1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rodos Village Beach Mitsis Hotels

  • • All Inclusive
  • • Kort vei til stranden
  • • Herlig bassengområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

På fine Rodos Village Beach Mitsis Hotels har du kort vei til stranden og du bor i lyse dobbeltrom. Mat og drikke er inkludert og det er flere store basseng og et eget ett for de yngste.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i bungalow for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Variert og god mat. Flere temaresturanter. Hyggelig betjening.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rodos Village Beach Mitsis Hotels er et svært tiltalende hotell som omfatter syv bygninger. Det har ett mindre og to store bassengområder med saltvannsbassenger der det ene har barnebasseng, det andre barneseksjon i bassenget. Jacuzzi. Gratis solsenger og parasoller både ved bassengene og på stranden. Badehåndklær mot depositum.

Bufférestaurant (pent antrekk). Souvlaki, sushi og asiatisk restaurant (12.00-21.00). Is og crêperie (10.00-02.00). Tre à la carte-restauranter med gresk, meksikansk og italiensk mat (krever reservasjon dagen i forveien). To snackbarer på stranden.

Gratis WiFi (raskere oppkobling mot avgift) i lobbyen og internetthjørne mot avgift. Innendørs oppvarmet ferskvannsbasseng. Gratis trimrom. Gratis bueskyting. Biljard, tennis, bordtennis og videospill mot avgift. Aktiviteter på dag- og kveldstid. Barneklubb i hotellets regi (3-12 år). Lekeplass. TV-salong og bridgerom. Vannsport mot avgift. Sandvolleyball og fotball. Souvenirbutikk og gullsmed. Gjestene er velkommen til å bruke SPA-fasilitetene på nabohotellet Rodos Maris Resort & Spa (mot avgift). Nivåforskjeller i hotellområdet. Gangbro og liten vei må krysses for å komme til stranden. Hotellbuss til stranden. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Frokost kl. 6.30-10.00
- Sen frokost kl. 10.00-10.30
- Snacks og is kl. 10.00-2.00
- Lunsj kl. 12.00-14.00
- Middag kl. 18.30-21.00
- Ettermiddagskaffe/te og kaker
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som mineralvann, drinker, øl og vin kl. 10.00-1.00
- Kveldsunderholdning

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.