1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
6,2 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Service
 
7,2 / 10
Fasiliteter
 
5,8 / 10
Mat og drikke
 
6,3 / 10
Rom / leilighet
 
6,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,2 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Harald,
Mosjøen

+
Rolig og hyggelig personale. Lite støy, Rent og fint. Har bodd på dette hotellet mange ganger og kommer til å bestille dette hotellet neste gangen også.
-
Svak Wifi på hotellrommet.

Bekreftet gjest: 2019-06-09


8 av 10

Tove,
Brumunddal

+
Tilgjengelig. Billig. Ok enkel standard
-
Kroker til å henge tøy/badetøy

Bekreftet gjest: 2018-10-14


7 av 10

Jan,
Sarpsborg

+
Sentral beliggenhet
-
For trangt bad. Særlig dusj og do

Bekreftet gjest: 2018-10-11


9 av 10

gretha,
fredrikstad

+
alle ansatte hyggelige, gode, hjelpsomme og ellers alle tiders. god atmosfære.
-
baderom, ønske er dusjkabinett og få fjærnet plastforhenget som klistrer seg til kroppen da vi dusjer. takk

Bekreftet gjest: 2018-10-11


8 av 10

Anne ,
Mjøndalen

+
At det var sentralt
-
Mer utstyr til kjøkkenet. Kaffekoker !!!

Bekreftet gjest: 2018-10-08


7 av 10

Finn,
Kongsvinger

+
Rent
-
Bra nok

Bekreftet gjest: 2018-10-01


7 av 10

,

+
Beliggenhet og renhold
-

Bekreftet gjest: 2018-09-30


7 av 10

Halvdan,
Leirfjord

+
Normalt publikum
-

Bekreftet gjest: 2018-09-30


8 av 10

Elin,
eidskog

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2018-09-24


8 av 10

Therese,
Bergen

+
Grei beliggenhet, greit bassengområde. Liten og grei balkong.
-
Dårlig frokostutvalg.. Liten dusj, ekkelt dusjforheng.. Sengene kunne vært bedre.

Bekreftet gjest: 2018-09-23


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3/5 Sovekvalitet
 • 3/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 3,5/5 Renslighet

49% anbefaler hotellet

280 vurderinger
Utmerket
 
78
Veldig bra
 
75
Bra
 
61
Mindre bra
 
28
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

18.06.2019

Innlegg av andrinesj

Jentetur

Selve hotellet har bra beliggenhet, men anbefales IKKE hvis du skal på «fyllatur» med venner. Helt vanvittig strenge. Her skal det være helt stille 23.00. Vi satt på rommet, uten noe som helst musikk og snakket med inne stemme men fikk beskjed om å komme oss ut med en gang. Eieren sa også at han fint kunne kasta oss over verandaen hvis vi ikke var stille!

 
12.09.2018

Innlegg av CarolineH3861

Venninnetur

Vi var tre venninner her i september og vi syns dette hotellet var ok. Før vi booket turen sjekket vi anmeldelser her på tripadvisor og ganske riktig som mange skriver er dette et ungdumshotell. Vi opplevde ikke så mye bråk, men noe bråk var det (som forventet). Vi var heldige og hadde ikke rom ned mot bargaten som gjorde at vi slapp unna festbråk om natten. Det som heller irriterte oss var lyden av en noe sliten aircondition, dårlig plass på bad og renholdet kunne vært noe bedre. Rommet var lite slik som det også fremstår på bildene så det var vi egentlig fullt klar over og det gjorde ikke så mye siden vi oppholdt oss lite på rommet. Et helt ok hotell for en ganske fin pris.

 
21.08.2016

Innlegg av Veronica Helen H Vestby, Norge

Bra beliggenhet

Dette hotellet ligger perfekt til. Det kort vei til stranda, bargata og til gode restauranter. Det er heller ikke langt å gå til gamlebyen. Resepsjonistene er hyggelige og rommet mitt var rent. Det luktet litt kloakk fra sluket på badet men, ikke så ille at jeg plagdes med det. Hotellrommet jeg fikk var med kjøleskap, tv, air condition, balkong med utsikt til havet og et par stoler. Alt inkludert i prisen. Jeg hadde ikke noe problem med trykket eller varmtvann i dusjen som jeg ser andre har kommentert. Jeg bodde her i 3netter på rom nr 512 og booket meg hit gjennom booking.com for en rimelig penge. Frokosten er bedre enn mange andre 3 stjerners hotell jeg har hvert på. Det er godt utvalg av forskjellige ting å spise så om du ikke er kresen er det nok å velge mellom. Det er et svømmebasseng og en poolbar men, de har ikke jeg prøvd ut. Ser flere klager over bråk... Det var litt men, ikke noe plagsomt. Det var alltid helt stille etter 23.00. Jeg kommer gjerne på besøk hit igjen. Bra hotell for en grei pris.

 
19.06.2016

Innlegg av Eirin L

Ungsomshotell

Vi hadde lest at hotellet var et Ungsomshotell og at flere av klagene var pga. bråk og uro fra den yngre generasjonen. For å være ærlig så var det en av grunnene til at vi valgte akkurat dette hotellet, da vi var en jentegjeng på 10. Stk var det ikke alltid like lett å holde lydnivået nede, så gjestene klagde. Hotellet tok det veldig alvorlig, i og med at de hadde strenge regler om at det skulle være stille på hotellet mellom 23.00-07.00. Konsekvensene ble at vi var utrolig nær å bli overført til et annet hotell på vår egen regning. Så en skal vite at det blir konsekvenser ut av klagene og det beste er muligens å bare følge reglene. Ellers et flott hotell, men super beliggenhet i umiddelbar nærhet av bargaten og stranden.

 
04.07.2014

Innlegg av Hesa2014 Botn, Norge

Hadde ikke en så god opplevelse

Vi var to venninner som dro til dette hotellet, hvor vi fikk noen mindre gode opplevelser her. Det som er negativt med dette hotellet er at det nesten ikke kommer vann i dusjen, det var en dag det ikke var nok trykk til å slå på dusjen i det heletatt til og med så vi ikke fikk til å dusje.Vi måtte betale for aircondition for den første uken vi var der, vi måtte bytte fjernkontroll 3 ganger til vi fikk den som hørte til vår, virket ikke som de hadde så mye kontroll bak resepsjonen. Vi hadde ikke bestilt via noe reiseselskap så vi måtte ha taxi for å komme oss til flyplassen igjen den dagen vi skulle dra, noe som vi spurte om de i resepsjonen kunne hjelpe oss med. Det skulle de hjelpe oss med og de fikk tid på når vi trengte at taxi var utenfor hotellet. Vi kom ned til den tiden og ventet i 20 minutter før vi spurte om de kunne ringe etter en ny, noe de sa de skulle fikse. Vi så de ringte og satt seg ned etterpå og da tenkte vi at dette var ordnet og at den kom om ikke så alt for lenge. Etter nye 20 minutter med venting gikk vi for å spørre om når den kom, da fikk vi til svar at de ikke hadde svart og at vi måtte gå ut og skaffe taxi selv. De ga oss ikke beskjed på noen måter om at de ikke fikk til å kontakte taxi å de gadd ikke å prøve å hjelpe oss mer. Når det ikke er mulig å skaffe taxi utendørs gikk vi til J&J en bar litt bort fra hotellet hvor de fikk skaffet oss taxi og den kom 7 min etter de snakket med de. Uten noe hjelp fra noen hadde vi ikke kommet oss til flyplassen i tide.