Utflukter – Lindos

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Rhodos høydepunkter

Grip sjansen og bli med oss til noen av de stedene vi mener er Rhodos høydepunkter - alt på en og samme dag!

Vi starter dagen med et besøk i klosteret Filerimos og en av tre antikke stedene på Rhodos. Her har vi mulighet til å gå langs veien som kalles Golgata. Der veien slutter ligger et massivt kors og det er en imponerende utsikt. Mulighet for å besøke klosteret mot ekstra avgift.

Neste stopp er Kamiros, den andre av de tre antikke stedene på Rhodos og populært blant historieelskere. Kamiros er meget godt bevart og er et imponerende eksempel på antikkens kultur, handel og arkitektur.

I utkanten av Kritinia stopper vi for å ta bilder av middelalderslottet som ligger ovenfor byen. Vi spiser lunsj i byen Embona der vi også får mulighet til å smake på lokalprodusert honning og souma, som er det kjente, lokale brennvinet. Herfra kjører vi inn i landet til fjellet Profitis Elias.

Inkludert: Transport og lokalguide

Ikke inkludert: Lunsj og kaffe

Dykking

Enten du er en erfaren dykker eller du skal prøve deg for første gang, så er denne utflukten med Waterhoppers noe for deg.

Ikke inkludert: Mat og drikke
Minimumsalder: 8 år.

Utflukten må bestilles på reisemålet.

Sagaøya Symi

Går fra: 

Bare noen timers båttur fra Rhodos ligger en av de vakreste øyene i Dodekanesene. Lille Symi, kjent for sine pastellfargede hus som klamrer seg fast i skråningene rundt havna, er fortsatt relativt uberørt av turismen. På en omvisning langs havnen får du høre vite mer om Symi, og du får også tid til å rusle på egen hånd i småbutikkene og å teste Symi-reker, som står på menyen i alle restaurantene på øya.

Ikke inkludert: Mat og drikke, men kan kjøpes på plass.

Snorkling

Enten du allerede er fortrolig med bruken av dykkemaske og snorkel, eller du skal prøve deg for første gang, så er denne utflukten med Waterhoppers noe for deg.

Ikke inkludert: Mat og drikke
Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Trucksafari på Rhodos

Forbered deg på en fartsfylt dag, i nær kontakt med vakker natur, vinmarker, fjell og frodig grønnsvær. Husk badetøy – turen avsluttes med badestopp.

Ikke inkludert: Mat og drikke
Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Padle i soloppgangen

Bli med på en harmonisk morgenpadling i det solen stiger opp over Middelhavet. Vi sjøsetter retter før solen står opp for å utforske kysten. Vi utfordrer oss selv med nybegynner SUP-Yoga, besøker en havgrotte og er tilbake til hotellet i passe tid før frokost.

Inkludert: Alt utstyr, erfaren guide, snacks og frukt, transfer til og fra.
Aldersgrense 13 år.

Utflukten starter klokka 06.00

Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Stand Up Paddleboard

Bli med på et 3 timer langt SUP (Stand up paddle) eventyr! Du trenger ikke ha gjort det før og innen vi starter får vi en introduksjon på land av erfarne instruktører. Når vi føler at vi er klare padler vi i vei sammen langs Rhodos vakre kyst. Vi stopper for å bade og snorkle ved en strand, utforsker en grotte og de som tør kan hoppe fra klippene.

Inkludert: Enkel snacks og frukt.
Snorklingsutstyr til utlån.

Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.