1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 101 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Yvonne ,
Gjøvik

+
Rent og innbydende. Alltid ledig solseng selv om vi var litt sent ute noen dager.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-31


10 av 10

Monica,
Asker

+
At man kunne velge å spise i ulike resturanter
-
Sengene på rommene var knall harde å ligge på, fikk en overmadrass, men det hjalp lite. Bedre madrasser å ligge på. I tillegg burde det ha vært opplyst før reisen at man burde booke restaurantene før ankomst da det var stort sett fult og vanskelig å få tid når man ønsket. Det var mange ledige bord under middagene der, så det virker som at å bare forhåndsbooke gjør at man ikke får utnyttet kapasiteten på bordet. De burde ha et par bord som var drop in slik at det ikke virket som det ikke var nok gjester på resturantene. Det var krav om lange bukser for herrene, burde ha holdt med å skrive pent, eller at shorts til kneet er ok. Det er varmt å stille i bukser når det er over 30 grader.

Bekreftet gjest: 2019-07-22


7 av 10

,

+
-
Rene glass i restauranten.

Bekreftet gjest: 2019-07-10


10 av 10

Gaute,
Trondheim

+
Service og renhold var veldig bra.
-
Måltidene og buffeten er veldig middelmådig, og forventer mer av et 5-stjerners hotell. Hvis man ville ha drinker som ikke var laget på "la playa"-sprit så måtte man spesifisere at du ville ha f.eks. en Absolut vodka med appelsinjuice, hvis ikke fikk du la playa vodka med billig fanta-erstatning

Bekreftet gjest: 2019-07-07


10 av 10

Espen,
Oslo

+
Det beste var servicen, utvalget av mat og atmosfæren
-
Treningsrom og eget rom for bagasje.

Bekreftet gjest: 2019-07-01


10 av 10

Hanne,
Trondheim

+
Folkene som jobbet der, og underholdningen.
-
Apollo bør oppdattere infoen på hotellet. Det er mye som er bedre eller endret :-)

Bekreftet gjest: 2019-06-09


10 av 10

,

+
-
Kunne ha blitt inf omvat ein måtte bestilla bord dagen før

Bekreftet gjest: 2019-05-26


10 av 10

Gudrun,
Voss

+
Det heile var så bra. Vi ble møtt med velkomst i resepsjonen. Veldig god og variert mat, kjempe service, veldig reint, kjekk og hyggelig betjening. Hotellet og plassen var bedre en forventet. Sandstranden var topp, den var jo nesten i hagen . To min gange til handle gaten. Vi var to venninner som var der en uke, begge to var veldig, veldig fornøyd.
-

Bekreftet gjest: 2019-05-12


10 av 10

,

+
Service o rengöring
-
Mycket lyhört mellan korridor o hotellrum, delvis p g a stora dörrspringor o klinkersgolv.

Bekreftet gjest: 2019-05-05


10 av 10

,

+
Atmosfæren blandt de ansatte, svært serviceorienterte og hyggelige.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

1913 vurderinger
Utmerket
 
1354
Veldig bra
 
361
Bra
 
136
Mindre bra
 
28
Dårlig
 
34

Fem siste vurderinger

30.08.2019

Innlegg av VisitorNorwayLi

Dårlig

Ikke anbefales. Harde senger,høyt støy fra "garden view" fra kantine, orientert til Øst Eu reisende,hotel romene er slitne. Mat er skuffende, smaker som kanin mat (tort, usalt og ukryddet), lite variert. Strand er forfaldeligt.

 
12.07.2019

Innlegg av SteinA740 Playa de las Americas, Spania

Fanyastisk

Beliggenheten er fantastisk dersom du ikke trenger butikker, museer, gallerier, zoologiske hager, osv. Flere vannaktiviteter i regi av hotellet. Fint med en tidlig joggetur på stranden eller svømmetur. Store fine rom der vi bodde. Renholdet kunne vært bedre... Litt plaget av flere maurkolonier på altan, bad og stue. Vi løste dette med insektsspray kjøpt på nærmeste butikk. Maten var god og variert. Personalet vennlig og imøtekommende uten å være pågående. Underholdningen var repetativ, men helt ok. Leie av bil ordnes på hotellet og det anbefales dersom en blir rastløs. Vi var der bare en uke, noe som var mer enn nokk, uten leie av bil. Hadde vi vært der lenger, ville behovet for andre inntrykk gjort at vi hadde utforsket resten av øyen.

 
06.11.2018

Innlegg av Jan Kåre N Lyngdal, Norge

Flott to ukers ferie på Mitsis Faliraki Beach i september/oktober 2018

I november 2017 bestilte vi hos Ving denne to ukers feriereisen. Vi er 76 og 78 år gamle, så bl.a av den grunn ba vi om å få tildelt rom i et rolig område høyt oppe. I stedet for å få tildelt et slikt rom fikk vi et rom som lå på/ved siden av et teknisk rom og delvis under bakken. Gikk umiddelbart tilbake til resepsjonen og ba om et annet rom. Ingen mulighet til å få byttet. Vi kunne kontakte dem neste dag, så skulle de se på saken. Etter en delvis søvnløs natt var vi ved 08:30 tiden tilbake i resepsjonen. Der ba vi om å få snakket med den som har ansvaret for rommene. Det fikk vi. Da ble det fart i sakene. Etter få minutter ble vi tilbudt et annet rom som vi takket ja til. Personalet flyttet bagasjen og vi kunne begynne ferien. Etter å ha feriert på forskjellige hoteller i Spania, på Kanarieøyene,i Tyrkia, på Mallorca og på Rhodos har vi aldri opplevet maken til så flott og gjennomført service som den vi fikk på Mitsis Faliraki Beach. Når vi kom inn i spisesalen eller satte oss ned ved et bord ved bassengbaren, var ble vi alltid hilst på, spurt om hvordan vi hadde det og om det var noe vi ønsket. En annen sak som vi ikke har opplevd før. Tidlig på formiddagen begynte noen av kelnerene å vandre rundt blant gjestene som oppholdt seg på solsengene og tilbydde dem flere typer forfrisknunger. Et stort utvalg av mat og drikke tilgjengelig fra frokost til langt ut på natta. Vi var så godt fornøyd med oppholdet at to dager etter at vi kom hjem, bestilte vi to nye ukers ferie til september/oktober 2019. Hilsen to pensjonister fra Lyngdal.

 
14.09.2018

Innlegg av sveinlilleler Hommelvik, Norge

Helt fantastisk hotell

Vi har vært der fo fjerde gang, og har igjen hatt ei helt fantastisk uke på dette hotellet. Helt topp service fra ankomst til avreise, hyggelig og hjelpsomt ansatte som virkelig yter sitt beste i alle avdelinger. I tillegg ei nydelig strand, Faliraki er en liten men svært hyggelig by..., rett ved hotellet er Peters Aqua sports, dette må bare prøves......

 
05.08.2018

Innlegg av 309mariusf Vennesla, Norge

Svært fint og koselig hotell

Nydelig og koselig hotell i idylliske Faliraki med nær tilgang til byen Faliraki med uteliv, restauranter, supermarked, butikker osv. Fin strand med mange ulike aktiviteter et lite steinkast fra hotellet. Merker fort at det er meget høy standard på hotellet. Meget godt tilbud av mat til langt ut på natt, og mange av de ansatte er veldig hyggelige. Flere barer som gjør det enkelt å få tilgang til mat/drikke for enhver smak, spesielt imponert over den lille isbaren som serverer alt fra is til kaker, pølser og crepes til langt på natt. Koselig underholdning både for voksne og barn hver eneste kveld, selv om jeg savner noe mer rettet mot ungdom. Trekker ned en karakter siden mange av de ansatte virker likegyldige og smiler lite til hotellets gjester, spesielt i barene og isdisken (selv om mange er svært hyggelige). Rikt utvalg av mat på buffeen, men synes spesielt kjøtt til middagen er skuffende og har et lite utvalg. Noen av musikerne som spiller til frokosten og på kveldstid i a la carte restaurentene er svært forstyrrende når man had sett frem til en rolig og koselig middag. Sengene er litt harde. Alt i alt har vi hatt et kjempefint opphold, og jeg kommer gjerne tilbake, selv om jeg håper minusene forbedres! Kan absolutt anbefales dersom du skal på familieferie!