1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

lars,
åsane

+
grattis mat og drikke
-
bedre adgang til den asiatiske restauranten

Bekreftet gjest: 2019-05-12


10 av 10

Bjørn,
Trondheim

+
Beliggenheten nær strand - rent og pent ute og inne.
-
Det er mye trapper - og heis-nivået stemmer ikke med etasjen.

Bekreftet gjest: 2018-09-30


10 av 10

Siyar,
Bergen

+
Mat
-
Mer aktivitet for bar, og mat for barna meny

Bekreftet gjest: 2018-07-15


5 av 10

Øysteibb,
Frogndru

+
Mange av de som jobbet der
-
Ikke brannslukking av repetisjoner. Virker som ett mafia styrt hotell... Spes russisk side. Ble nedprioritert av enkelte i personalet... Manglet dyner... Doene ved strand var helt jævlig..... Fiks rommen skikkelig... Dusjen ramlet ned daglig...

Bekreftet gjest: 2018-07-11


10 av 10

Anton,
Strömstad

+
Nära till stranden, inkluderat solstol. Strandbar med dricka å snacks till alla åldrar. Olika resturang val. Bra bufee. Rent och snyggt i området, förutom i rummena.
-
Bättre städning på rummen, många "dammrottor" under sängarna som flyger runt så fort man öppnar dörrarna.

Bekreftet gjest: 2018-06-25


9 av 10

Bjørg,
Trondheim

+
At det finnes 3 egne restauranter og en egen lunchrestaurant vi kan benytte med all inclusive
-

Bekreftet gjest: 2018-05-20


8 av 10

Thor,
Bagsværd

+
Tæt på strand og god mad
-
Ferskvand i poolen i stedet for saltvand

Bekreftet gjest: 2018-07-01


8 av 10

Martin,
Fredericia

+
Servicen fra personale
-

Bekreftet gjest: 2018-07-01


10 av 10

Kasper,
Kastrup

+
Det overvældende udvalg af mad og drikke, selvom det var all inclusive. Tit er udvalget småt og meget lidt varieret ved all inclusive, men her var det fantastisk godt!
-

Bekreftet gjest: 2018-05-20


9 av 10

Kathe,
Holmegaard

+
Den fantastiske service fra hotellets personale, altid smilende og hjælpsomme, stor ros
-
Fantastisk sted men måske en minigolf bane

Bekreftet gjest: 2018-05-13


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

3237 vurderinger
Utmerket
 
1877
Veldig bra
 
881
Bra
 
321
Mindre bra
 
103
Dårlig
 
55

Fem siste vurderinger

19.10.2018

Innlegg av Joachim S

Guttetur

Ekstremt godt og stort utvalg av både mat og drikke av ulike sorter. Storkoste oss på stranden som var ett steinkast fra rommet med drinker og mat som bare var å hente i de ulike bodene (hadde all-inklusive noe jeg anbefaler på det sterkeste. Gjør det veldig enkelt og greit). Mye bra personal, som man får veldig god kontakt med og som viser stor interesse for å gjøre oppholdet så optimalt som mulig. Bartender Cortes David og kelner David Florez, fantastiske mennesker. Ble positivt overasket av entertainer teamet som blant annet sto for ulike aktiviteter som volleyball, bordtennis, vannpolo og show om kveldene. Ett hotell anlegg som fungerer veldig bra uavhengig av alder. Eneste som er litt negativt er at anlegget er et stykke unna alt annet, men for all del gode busstilbud var det. Taxi hadde blitt i dyreste laget og leiebil var en mulighet, men så ikke så mye på det på grunn av vi bare var der en uke. Dro inn til Rhodes by ene dagen, noe jeg anbefaler. Alt i alt en kjempe fin tur og supert hotell

 
29.04.2018

Innlegg av GreteKvingedalV

Nydelig Hotel

Utmerket Hotel. Store, flotte områder med bassenger og egen strand. Alle steder med serveringer i all inclusive, og gratis solsenger. Utmerket mat og flere restauranter innen hotellets områder. Rent alle steder og veldig imøtekommende og hjelpsomt personale. Spesielt takk til Freddy og Irini👍 Grete K.

 
22.08.2016

Innlegg av alpakka Bergen, Norge

Sommerferie

Så havnet vi på Maris igjen. Hadde egentlig bestemt og ikke dra tilbake her igjen. Men ga de en ny sjanse. Denne gangen fikk vi et veldig greit rom med et lite basseng utenfor. Var fredelig her. vaskedamene var veldig flink. Var veldig rent etter dem. Maten er også god, men litt ensformig i 14 dager. En ting jeg ikke helt forstår med bestilling av brus. Hvorfor kan ikke disse være selvbetjent som alt annet i restauranten? Sitte og vente på stressede kelnere og nesten måtte bestikke de for og få ekstra glass med brus.

 
03.07.2012

Innlegg av alpakka Bergen, Norge

Overpriset

Jeg reiste med 3 barn med alt inkludert. Barna hadde gledet seg til masse is og god mat. Det var veldig lite mat for barn. Virket som menyen var laget til russiske og bulgarske gjester. Og det var det i hopetall. Brautende og eier ikke køkultur. Maten var direkte kjedelig. Samme opp igjen nesten hver dag.Jeg hadde håpet på og få smake det greske kjøkken. Kina resturanten var helt tragisk. Betjeningen kunne lite engelsk. Og som tidligere nevnt her, fløy spurvene i rute etter mat. Det var reder nesten med hver dør inn til leilighetene. Det store bassenget var mye opptatt med trim og ballspill. Leiligheten vår var ganske bra. Litt trangt med steinharde senger. Rengjøringspersonalet forsynte seg flere ganger med penger/mynter som barna hadde lagt ved sengen. Terrassen ble ikke kostet/rengjort en eneste gang. Den jeg vil skryte av var Eva i resturanten. Hun var utrolig positiv og veldig grei med barna. Stranden var også nydelig.Krystall klart vann.

 
19.02.2012

Innlegg av Arild F Stavanger, Norge

Ypperlig hotell

Hotellet har det meste! Ypperlig mat, hyggelig betjening og pene rom. En i reisefølget hadde en liten funksjonshemming. Når vi gjorde resteurantsjefen oppmerksom på det, fikk vi reservert bord til alle måltider. Dette var til svært god hjelp og gjorde oppholdet behagelig for alle.