Barn som løper i vannet

Hoteller på Rhodos med vannsklier

Leter du etter hotell som har badeland med vannsklier og lekebasseng? Da har vi noen gode hotelltips til deg. Her har vi samlet alle våre hoteller på Rhodos med vannsklier og lekebasseng. Hoteller perfekt for deg som reiser med barn.

Amada Colossos

Amada Colossos er et populært All Inclusive-hotell som har et eget badeland med vannsklier for både store og små barn. Her er det en lazy-river og en vannlekepark for de yngre barn.

Les mer og bestill Amada Colossos

Mythos Beach Resort

Mythos Beach er et av våre mest populære Apollo Mondo Family Resorts. Her er det i tillegg til vannsklier for de yngre barna og så vannlek, barneklubben Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende instruktører.

Les mer og bestill Mythos Beach Resort

Epsilon

På Epsilon er det vannsklie og lekebasseng for de aller minste. Her er det svømmeskole med skandinavisktalende instruktører og barneklubben Club Polly & Mino.

Les mer og bestill Epsilon

Faliraki Beach Mitsis Hotels

Faliraki Beach Mitsis Hotels er et populært All Inclusive-hotell ved den fine Faliraki-stranden. Her er det vannsklier og mange aktiviteter for barna.

Les mer og bestill Faliraki Beach Mistis Hotels

Alila Exclusive Resort

All Inclusive-hotellet for deg som er ute etter det lille ekstra! Her er det tre vannsklier, herlige bassengområder og en fin strand. Hvorfor ikke bestille et familierom med privatbasseng?

Les mer og bestill Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotel

Rodos Palace

Nybygd barnebasseng med vannsklier for de yngre barna. Her er det et herlig bassengområde og stranden ligger bare et steinkast bortenfor.

Les mer og bestill Rodos Palace

Esperides Beach Family Hotel

Hva sier du til et All Inclusive-hotell med vannsklier, kino og mini-tivoli? På Esperides Beach Family Hotel trives både store og små!

Les mer og bestill Esperides Beach Family Hotel