1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 3/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

18 vurderinger
Utmerket
 
3
Veldig bra
 
11
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

26.09.2016

Innlegg av SisselS22 Trondheim, Norge

Enkelt koselig hotell med trivelig vertskap.

Rommet enkelt men rent. Wi-Fi litt ustabilt. Klesskap kunne vært bedre.Beliggenhet er meget bra nært alt. Trivelig vertskap,kjentes trygt å bo der.litt trafikkstøy er det men det stilner etter midnatt. Har bestilt samme hotell sommeren 2017.

 
01.08.2016

Innlegg av Anitahh

Sommerferie 2016

Leilighetskomplekset ligger veldig sentralt til, Casino Rodos er nærmeste nabo så en må regne med musikk på nettene. Det er fire etasjer, øverste er privat, ellers fem enkle leiligheter i hver av de tre øvrige etasjene. Får du en hjørneleilighet er det en smal balkong på to sider, ellers liten balkong. Det er ikke bredere enn at du får plass til stol og bord. Kjøleskap med liten frys, Micro og to små kokeplater, litt dårlig med kjøkkenutstyr forøvrig. Rengjøring, men sengetøy/håndklær skiftes annenhver dag og det var litt tilfeldig når det ble gjort. Hyggelig nok betjening men resepsjonen har veldig begrenset åpningstid . Vi var "heldige" og betalte ca 10500,- for to prs for en uke, de andre ukene var det ca 8000,- mer ( Apollo) og det hadde det ikke vært verdt. Reklameres med wifi på rommet, men plasseringen av ruteren ( i gangen, over et vindu ) var slik at på vårt rom var det såvidt dekning og vi ramlet av. Kommer i kategorien greit nok, men vi velger et annet sted neste gang.

 
24.09.2015

Innlegg av Bente1955 Oslo, Norge

Amalia - nær alt :)

Flott beliggenhet, rett ved stranda og gangavstand til alt. Hyggelig og hjelpsomt personale. Rommene ble vasket og det ble skiftet på sengen og nye håndklær flere ganger i uka. Det var lytt fra gangen og inn på rommene, og det var dyr aircondition etter 15.september (7 euro per dag).

 
19.12.2014

Innlegg av Kjell6843 Skei

Amalia Rhodos

Koseleg Hotel i Rhodos by.. Lite med kunst på vegane ,men har aldri savna det. Har vøre her mange ganger og kjem tilbake til det trivelege vertskapet.Kort vei til det meste i Rhodos by. Free wi-fii på alle rom

 
17.01.2017

Innlegg av elezach Aten, Hellas

Wonderful hospitality 😊😊

Wonderful view by great and spaciousness apartments,under the direction of kind and willing administration 😊😊just great vacations,just next to the amazing sea 🌊 ❀ just listen to the administration advices about food and their opinion for excursion!!they are so RESPONSIBLE and informative!!