1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
7,2 / 10
Service
 
7,9 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
6,9 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Nina,
Trondheim

+
Beliggenhet i forhold til strand,restauranter og "supermarked".
-
Litt mer utvalg til frokost. Tiltak mot maur,var ganske mye maur på kjøkkenet i leiligheten vi bodde i.

Bekreftet gjest: 2019-06-09


5 av 10

Kristin,
SPILLUM

+
Beliggenhet til stranden og air condition.
-
I leiligheten ble det skiftet håndduker og sengen ble oppredd men det ble ikke vasket på hele den uken vi var der. Solsengene på stranden bør så apsolutt være gratis da det er hotellets gjester som bruker stranden og kjøper mat og drikke på tavernaen.

Bekreftet gjest: 2019-06-09


10 av 10

Heidi,
Gjøvik

+
Koselig betjening - spesielt helsepersonalet og bartender
-

Bekreftet gjest: 2019-06-05


1 av 10

cornelia,
Kristiansand

+
Hyggelige ansatte
-
Rommet luktet kloakk, airconditionen bråkte så mye på natta at det var umulig å sove der, så vi valgte å bytte hotell pga dette og mangel på wifi på rommet og lite utvalg av restauranter i området.

Bekreftet gjest: 2019-06-05


7 av 10

,

+
Bassenget og kort avstand til restauranter og strender
-

Bekreftet gjest: 2019-06-03


10 av 10

,

+
Lugnt o skönt, nära till pool och hav
-
Kaffebryggare=)

Bekreftet gjest: 2019-06-03


10 av 10

,

+
-
Bassenget hadde ikke klart vann. Var heller ikke støvsugd på bunnen av bassenget, dette er viktig for renheten.

Bekreftet gjest: 2019-06-03


8 av 10

Monica,
Drammen

+
Lite og koselig med kort avstand til strand og basseng.
-
Vi ville gjerne ha byttet håndkler på rommet oftere. Fikk bare byttet en gang i løpet av uka.

Bekreftet gjest: 2019-06-03


9 av 10

Harald,
Drammen

+
Flott beliggenhet til egen strand. Moderne, stilig design og innredning. Hyggelig betjening.
-
Wifi på rommene.

Bekreftet gjest: 2019-05-29


10 av 10

Linn ,
Mysen

+
Lite og flott hotell med nydelig stil. Ligger rett på stranden og en kombinert bar/restaurant passet oss fint. God seng og vi hadde det vi trengte!
-
Gjerne en litt mindre kjele i kjøkkenkroken, da den som var der var veldig stor å koke frokost egg i. Og hadde vært fint om det lå skrubb, klut og såpe til oppvask i benken. Ellers flott!

Bekreftet gjest: 2019-05-29


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3/5 Sovekvalitet
 • 3/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 3,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

172 vurderinger
Utmerket
 
41
Veldig bra
 
73
Bra
 
35
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

07.06.2019

Innlegg av Coba00

Hotel anmeldelse

Dette hotellet anbefales ikke, ettersom det er 2-3 spisesteder i nærheten når det står på nettsiden at det er mange koselige spisesteder rundt. 1 time til Rhodos by med bil. Aircondition bråkte så mye at det var umulig å sove på nettene, og wifi funket ikke. Ble så ille at vi endte opp med å måtte bytte hotel pga vi enten nesten besvimte av varme, eller ble døve av lyden av aircondition som hørtes ut som en gressklipper. Styr unna dette hotellet, kjipe penger å kaste bort!

 
16.08.2018

Innlegg av Sara K

Ødelagt dør, forferdelig service

Renhold var så der utover oppholdet vårt. Det eneste positive er at « hotellet « er rett ved stranden, hvis ikke så hadde dette oppholde vært uholdbart. Døren inn til rommet vårt var ødelagt, så vi vekket jo kanskje naboene til en hver tid når vi skulle låse igjen døren. Servicen på hotellet er så der, vi ventet nesten 30 min på å bestille lunsj. Frokosten er helt forkastelig. La oss ikke glemme kakerlakkene på toaletten INNE PÅ ROMMET. Så ja, lykke til

 
07.08.2018

Innlegg av Linn H

Fint hotell og behjelpelig staff

Var på 2 ukers ferie med kjæreste familie. Fint hotell, og ypperlig beliggenhet til sjøen. God strand, selvom det er rullesteiner er de veldig små og minner om sand. Minus for at det koster 7 euro for to solsenger ved stranden. Gjør at alle skal trenge seg sammen oppe ved bassenget og at det blir fort fullt om du ikke står opp veldig tidlig. God og variert mat med hjelpsomt staff. Rimelig pris på maten. Noen restauranter i nærheten og kort vei med buss og taxi inntil Lindos og Pefkos hvor det er mer liv, butikker og restauranter. Alt i alt positiv opplevelse og fin ferie, og absolutt verdt pengene. Litt dumt at de tar 50 euro per uke for aircondition(syns det burde være inkludert, og har aldri opplevd at det ikke er det). Og absolutt ikke et bra sted å dra til om man har glutenallergi og vil ha glutenfrie alternativer, for det var det ikke mye av. Det er også bare en vaskedame der, så det ble ikke vasket 6 ganger i uken som det skulle bli, men det gjør ikke meg så mye. Han i resepsjonen er også veldig opptatt av at man skal si hallo til ENHVER tid, og da mener jeg ALLTID når du går forbi, hvis ikke blir han snurt for at du ikke hilser. Haha

 
02.08.2018

Innlegg av maliogagnes

Grei ferie

Familien min på 7 reiste hit i juli. Vi fikk tildelt rom et med balkong og et med markterasse. Standarden var grei og det var fin utsikt på balkongen. Det ene rommet hadde veldig fint bad mens det andre var ganske lite. Veldig dårlig vanntilførsel på badet. Internettet fungerte veldig dårlig men var bedre i resepsjonen. Det var rengjøring ca. Annen hver dag. Man måtte stå opp tidlig for å få solsenger. Restauranten på hotellet var grei. Negativt at det var masse småmaur ute på balkongen som dukket opp på kjøkkenbenken etterhvert. Bassenget og uteområdet var fint. Det lå en stor supermarked rett ved hotellet og flere rett oppi gata med en minibank. Anbefaler å ta buss inn til Pefkos å spise middag der. Restauranten Harmony servere veldig god mat med store porsjoner. Buss kun 1,8 euro inn til både pefkos og Lindos. Er lite festliv i nærheten så da er det bedre å dra inn til rhodos by som er langt unna. Alt i alt storkoste vi oss her.

 
22.07.2018

Innlegg av Therese T

Fint hotell med flott beliggenhet rett ved havet

Veldig glad for rommet jeg fikk, fint bad og havutsikt. Mitt rom hadde rengjøring hver dag, og jeg er veldig fornøyd. Fint bassengområde. En Beach bar med gode drinker og nydelig utsikt. Veldig praktisk med liten butikk rett ved hotellet, og det er flere supermarked og restauranter kun 2 minutter unna. Det er kun en kort buss-tur til Lindos og den nydelige myke sandstranden. Jeg fikk god hjelp av resepsjonistene på hotellet med tips og råd om steder å se og hvilke busser å ta. Hyggelige og flinke ansatte og jeg følte meg ivaretatt dag og natt. Jeg reiste alene og følte dette området og hotellet var trygt og fint for meg. Jeg reiser gjerne tilbake flere ganger.