1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,7 av 10 Basert på 547 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
7,4 / 10
Service
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10

10 siste vurderinger


6 av 10

Turid,
Volda

+
Hyggelig betjening i restaurant og bar. Pluss at det lå nærme stranden. Ettroms var ikke bra standard.. maur overalt og bare 5 stråler fra dusjen:(
-
Pusse opp alle rom slik de svarer til forventninger. Bestilte fordi det sto at det var nyoppusset/ renovert men vårt rom var ikke bra.

Bekreftet gjest: 2019-07-31


7 av 10

Karine,
Elverum

+
Beliggenheten
-
Wifi

Bekreftet gjest: 2019-07-31


8 av 10

Gunnar,
Tromsø

+
Fint bassengområde, nært havet.
-
- Kloakklukt ved inngang til hotellet bør tas hånd om - Oppussing bør gjennomføres helt, noen ting var ikke fikset. F.eks. på veranda var det mellomrom mellom gelender og vegg som små barn lett kan falle gjennom. Det vil være fatalt fra alt over 1.etasje.

Bekreftet gjest: 2019-07-29


9 av 10

Linda,
Norge

+
Stille omgivelser, fin!strand, god service
-
Der var en del små maur både inne på rommet og rundt bassenget.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


7 av 10

Venild,
Drangedal

+
Kort vei til stranda
-
Returangen

Bekreftet gjest: 2019-07-24


8 av 10

Lene,
Bergen

+
Uteområdene var fine, stor balkong, rett ved stranden. Snackbar/restaurant mellom stranden og hotellet som hadde mye bra. Supermarked og flere spisesteder rett ved hotellet.
-
Det stod på Apollo sine nettsider at alle leiligheter hadde blitt oppgradert (noen delvis), da vi ankom fikk vi et rom som ikke hadde gjennomgått noen form for oppgradering, og framstod som veldig slitt og gammelt. Da vi snakket med de i resepsjonen, fortalte de at bare noen leiligheter hadde fått litt oppgradering og at det stod feil (misvisende) på Apollo sine nettsider. Dette bør endres på nettsidene til Apollo. Alle leiligheter bør oppgraderes (også kjøkken og bad). Aircondition lagde mye lyd, og strømmen gikk om natten så vi måtte stå opp og fikse sikringen på rommet for å få aircondition på igjen. Det ble veldig varmt uten.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


8 av 10

Christoffer,

+
Utrolig hyggelige folk, snakket veldig bra engelsk og super service.
-
Det bør informeres mer rundt stranden, i forhold til å kanskje legge inn et bilde som viser de faktiske forholdene på stranden. Den er i mine øyne ikke som beskrevet på hjemmesiden. Servering på stranden ville også vært en meget god forbedring.

Bekreftet gjest: 2019-07-22


8 av 10

Camilla,
Trondheim

+
Veldig pent hotell, stilrent og nyopppusset
-
Baren kunne fått litt mer fersk frukt og bær, og ingredienser å jobbe med til drinkene sine, kunstig sirup med alkohol falt ikke helt i smak

Bekreftet gjest: 2019-07-21


8 av 10

Harald,
Namsos

+
Nærhet til stranden.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-21


7 av 10

Nina,
Nittedal

+
Hotellet ser veldig pent og ryddig ut på utsiden. Veldig hyggelige ansatte.
-
Det luktet vondt fra badet og kjøkkenet. Spesielt fra slukene og dusjen. I tillegg endte vi ofte opp med skitne håndklær og sengetøy, og for meg oppleves det som veldig ekkelt. Dette fører til at jeg også opplever resten av hotellet som veldig skittent og ekkelt, og jeg får veldig lite lyst til å være der eller reise tilbake. I tillegg synes jeg de ansatte i restauranten burde skiftet dukene på bordet litt oftere. Vi oppleve ofte å sitte på et skittent bord, spesielt under frokosten.

Bekreftet gjest: 2019-07-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3/5 Sovekvalitet
 • 3/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 3,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

180 vurderinger
Utmerket
 
45
Veldig bra
 
76
Bra
 
35
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

11.08.2019

Innlegg av gudmundr2017

Super plass, og supert hotell.

Var ei veke på Elvita med tre barn. Vi var heldige og fikk nyoppussa rom, som hadde flott standard. Lite å klage på, og mykje fint å seie både om plassen, betjening og hotellet. I kort gåavstand er det mange restauranter, og små supermarkeder. Mykje hotell for pengane👍

 
07.08.2019

Innlegg av absde Oslo, Norge

Bra hotell

Vi kom nettopp hjem fra 1uke på Elvita hotell og jeg forstår ikke de dårlige anmeldelsene hotellet har fått. Mulig det er stor forskjell på hvor i hotellet du får rom? Vi hadde rom i 3 etg. Med utsikt til havet og utgang rett mot bassenget. Rommet bar preg på at det nylig var pusset opp og holdt god standar ( spesielt i forhold til pris) Det ble vasket hver dag, oppvasken tok vi selv. ( men, det synes vi var greit) rommet hadde gratis aircondition og safe. ( 1 egen aircondition pr. soverom). De ansatte var veldig hyggelige og behjelpelige. Bassenget var lite, men stort nok til gjestene selv om det var varme dager. Barna koste seg og vi hadde god oversikt. Stranden var dekket av små steiner, som var helt greit og gå på, dog ikke sand. Men, du kan sitte ved bassenget å kaste stein i havet fordi det er så nærme. Landsbyen er liten, men det virker som det bygges mye der, her finnes det en del bra restauranter og typiske turistbutikker. Tar du taxi til Pefkos ( ca. 8- 10 EURO) har du flere restauranter og bedre restauranter. Hotellet er behjelpelige med å ordne billig og bra leiebiler som møter dere på hotellet og leverer dere etterpå. Maten på strandbaren var ikke vår favoritt, men vi spiste oftes på andre steder likevel så det gjorde ingenting. Det er underholdning på hotellet ca. Hver andre dag. Hotell med mange muligheter, bare mann vil se de. Jeg anbefaler om man ikke MÅ ha masse luksus, shopping og store bassengområder.

 
08.07.2019

Innlegg av 561olavn Trondheim, Norge

Dårlig standard.

Veldig slitent hotell med dårlig standard, som vi aldri skal tilbake til. kunne ha ramset opp en mengde feil og mangler, men listen blir for lang til at jeg gidder. Wifi var fraværende og tilbakemeldingen fra de som jobbet der var at vi måtte sitte i resepsjonen?? og det er jo veldig trivelig når en er på ferie!!

 
07.06.2019

Innlegg av Coba00

Hotel anmeldelse

Dette hotellet anbefales ikke, ettersom det er 2-3 spisesteder i nærheten når det står på nettsiden at det er mange koselige spisesteder rundt. 1 time til Rhodos by med bil. Aircondition bråkte så mye at det var umulig å sove på nettene, og wifi funket ikke. Ble så ille at vi endte opp med å måtte bytte hotel pga vi enten nesten besvimte av varme, eller ble døve av lyden av aircondition som hørtes ut som en gressklipper. Styr unna dette hotellet, kjipe penger å kaste bort!

 
16.08.2018

Innlegg av Sara K

Ødelagt dør, forferdelig service

Renhold var så der utover oppholdet vårt. Det eneste positive er at « hotellet « er rett ved stranden, hvis ikke så hadde dette oppholde vært uholdbart. Døren inn til rommet vårt var ødelagt, så vi vekket jo kanskje naboene til en hver tid når vi skulle låse igjen døren. Servicen på hotellet er så der, vi ventet nesten 30 min på å bestille lunsj. Frokosten er helt forkastelig. La oss ikke glemme kakerlakkene på toaletten INNE PÅ ROMMET. Så ja, lykke til