Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 114 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Sissel ,
Kolvereid

+
Folkene som jobber der, blide og spørrende. Høy standard Renslighet God mat
-
Lurt å sjekke opp dusjsåpe, ikke bare shampo. Vi hadde nerven nok av shampo for å si det sånn.

Bekreftet gjest: 2019-10-13


8 av 10

Elisabeth ,
Randaberg

+
Uteområdet - bassengene og nærhet til strand.
-

Bekreftet gjest: 2019-10-13


10 av 10

,

+
Vennlig og serviceinnstilt personale, perfekt beliggenhet ved stranda. All inclusive var veldig bra og rene håndklær hver dag, også strandhåndklær. Gratis solsenger både ved bassengene og på stranda. Drar gjerne tilbake
-
Mykere madrasser

Bekreftet gjest: 2019-09-25


9 av 10

,

+
Central beliggenhet, privat sandstrand, solsenger uten ekstra kostnader, strandhåndklær i prisen, ryddig og fint, påfyll av drikkevarer i kjøleskapet på rommet inkludert i prisen, godt med drikkevarer og noe å spise i barene ved bassenger hele dagen, høflig personal, personal veiledet til bord ved måltider, gode, varierte matretter
-
Savnet kaffemaskin tilgjengelig i spisesalen, savnet kaffe ved lunch og middag (kunne bestilles bare te), Savnet luftventiler på badet.

Bekreftet gjest: 2019-09-22


8 av 10

Arne,
Larvik

+
Beliggenhet stil service
-
Bedre sengeputer, bløtere madrasser, kaldere vin(hvit og rose)

Bekreftet gjest: 2019-08-28


7 av 10

Annette,
Bergen

+
kort avstand til stranden
-
mykere madrasser i sengene , de var tortur å ligge i og gang/trapp ned i basseng slik at handikappede kan bruke basseng når de vil

Bekreftet gjest: 2019-08-25


10 av 10

Ellen,
Rykkinn

+
Nydelige kaker og god mat. Originale merker på mineralvann
-
Knivene i restauranten er ubrukelige. Sløve.

Bekreftet gjest: 2019-08-21


10 av 10

Marina,
Norway

+
Helt topp service fra ankomst til avreise, hyggelig og hjelpsomt ansatte som virkelig yter sitt beste i alle avdelinger. Maten var god og variert. Mange aktiviteter.
-
Sengene var harde, kunne ønske bedre madrasser å ligge på.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


10 av 10

Yvonne ,
Gjøvik

+
Rent og innbydende. Alltid ledig solseng selv om vi var litt sent ute noen dager.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-31


10 av 10

Monica,
Asker

+
At man kunne velge å spise i ulike resturanter
-
Sengene på rommene var knall harde å ligge på, fikk en overmadrass, men det hjalp lite. Bedre madrasser å ligge på. I tillegg burde det ha vært opplyst før reisen at man burde booke restaurantene før ankomst da det var stort sett fult og vanskelig å få tid når man ønsket. Det var mange ledige bord under middagene der, så det virker som at å bare forhåndsbooke gjør at man ikke får utnyttet kapasiteten på bordet. De burde ha et par bord som var drop in slik at det ikke virket som det ikke var nok gjester på resturantene. Det var krav om lange bukser for herrene, burde ha holdt med å skrive pent, eller at shorts til kneet er ok. Det er varmt å stille i bukser når det er over 30 grader.

Bekreftet gjest: 2019-07-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

2008 vurderinger
Utmerket
 
1434
Veldig bra
 
369
Bra
 
139
Mindre bra
 
30
Dårlig
 
36

Fem siste vurderinger

13.10.2019

Innlegg av Jan Kåre N Lyngdal, Norge

Flott hotell hvor man virkelig kan slappe av og nyte livet

Under hele oppholdet vårt fra 22. september til 6. oktober 2019 ble vi behandlet på en enestående hyggelig måte. Alle de ansatte møtte oss med med et varmt smil og spørsmål om hvordan vi hadde det og om det var noe de kunne gjøre for oss. Naturligvis var det noen vi fikk mer kontakt med, men for ikke å gjøre noen urett vil vi ikke nevne noen navn.her. Fra tidlig om formiddagen til langt over midnatt kunne vi nyte nystekte vafler, pannekaker, is, noe godt å drikke ++++ og ikke å forglemme servering av forfriskninger ved solsengene. Hele anlegget fremsto som ryddig og rent. Egen badestrand med solstoler og parasoller. Har bestilt nytt 2 ukers opphold i september 2020.

 
29.09.2019

Innlegg av 903morten Namsos kommune, Norge

Ukestur i juni

Hadde en ukes ferie på dette hotellet i juni 2019. Vi fikk et flott rom med eget basseng. Det anbefales. Hotellet hadde all inclusive . Frokost var meget bra, og det var lunch og middag også. Temaresturantene var også bra. Det er store områder på hotellet, så det blir ikke trangt om plassen. Det var også en stor fordel at solsenger på stranda var inclusive. Kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

 
14.09.2019

Innlegg av sveinlilleler Hommelvik, Norge

Helt fantastisk.

Da et det dessverre siste kveld på Mitsis Faliraki Beach hotell. Nok en helt utrolig flott uke, vi har vært her for 6 gang og stiller oss spørsmålet hvert år, kan det bli bedre??? Nei er svaret egentlig, men de imponerer stadig, det et alltid nye ting som imponerer, som i år, gratis solsenger på badestranden..... det er nesten trist å reise fra dette flotte hotellet, i tillegg har de på stranden Peters Aqua sport senter, i år kjørte de oss på solnedgang og fullmåne tur ... MÅ BARE OPPLEVES.. Svein Lilleler

 
30.08.2019

Innlegg av VisitorNorwayLi

Dårlig

Ikke anbefales. Harde senger,høyt støy fra "garden view" fra kantine, orientert til Øst Eu reisende,hotel romene er slitne. Mat er skuffende, smaker som kanin mat (tort, usalt og ukryddet), lite variert. Strand er forfaldeligt.

 
12.07.2019

Innlegg av SteinA740 Playa de las Americas, Spania

Fanyastisk

Beliggenheten er fantastisk dersom du ikke trenger butikker, museer, gallerier, zoologiske hager, osv. Flere vannaktiviteter i regi av hotellet. Fint med en tidlig joggetur på stranden eller svømmetur. Store fine rom der vi bodde. Renholdet kunne vært bedre... Litt plaget av flere maurkolonier på altan, bad og stue. Vi løste dette med insektsspray kjøpt på nærmeste butikk. Maten var god og variert. Personalet vennlig og imøtekommende uten å være pågående. Underholdningen var repetativ, men helt ok. Leie av bil ordnes på hotellet og det anbefales dersom en blir rastløs. Vi var der bare en uke, noe som var mer enn nokk, uten leie av bil. Hadde vi vært der lenger, ville behovet for andre inntrykk gjort at vi hadde utforsket resten av øyen.