plass, selv med mange mennesker.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-18


10 av 10

Elin,
Molde

+
Alt! Alt var all inklusive, resturantene, buffene, alt i baren, de ordnet lunsj til vi skulle på utflukter, badehåndklær til stranda. Dette er det beste oppholdet noen gang. Hverken jeg eller barna ville hjem
-
At rommet er ordnet til 4 å ikke 2. Som med badehåndklær osv. Men dette er en bagatell iforhold til all luksusen vi fikk

Bekreftet gjest: 2019-08-14


9 av 10

.,
Sandnes

+
God service, veldig god mat og mye forskjellig å velge mellom, fin og sentral beliggenhet, hyggelige ansatte.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-11


10 av 10

Axel,
Bjørkelangen

+
Mat og service
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-08-07


7 av 10

,

+
Sentralt ift Rhodos by
-
Bedre renhold, særlig i matsalen/rundt omkring bufferen, og glass og bestikk

Bekreftet gjest: 2019-07-29


8 av 10

Atle,
Porsgrunn

+
Servicen
-

Bekreftet gjest: 2019-07-24


8 av 10

Petter,
Lier

+
Roomservice
-

Bekreftet gjest: 2019-07-17


8 av 10

Bjørn,
Kolbotn

+
Beliggenhet
-
Mat og ikke minst drikke. Bare gresk drikke, spesielt blandevannet fra dispenser. Smakte klor

Bekreftet gjest: 2019-07-17


8 av 10

Betty,
Son

+
Fantastisk mat og drikke
-
Rommene er slitne. Bodde der i 2002 og de samme møbler og gardiner er der enda. Hørte de dkal totalrenovere i 2019 og det er utrolig bra. Likte ikke hvordan gjester la håndklær på solsenger for så å komme tilbake flere timer etterpå. Her må det finnes et bedre system slik at man fjerner håndklær etter en halv time om man ikke er der.

Bekreftet gjest: 2019-07-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

3400 vurderinger
Utmerket
 
2012
Veldig bra
 
838
Bra
 
331
Mindre bra
 
136
Dårlig
 
83

Fem siste vurderinger

03.09.2019

Innlegg av AnnisTro Oslo, Norge

God mat, slitne rom

Vi ønsket oss på forhånd et stille rom i en av de øverste etasjene. Da vi kom fikk vi et stille rom i første etasje. Rommet var gammelt, badet luktet kloakk og hadde en utsikt mot et betongtak. Vi ba om å få bytte rom, og fikk det, men måtte sove her to netter. Servicen var god, de ordnet opp i alt vi ville, men dette førsteinntrykket satt preg på hele opplevelsen. Rommet vi tilslutt fikk var nydelig, lyst, uten teppe. Bra aircondition og gode senger. Rengjøringen var ypperlig! Hotellets absolutte høydepunkt er maten. For et utvalg av restauranter, og så god mat. Book bord på den asiatiske restauranten! Brunch anbefales også. Jeg har aldri smakt bedre mat på all inclusive. Crepes, burger, Gyros, gresk mat, meksikansk- alt er nydelig. Drinker og drikke er også stort sett godt! Jeg kan anbefale hotellet om du er glad i god mat, men du bør like mennesker ( det er mye folk ved bassengene) og ikke bry deg om slitte rom. Ting som bør endres: -Rom bør oppgraderes -Jeg savnet veldig vin og sukkerfri brus i minibaren -Musikk. Hvorfor spilles det ikke musikk i barene, eller ved et av bassengene? Takk for er fint opphold. Jeg kommer nok til å prøve et av de andre Mitsis hotellene.

 
09.07.2019

Innlegg av Marie Mork B

Utmerket opphold!

+ Svært fornøyd med oppholdet, da mine allergier ble tatt hensyn til. (gluten, laktose, løk og hvitløk) + Veldig fredelig bassengområde, men også aktiviteter om en vil. + ligger sentralt, kort gangavstand til det meste. - dårlig trykk i dusj, varierte mellom kaldt og varmt (derfor bedre å fylle badekaret) - drikkevannet fra baren og resturangen smakte klor. Klorsmaken ble verre for hverdag.

 
25.06.2019

Innlegg av Reidun M Sandnes, Norge

Flott Hotel og personale!

Veldig bra hotel,ligger sentralt til slik at ein kan gå til det meste rundt omkring. Flott utsikt mot havet, kjempe gode senger med dobbel dyne. Veldig hyggelig personale på heile hotellet. Du blir tatt godt vare på. Kjempegod mat på alle restauranter. Du veg litt meir når du reiser heim enn da du kom. Underholdning kvar kveld i hagen,du kan ta ein dans om du vil. Fri safe,badehåndkle,kjøleskap og vannkoker for kaffi og te på rommet. Hotellet kan veldig anbefales og vi reiser igjen til Mitsis Grand Hotel.

 
18.09.2018

Innlegg av Reidun M Sandnes, Norge

Mitsis Grand Hotell Rhodos er toppen.

Har hatt ei kjempe flott veke på Mitsis Grand Hotell no i September. Var der også i Mai/Juni. Her er alle super klare for å ta imot oss. Fantastisk hyggelige alle som jobber der, de yter topp service. Vi knytter stadig nye bånd med de som jobber der, og veldig hyggelig med klemmer når vi kommer og når vi reiser igjen. God mat(litt for god)reine og fine store rom, med gode senger. Nye forfriskninger kvar dag i minibaren på rommet. Gode produkter på badet og nye håndduker kvar dag. Uteområdet med to flotte badebasseng og hageanlegg, og underholdning kvar kveld i hagen. Rett og slett ein flott plass å feriere. Kort avstand til Gamlebyen, havna, shopping og fine turområder rundt omkring. Kommer igjen.

 
31.07.2018

Innlegg av GlobeTrotting499900

Topp hotell som har alt; god service, dobbeldyna, kjempegod mat og drikka, kjekke og hyggeleg personell, reint og fint.

Mitsis Grand Hotell, Rhodos er eit flott hotell som har alt. Me vert alltid teke godt imot av ei smilande og serviceinnstilla Dona Giourga og andre hyggelege personell. Hotellet har godt reinhald på romma og elles i heile hotellet. Skiftar ofta handklede og sengklede. I år var det herleg å ha dobbeldyna, som vart opplevd som litt luksus! :-) Hotellet ligg sentral, midt i byen, nær butikkar og langs havet. Her kan ein gå tur på strandpromenaden eller lands stranda. Kjempegod service. Hotellet har hyggelege, hjelpsame, serviceinnstilla og smilande personell. Svært bra mat både i hovudrestauranten og i alle dei andre restaurantane. Utvalet av mat og drikka er svært godt og vert stadig forbetra. Hyggelege personell over alt. God og variert underhalding på kveldstid. Me har vore ein storfamilie på 9 personar som reiser her kvar år og dei fleste av oss har vore gjester her i mange år på rad. Me rådar gjerna også andre til å velja dette flotte alt inkludert hotellet.