Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Fine dobbeltrom med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minibar som er fylt ved ankomst og dette er inkludert, påfyll mot avgift. TV. Gratis sentralstyrt luftkondisjonering (1/6-30/9) og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt eller utsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 18 m²
Antall personer: 2

Dobbeltrom i sidebygning

Fine dobbeltrom som ligger i en sidebygning på området til nabohotellet Esperos Palace. Rommene har to enkeltsenger. Minibar som er fylt ved ankomst og dette er inkludert, påfyll mot avgift. TV. Gratis luftkondisjonering sentralstyrt (1/6-30/9) og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 18 m²
Antall personer: 2

Enkeltrom

Fine enkeltrom med minibar/lite kjøleskap som er fylt ved ankomst og er inkludert i prisen. Påfyll mot avgift. Satellitt-TV. Gratis sentralstyrt luftkondisjonering (1/6-30/9) og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt eller utsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 18 m²
Antall personer: 1

Familierom

Renoverte familierom med ett separat soverom og et oppholdsrom. Minibar/lite kjøleskap som er fylt ved ankomst og er inkludert i prisen. Påfyll mot avgift. Vannkoker. Satellitt-TV. Gratis luftkondisjonering (1/6-30/9) og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 2-4