1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

,
Trondheim

+
Beliggenheten
-
Litt oppussing av rom

Bekreftet gjest: 2019-05-19


7 av 10

Alv,
Sandnes

+
Med havutsikt og bra resepsjonsbetjening. svært smilende og hjelpsomme.
-
Rommene på hotellet var under opp-pussing og vi fikk et som ikke var det.

Bekreftet gjest: 2019-05-19


5 av 10

Hilde og Jørn ,
Kjeller

+
-
De burde opplyse om at hotellet er under oppussing

Bekreftet gjest: 2019-05-05


7 av 10

Frode,
Oslo

+
Flott beliggenhet og god frokost. Hyggelig betjening.
-
Bør vedlikeholdes bedre. Lite, trangt bad.

Bekreftet gjest: 2018-10-22


8 av 10

Tor,
Skien

+
Beliggenhet, frokost, underholdning, service, renhold,
-
Hotellet trenger oppussing, var mye slitt, men rent

Bekreftet gjest: 2018-10-14


8 av 10

Tore ,
Fredrikstad

+
Beliggenheten
-
Pusse opp

Bekreftet gjest: 2018-10-11


9 av 10

Otto ,
Vadsø

+
Beliggenhet i forhold til strand og sentrum. Meget god frokost, særdeles hyggelig betjening, både i resepsjon og i frokostsalen.
-
Bad, gulv og rom helt ok, men alle klesskap og nattbord bør skiftes ut. Tendens til mugglukt fra skap og skuffer.

Bekreftet gjest: 2018-10-11


8 av 10

,

+
Fin betjening.
-

Bekreftet gjest: 2018-10-07


7 av 10

,

+
Nærhet til ALT.
-

Bekreftet gjest: 2018-10-03


5 av 10

Line,
Fredrikstad

+
Beliggenhet og personale
-
Gamle slitte rom, trenger oppussing

Bekreftet gjest: 2018-09-19


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 3/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

62% anbefaler hotellet

165 vurderinger
Utmerket
 
40
Veldig bra
 
67
Bra
 
39
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

27.08.2018

Innlegg av Ann K

Lunch på Rhodos

Super beliggenhet Supergod mat Super service. Anbefales varmt! Vi har bodd på Aquarium View Hotel mange ganger. Her føler man seg virkelig velkommen... Å sitte på balkongen på ettermiddagen og nyte utsikten over Middelhavet må bare oppleves!

 
14.08.2018

Innlegg av Kathrine S Østlandet, Norge

Koselig pause fra stranden

Vi spiste lunsj her hver dag under oppholdet vårt på Rodos. Perfekt beliggenhet og ok mat. Hovedgrunnen til at vi endte her hver dag, var den i følge min datter FANTASTISKE Oreo milkshaken. Maten varierte fra kjedelig og smakløs, til veldig god. Deilig Gyros og smakløse sandwicher. Smør deg med tålmodighet. 30 minutter venting på en sandwich med chips er ikke uvanlig.

 
25.07.2018

Innlegg av GunnhiL1

Herlig sted!

Eit hotel som kan passe for dei aller fleste. Kanskje ikkje ideelt for småbarnsfamilier og det var svært få av dem her. Ca 10 meter til strand og nokre minutters spasertur til sentrum. Reint og fint, trivelig betjening. God mat. Anbefales!!

 
05.06.2018

Innlegg av Vhalv Ridabu, Norge

Betjening

Jeg er 69 år ikke spesielt vill. En natt ble det utført hærverk på et rom under oppussing. Døren på det rommet var ikke låst. Pga at min dør ved siden av dette rommet ble åpnet i løpet av natten var jeg synderen. Følte meg ikke særlig ønsket. Heldigvis var det dagen før hjemreise. Jeg ga utrykk for dårlig behandling. Ble ikke hørt. Kommer ikke til å bruke hotellet i fremtiden. Har vært på Rodos by mange ganger har ikke opplevd å bli trakassert på denne måten.

 
16.07.2017

Innlegg av Vidar P Trondheim, Norge

Flott feriehotell

FØRSTEINNTRYKK: Vi ble godt tatt imot i resepsjonen av smilende og hyggelige ansatte. Vi fikk en blankett som vi måtte fylle inn selv med bl.a. navn, hvor vi kom ifra, og når vi skulle sjekke ut. Vi ble tilbudt en gratis velkomstdrink i baren som vi kunne nyte mens vi fylte ut blanketten. Rommet vårt var rent og ryddig. Alt i alt, godt førsteinntrykk. Plasseringen av hotellet er svært bra. Det tar deg under tretti sekunder å gå fra resepsjonen og ut til badestranda. Hotellet samarbeider med nabohotellet (Hotell Cactus) hvor du kan gå å bade i et basseng ROM: PLUSS: Klesskap, balkong med stoler, safe med god plass til speilrefleks og verdisaker, (9EUR/uka), godt med plass til kofferter og småting. Kjøleskap som fungerer som kjøleskap og ikke minibar, her var det også satt en 1,5l flaske vann til oss ved ankomst. God nok størrelse for to. Aircondition som du ikke kan skru lavere enn 20C. Stort speil. Vannkoker, vannglass og kaffekopper. Og TV for de som skulle behøve det. MINUS: Ikke noen store minus. Småharde senger, men vi sov godt likevel. Dusjen har dusjforheng, noe som var litt ubehagelig. Er litt lytt mellom rommene. FROKOST: PLUSS: Frokosten har et lite utvalg for alle. Godt med ferske brød og rundstykker, pålegg, varmmat (egg, bønner, pølser ++), frokostblanding, frukt og søtsaker som kjeks, kaker o.l. Drikkevarer som melk, juice og kaffe. Servicen blant de ansatte er veldig bra. De er aktiv i rydding, alle smiler og er hyggelige, og yter svært god service. Man velger selv om man vil sitte inne eller ute. MINUS: Ryddestasjonen (en liten vogn) er plassert inne i frokostsalen. Dette er litt forstyrrende da det lager en del støy, og kanskje ikke særlig innbydende. Personlig tenker jeg denne kunne vært plassert et annet sted. Utvalget av mat er litt lite, og lite variasjon over dagene.