1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Pene dobbeltrom med et lite kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. TV og CD-spiller. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc. Balkong eller terrasse med havutsikt. I noen dobbeltrom kan du ved bestilling legge til om du ønsker eget basseng på uteplassen. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2

Dobbeltrom med delt basseng

Fine dobbeltrom som har uteplass med delt basseng. Lite kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. TV og CD-spiller. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc. Uteplass med delt basseng og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom med eget basseng

Fine dobbeltrom med privat basseng. Lite kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. TV og CD-spiller. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc. Uteplass med eget basseng og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2

Suite med eget basseng

Suiter med privat, oppvarmet basseng. Et lite kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. TV og CD-spiller. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc. Uteplass med privat basseng og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2

Superiorrom med delt basseng

Lyse og pene superiorrom med dobbeltseng. Ett par trappetrinn ned til en sittegruppe med sofa. Lite kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter og vannkoker. TV og CD-spiller. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc. Balkong eller terrasse med bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2

Toroms suite med delt basseng

Vakre toroms suiter med ett soverom og ett oppholdsrom med sofagruppe. Lite kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. TV og CD-spiller. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc. Uteplass med delt basseng og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2