Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

374 vurderinger
Utmerket
 
100
Veldig bra
 
141
Bra
 
74
Mindre bra
 
28
Dårlig
 
31

Fem siste vurderinger

09.09.2019

Innlegg av Skogset

Rhodos 1.september

Vi hadde et flott opphold. Rene rom,baderom og frokostsal med bra utvalg og god kvalitet på maten. Vi koste oss ved bassenget med gratis solsenger og parasoller. Servicen ved baren var også upåklagelig. Trivelige folk! Vi leste at resepsjonspersjonalet ikke var så hyggelig. Det er ikke vår opplevelse. Vi ble godt mottatt og de var veldig på tilbudssiden. Vi kommer gjerne igjen

 
28.04.2018

Innlegg av martecelinej

Absolutt fornøyd!

I umiddelbar nærhet til gamlebyen, det gamle tempelet, de beste shoppingbutikkene og havnen. Helt perfekt! Hadde først rom 304, som var fint, men ble så flyttet til 207 fordi vi hadde bestilt balkong. Vår balkong går ut mot gaten og er mer enn dobbelt så stor som de som går ut mot bassenget og de enda mindre som går mot bakgården. Ja, bråker litt mer, men absolutt verdt det synes vi. Lite kjøleskap også, så vi kunne kjøpe vann og øl. Gratis wifi, fikk låne bassenghåndkle, og frokosten var ikke så verst. Eggerøre, speilegg, bacon, tomatbønner og pølser. Og brødmat og kaker. Bassengområdet var lite, men koselig, og overraskende få gjester der. Kanskje fordi det var april:) bassenget var veldig kaldt.

 
08.08.2017

Innlegg av Katrine D Bergen, Norge

Greit hotell med super beliggenhet.

Reiste uspesifisert med Ving en uke i august 2017. Jeg reiste med mine to gutter på 8 og 14 år. Vi hadde skrudd forventningsnivået på minimum, siden vi ikke ante hvor vi ville havne, og derfor ble vi positivt overrasket. Selv om hotellet i utgangspunktet ikke er spesielt barnevennlig, fant vi oss godt tilrette her. Hotellet ligger midt i sentrum av Rhodos by, og med kun 100 meters avstand til inngangen av gamlebyen. Ellie beach ligger 10 minutters gange fra hotellet, så man har alt man trenger i umiddelbar nærhet. Rommet var relativt lite for tre personer, men rent og hyggelig. Badet var lite, med et lite dusjhjørne. Om du vil være sikret varmt vann, bør du komme deg i dusjen før kl 19 på kvelden. Frokostbuffeten var god, det samme var lunchrettene fra ala carte menyen. Bassengområdet var lite og intimt, og de ansatte i poolbaren var meget hyggelig. Personalet i resepsjonen var dessverre ikke like imøtekommende. De hilste ikke og var ikke særlig serviceinnstilte. Alt i alt et hyggelig opphold.

 
01.10.2016

Innlegg av Lailahagen Lørenskog, Norge

Ferie

Fin ferie. Hotellet ligger veldig sentralt til. Kort avstand til alt. Hadde halvpensjon og det var mye godt til frokost og middag. Betjeningen I restauranten alltid smilende og hyggelige. Men i resepsjonen sitter en sur gubbe. Hilser ikke og er lite hjelpsom. Vi snakket med han første dag da vi hadde fått rom med verdens minste balkong. Ville bytte rom. Men umulig. Apollo kom til hotellet og de ordnet opp. Det var knapt plass til en stol der.

 
07.09.2016

Innlegg av Larsen1951 Moss, Norge

Ikke et 4 stjerners hotell

Muligens 2/3 stjerner. Ok beliggenhet. Sur betjening i resepsjonen. Hyggelige ansatte og leder i restauranten. God frokost, middag buffer til € 10. Safeboks finnes ikke på rommet, men kan leies for € 15 pr uke. Mange katter i polområdet. Hotellet mater kattene hver ettermiddag. Uhygienisk. Utsikt fra rommet til et uferdig bygg. Badet lignet Flintstone.