Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 324 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Steinar,
Siljan

+
Hele besetningen - vennlige - smilende - gjør det beste for oss
-

Bekreftet gjest: 2019-09-11


7 av 10

marita,
Bergen

+
Mat
-
Rom valg

Bekreftet gjest: 2019-09-02


8 av 10

,

+
Veldig bra service hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2019-09-01


8 av 10

Jan Roger,
Fredrikstad

+
Beliggenhet til stranda
-

Bekreftet gjest: 2019-08-26


9 av 10

Hallgeir,
Bergen

+
Varierende og god mat. Ble ikke «matlei» slik en gjerne gjør på all inklusive hoteller. Servicen var også veldig god på dette hotellet.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-18


9 av 10

,

+
Maten
-
Gummipakninger i dørene, for å unngå støy fra gangene...

Bekreftet gjest: 2019-06-26


8 av 10

Kenneth ,
Norge

+
Nærheten til sjøen
-

Bekreftet gjest: 2019-06-10


9 av 10

Ann ,
Steinkjer

+
Rolig beliggenhet, nærhet til stranda, nydelig mat.
-
Bytt ut rødvinen på All Inklusive!

Bekreftet gjest: 2019-06-02


10 av 10

Tove ,
Bergen

+
Blide og service innstilte personale, spesielt vil jeg fremheve Marina, Ioanna, Maria, Stavriola og Wicky i spisesalen og Georgios og hans kompanjong i baren , husker ikke navnet hans. Fantastisk gode kaker☺
-
Stort sett veldig god mat unntatt tirsdagen da tror jeg ikke kokken hadde noen god dag.

Bekreftet gjest: 2019-05-26


10 av 10

Paul ,
Åfjord

+
Beliggenhet til strand
-

Bekreftet gjest: 2018-10-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

429 vurderinger
Utmerket
 
242
Veldig bra
 
135
Bra
 
38
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

30.09.2018

Innlegg av falcon2013 kristiansand

skuffende, som en dårlig millitærleir

Området og hotellet er bra og ser flott ut. Men servicen er elendig, med ett unntak. Costas i frokostsalen. Trivelig og hjelpsom mann. Da jeg ankom, spurte jeg etter oversikt eller kart over området, etter boblebad og hvilke animasjoner da hadde. Det fantes ikke noen oversikt, Men de sa de hadde boblebad, noe som ikke var sant. På rommet var det ikke såpe eller sjampo og en slags barnesikring som ikke lot seg åpne, gjorde at det ikke var varmt vann i dusjen og springen. Så jeg måtte dusje kaldt. Men noe var feil, for etter hver dusj var badegulvet oversvømt av vann. Da jeg spurte i resepsjonen insisterte de på at det var såpe i dispenseren, selv om den var tom, så om jeg ville ha sjampo eller såpe fikk jeg kjøpe i butikken. Så da måtte jeg det. Det samme svaret fikk jeg da jeg spurte etter kaffe. Ellers fikk jeg kjøpe i baren, men det var ikke lett, for der var det nesten aldri betjening. Og de som jobbet der virket uinteressert i å hjelpe kunder. De sa det var renhold hver dag, men det var det ikke. Og da jeg sa ifra om at ting som solbriller , mobilllader og sølvring forsvant fra rommet mitt, fikk jeg beskjed om at jeg bare måtte lete bedre. Så da var det bare å gå til politiet i stedet for å melde det tapt slik som reiseforsikringen forlanger. Siste dagen kom imidlertid solbrillene til rette. De hadde vært inne i sengeteppet som renholderen hadde pakket vekk,sa de. Så da måtte jeg signere på at jeg hadde fått dem tilbake. Men så sa de i resepsjonen at de hadde funnet noe mer, og slengte en pose med aviser, to store vannflasker og diverse avfall fra rommet oppå solbrillene. De ble knuste og vridde. men de ville ikke ta noe ansvar for det. De tok heller ikke ansvar da jeg prøvde å åpne et overopphetet kaffemelkbeger i frokostsalen og en servitrise kom bakfra og rev opp en pakke slik at jeg fikk kaffemelk over skjorte og bukse. Jeg prøvde å bestille rens i resepsjonen , men dette tok 3-4 dager.Dette var uaktuelt og de tok ikke ansvar. Ordet unnskyld hørte jeg heller aldri. En dag mens jeg sto i dusjen kom det inn noen på rommet, men sprang fort ut da jeg ropte hvem det var. Jeg prøvde da å skifte rom, men fikk kontant NEI tilbake. Jeg hadde fått det jeg hadde betalt for. Grunnen til at jeg var der var at jeg var i et bryllup og brudeparet tok bryllupsnatten sin på dette hotellet. Jeg synes synd på dem. Alt i alt er dette et hotell med uhøflig og ubehagelig betjening som jeg aldri vil besøke igjen

 
19.10.2019

Innlegg av MM_luckyL London, Storbritannia

I probably will be back

All staff were very friendly and helpful : reception, cleaning, spa, restaurant and entertaining team. ( Thanks you guys) Very good breakfast, big choice. Clean. Every day aqua aerobic was a fun :) Good to start a day from soft gym. I had a best massage in my live ( I do get massage regularly and can compare.). Rumiana thanks a lot. :)

 
25.09.2019

Innlegg av john b

Nice place for vacation!!

We spended a few days in August and it was beautifull.The service was very good,the hotel is near Faliraki and about 20min to the town.We enjoyed the sea and in the afternoon some live events,dancers,rock music even opera etc.It was great and the people to the pool bar very polite.You should choose a room to have sea view.

 
09.09.2019

Innlegg av SvetaSva Moskva, Russland

Wonderful stay at Esperos Palace hotel

I have already stayed at the hotel Esperos Palace 7 times. All staff does their best to keep high quality service and comfortable stay. Very tasty food. Personnel is very polite. There are many daily activities, music evenings.

 
05.08.2019

Innlegg av nathan h

Outstanding

The holiday of a lifetime! The facilities are second to none, the food is outstanding and there is plenty to do. Must give a shout-out to the two bar tenders George and George who serve with such professionalism and respect. The best part by far though is the animation team; Alex is so crazy and funny, Kinga is so kind and sweet hearted and Gabriel is so friendly and welcoming. They always have a smile on their faces and have made my holiday. Going into Falaraki with them was the highlight of my holiday as I had such a good time- what lovely people they are. All round an amazing hotel with plenty to do. Rest assure you will not regret coming here. 11/10