Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 363 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


3 av 10

Heidi,
Porsgrunn

+
Beliggenhet
-
Oppussing

Bekreftet gjest: 2019-08-14


8 av 10

Geir,
Kongsberg

+
Servicen.
-
Det blir mye bedre når alle rommene blir oppgradert. (Vi byttet rom.)

Bekreftet gjest: 2019-08-14


8 av 10

Rune,
Norge

+
Servise
-
Tørkesnor på terrassen

Bekreftet gjest: 2019-08-07


9 av 10

Kjell,
Skei

+
Her er det greit og bu, alle ansatte er smilande og hjelpsome. Kort vei til det meste.
-
Her er litt ting som bør pussast opp.teppe i gangane, badet med dusjforheng er ikkje det smartaste løysinga. Wi-Fi bør ha ein oppgradering,virka ikkje særleg bra på mitt rom 311.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


5 av 10

Ann iren,
Trondheim

+
At det ligger nære stranden og at det ligger sentralt til .
-
Rommene bør pusses opp og badet må d gjøres noe med,at vi må klatre oppi et ganske dypt badekar er rett og slett farlig.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


6 av 10

,

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2019-07-29


8 av 10

Siv,
Jevnaker

+
Utrolig hyggelig ansatte, ble møtt av en hyggelig svensk dame ved ankomst,-Laila. Hun fikk vi god info og gode tips av hele uken vi var der. Veldig god mat, super rengjøring, hyggelige ansatte.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-24


7 av 10

Tore,
HOVIN I GAULDAL

+
Beliggenhet.
-
Bør fortsette å pusse opp slik at alle etasjer blir tatt etter hvert.

Bekreftet gjest: 2019-07-21


8 av 10

Agnes,
FREKHAUG

+
Service hos personalet er et stort pluss. Hyggelige, vennlige og hjelpsomme. Hotellet hadde også dette året skandinavisk talende personale som hjalp oss under hele oppholdet. De serverte en variert og god frokost. Nytt av året var tilbudet om buffet to dager i uken til en rimelig penge. Hotellet hadde også fått en god ala carte meny som vi benyttet oss av flere ganger. Beliggenheten til standen er super. Det er også et pluss at det er kort vei til gode restauranter og shopping. Ønsker en seg en spaser tur til gamlebyen er det også en fin tur dit.
-
Hotellet er under oppussing noe som gjør at det er stor forskjell på rommene og ganger på hotellet. Vårt rom var slitt, men fungerte for oss fordi renholdet var ok.Vi gleder oss til de er ferdig med oppussing av alle rommene. Vi har tidligere betalt ekstra for strandhåndkle med bytte hver 3 dag. I år var det gjort endringer på bytte frekvens og strandhåndkle ble kun byttet en gang i uken. Vi betaler gjerne mer for å få tilbake ordningen med hyppigere bytting av strandhåndkle.

Bekreftet gjest: 2019-07-21


10 av 10

May,
Trondheim

+
Beliggenheten,frokosten,rengjøringen og veldig hyggelig personale :)
-

Bekreftet gjest: 2019-07-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

62% anbefaler hotellet

210 vurderinger
Utmerket
 
70
Veldig bra
 
79
Bra
 
40
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

16.09.2019

Innlegg av rune1956

Hotell med flott beliggenhet

Hotell Aquarium Wiew er et perfekt hotell å ligge på når en er i Rhodos by. Hotellet ligger kun få meter fra den flotte stranden Elli Beach, og det er heller ikke mange meter til den stranden på den andre siden av tuppen av Rhodos. Selve hotellet er i gang med å pusses opp, og det er derfor noe forskjell på rommene. Foreløpig er de to øverste etasjene, første etasje med respsjon og frokostsal og restaurant og underetasjen pusset opp. Så vidt jeg forsto når vi var der i sommer (2019) skulle en ny etasje pusses opp mellom denne og neste sesong. Rommene som er pusset opp er blitt et slikt hotell verdig. Lyse trivelig rom. Enten du velger utsikt mot den ene eller andre siden så er sjansen for sjøutsikt stor. Det er mere et spørsmål om du vil ha morgensol eller kveldsol på terrassen. Rommene ble vasket hver dag og stort sett var det rent og pent. Det er en god frokost buffet og i restauranten er det mange valg å velge i. Vi spiste lunsj der de fleste dagene og det var alltid mer enn nok mat. Alt smakte også meget bra. Personalet på hotellet er meget hyggelig og hjelpsomme. På vei til frokost ble vi møtte av en meget hyggig svensk dame som heter Laila som alltid lurte på om alt var bra og om det var noe hotellet kunne bli bedre på. Vi hadde bevisst valgt et rom som ikke var pusset opp, men når vi spurte om å få se hvordan de opppussede rommene var med tanke påå komme til bake, var det ikke noe problem. Vi fikk med nøkkel til et rom som var ledig og fikk tittet i fred og ro. Serviørene var alltid blide og hyggelig og de fleste med et ekstra smil og/eller kommentar på lur. Det var tredje gang vi bodde på dette hotellet og vi kommer ganrantert til å velge samme hotell neste gang vi kommer!

 
06.09.2019

Innlegg av solseng

Herlige dager i Rhodos By

Skal du besøke Rhodos anbefaler vi Aquarium View Hotel. Veldig hyggelig hotell med fantastiske og serviceglade ansatte. Herlig beliggenhet. Rett på stranden og spisesteder/barer/forretninger i samme område. Tilgang til basseng og poolbar på nabohotellet Cactus fordi det er samme eieren som har disse to hotellene. Passe med underholdning på hotellet. Rommene er enkle og pene, med godt renhold. Herlig strand og deilig vann. Det blåser alltid og det er bare herlig, fordi det er godt å varmt i august. Ta en tur.

 
16.08.2019

Innlegg av toneulfsten

God beliggenhet og ypperlig service

Totalt sett et veldig bra hotell. Fikk først et uoppusset rom, men fikk oppgradert uten problemer. God mat, fantastisk service og kort vei til alt. Mye vind da hotellet ligger helt på nordspissen. Anbefales!

 
06.08.2019

Innlegg av guros35 Bodø, Norge

Ypperlig lunsj

Spist lunsj to dager på rad og fått god mat begge gangene. God service og ok priser gjør dette til et enkelt valg til lunsjpause fra solen. Jeg bestilte salat med halloumiost som var tilberedt slkk som det skal væređŸ‘ŒđŸ»

 
01.08.2019

Innlegg av TANKEFULL

sommerferie

Femte etasje, rom nr.507.Flotte rom med balkong, God utsikt. Renhold utmerket. Betjening i resepsjon og restaurant er hyggelige og dyktige. Frokosten er utmerket. (en del av lunchretter kunne vert litt mindre)