Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 126 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Torill,
ØKSFJORD

+
Servicen
-
Bedre madrasser

Bekreftet gjest: 2019-08-07


8 av 10

marianne,
Lærdal

+
Yoga, fint området, nærleik til strand og elles alt du treng.
-
God mat, men vanskeleg med oss som har gluten og lactose allergi. Mykje plast! Særleg på stranda der det flaut av plastkrus, også ut i vatnet. Fult rundt bassenget- folk tok opp solsenger utan å bruke det. Ingen kontroll av dette av personalet.

Bekreftet gjest: 2019-07-31


9 av 10

Tage,
Kviteseid

+
Orden og hyggelig
-
Matsalen ble bråkete med mye barn og full frihet

Bekreftet gjest: 2019-07-28


10 av 10

Catrine ,
Larvik

+
De ansatte ved hotellet, særlig de som jobbet i hovedbaren. Fantastiske mennesker
-
Bedre familie rom, var ganske trangt, lite knagger til hånkler og litt vel harde senger.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


8 av 10

Jan,
Os

+
-
Gjøre noe med rommene

Bekreftet gjest: 2019-07-24


9 av 10

Linda,

+
Servicen var super. Solsenger og mat/drikke på stranden var veldig bra. Tilgjengelighet på snacks og drikke gjennom dagen var helt topp. Frokost og lunsj buffet veldig bra. Nystekte lapper, belgisk vafler og pannekaker var barnas favoritter.
-
Noe mer variert mat på middagsbuffet. Det var nesten det samme hver kveld, kun med små endringer.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


9 av 10

,

+
-
Få til andre glass ved servering ute. Engangs plastglass var bare slitsomt. Fikk med 1,5 dl drikke. Og ordne opp i bestilling av drikke ved bordet under middagen, og lunsj. Satt uten drikke ca 80 prosent av maten. Drikke kom når du var ferdig og skulle gå.

Bekreftet gjest: 2019-07-01


7 av 10

Daniel,
Førde

+
saltsvannsbasseng, ikkje overbefolka bassengområde, beachbar og beach-pizza, gode a la carte-restauranter.
-
Alt som serveres i barene er utvatnet dårlig kvalitet - både øl og brus. Det serveres kun tappevann som er "filtrert", ikkje flaskevann. I tillegg er glassene så små at man må gå veldig mange ganger fram og tilbake for å få ønsket mengde med drikke. Et glas med brus eller øl tilsvarer en stor munnfull.

Bekreftet gjest: 2019-06-30


9 av 10

,

+
Nærhet til strand, a la carte restauranter, all inclusive tilbud, barnebasseng, pizzabar på stranden!
-
Direktebuss til hotell fra/til flyplass. Bussturen var fæl og lang! Smoothiebar Bedre info om booking på a la carte restauranter, de var full hele uken Større og bedre info om bassengregler. Fikk masse kjeftes vi badet for tidlig, de var sint fordi vi ikke hadde lest reglene. Men regleplakat var kun leselig fra vann og i minimal skrift. Om d er farlig å bade pga behandling av vannet i d tidsrommet, bør det stå større skilt!

Bekreftet gjest: 2019-06-23


10 av 10

Charlotte,
Larvik

+
Utvalget av maten, beliggenheten, bra service
-

Bekreftet gjest: 2019-06-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

3437 vurderinger
Utmerket
 
2013
Veldig bra
 
919
Bra
 
337
Mindre bra
 
108
Dårlig
 
61

Fem siste vurderinger

19.10.2018

Innlegg av Joachim S

Guttetur

Ekstremt godt og stort utvalg av både mat og drikke av ulike sorter. Storkoste oss på stranden som var ett steinkast fra rommet med drinker og mat som bare var å hente i de ulike bodene (hadde all-inklusive noe jeg anbefaler på det sterkeste. Gjør det veldig enkelt og greit). Mye bra personal, som man får veldig god kontakt med og som viser stor interesse for å gjøre oppholdet så optimalt som mulig. Bartender Cortes David og kelner David Florez, fantastiske mennesker. Ble positivt overasket av entertainer teamet som blant annet sto for ulike aktiviteter som volleyball, bordtennis, vannpolo og show om kveldene. Ett hotell anlegg som fungerer veldig bra uavhengig av alder. Eneste som er litt negativt er at anlegget er et stykke unna alt annet, men for all del gode busstilbud var det. Taxi hadde blitt i dyreste laget og leiebil var en mulighet, men så ikke så mye på det på grunn av vi bare var der en uke. Dro inn til Rhodes by ene dagen, noe jeg anbefaler. Alt i alt en kjempe fin tur og supert hotell

 
29.04.2018

Innlegg av GreteKvingedalV

Nydelig Hotel

Utmerket Hotel. Store, flotte områder med bassenger og egen strand. Alle steder med serveringer i all inclusive, og gratis solsenger. Utmerket mat og flere restauranter innen hotellets områder. Rent alle steder og veldig imøtekommende og hjelpsomt personale. Spesielt takk til Freddy og Irini👍 Grete K.

 
22.08.2016

Innlegg av alpakka Bergen, Norge

Sommerferie

Så havnet vi på Maris igjen. Hadde egentlig bestemt og ikke dra tilbake her igjen. Men ga de en ny sjanse. Denne gangen fikk vi et veldig greit rom med et lite basseng utenfor. Var fredelig her. vaskedamene var veldig flink. Var veldig rent etter dem. Maten er også god, men litt ensformig i 14 dager. En ting jeg ikke helt forstår med bestilling av brus. Hvorfor kan ikke disse være selvbetjent som alt annet i restauranten? Sitte og vente på stressede kelnere og nesten måtte bestikke de for og få ekstra glass med brus.

 
03.07.2012

Innlegg av alpakka Bergen, Norge

Overpriset

Jeg reiste med 3 barn med alt inkludert. Barna hadde gledet seg til masse is og god mat. Det var veldig lite mat for barn. Virket som menyen var laget til russiske og bulgarske gjester. Og det var det i hopetall. Brautende og eier ikke køkultur. Maten var direkte kjedelig. Samme opp igjen nesten hver dag.Jeg hadde håpet på og få smake det greske kjøkken. Kina resturanten var helt tragisk. Betjeningen kunne lite engelsk. Og som tidligere nevnt her, fløy spurvene i rute etter mat. Det var reder nesten med hver dør inn til leilighetene. Det store bassenget var mye opptatt med trim og ballspill. Leiligheten vår var ganske bra. Litt trangt med steinharde senger. Rengjøringspersonalet forsynte seg flere ganger med penger/mynter som barna hadde lagt ved sengen. Terrassen ble ikke kostet/rengjort en eneste gang. Den jeg vil skryte av var Eva i resturanten. Hun var utrolig positiv og veldig grei med barna. Stranden var også nydelig.Krystall klart vann.

 
19.02.2012

Innlegg av Arild F Stavanger, Norge

Ypperlig hotell

Hotellet har det meste! Ypperlig mat, hyggelig betjening og pene rom. En i reisefølget hadde en liten funksjonshemming. Når vi gjorde resteurantsjefen oppmerksom på det, fikk vi reservert bord til alle måltider. Dette var til svært god hjelp og gjorde oppholdet behagelig for alle.