Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 70 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Siri ,

+
Kjempegod mat og flott hotell. Super beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-08


8 av 10

Tor,
Sandnes

+
God mat
-
Wifi, aircon, bedre madrasser,

Bekreftet gjest: 2019-08-11


5 av 10

Jan,
Stord

+
Hotellet låg på stranden. Tutti Fruti bar, var bra.
-
Bedre aircondition, og det var veldig lytt.

Bekreftet gjest: 2019-08-07


10 av 10

,

+
Renhet, variasjon i alle måltider
-
Musikk på stranden, mindre sprit i drinkene på dagtid

Bekreftet gjest: 2019-07-21


8 av 10

Nelly,
Verdal

+
Mat og drikke.
-
Kutte ut rommet som ikke hadde utsikt mot havet eller hagen, som det stod i annonsen.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


6 av 10

Aleksandar ,
Drammen

+
Mat, barne aktiviteter
-
renovere romene i hovedbygningen. bedre skilting på hotelet

Bekreftet gjest: 2019-07-10


7 av 10

Hildegunn,
NORHEIMSUND

+
Beliggenhet -
-
Ønsket bedre informasjon om hotellets fasiliteter ankomstdagen. Musikk fra scenen var altfor høy hver eneste kveld, vi kunne ikke kommunisere sammen. Barna ble slitne av støyen, og vi måtte forlate baren tidligere enn planlagt. Mykere senger hadde vært ønskelig.

Bekreftet gjest: 2019-06-30


5 av 10

Johanne,
Bærum

+
Beliggenhet, god mat og hyggelig betjening !
-
Fikk rom i 2 etg med dusj i lavt dusjkar med forheng, så vannet fløt over hele badegulvet. Støynivået i spisesalen var ekstremt. Å flykte ut på terrassen hjalp heller ikke for der spilte de høy dundrende musikk, til og med til frokost. Ba de flere ganger om å dempe, men det hjalp lite. Mao, måltidene ble raskt unnagjort. Glad vi bare skulle være der en uke !

Bekreftet gjest: 2019-06-26


9 av 10

,

+
Utrolig bra opplegg for barna. God mat og gode drinker. Rent og fint over alt. Ypperlig service.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-02


6 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

1899 vurderinger
Utmerket
 
1244
Veldig bra
 
423
Bra
 
159
Mindre bra
 
47
Dårlig
 
27

Fem siste vurderinger

10.10.2019

Innlegg av Jonislanda Island

Hotel super

Ég held að ég hafi eytt besta fríi ársins þökk sé fjörinu í þorpinu, þeir eru góðir krakkar og fullir löngunar til að vaxa og þeir eru allir sólskinsríkir. takk og við munum örugglega koma aftur. Fyrirgefðu að yfirgefa þennan stað.

 
07.08.2019

Innlegg av Ejnumber1

Veldig fine badebasseng

Jeg liker lunchen og sandvolleyballbana. Bassengene er også veldig bra og personene som jobber på sandvolleyball banen er veldig dyktige i jobben sin og gjør det gøy for oss andre. Bassengene er passe varme

 
03.08.2019

Innlegg av karilyngestad

Det beste hotellet i verden

Superbra basseng, bra show, bra uteområde, hyggelig personale, god mat. Anbefales for barnefamilier. Nærme stranden, barnevennlig. Fint hotellrom, og fine lokaler. Masse å finne på for barn og voksne.

 
09.10.2018

Innlegg av Inessa M Hønefoss, Buskerud, Norway

Flott hotell med bra beliggehet

Vi var 3 par med ungdomer på 14, 15 og 16 år som hadde 2 flotte uker på det hotellet og var veldig fornøyd med det meste uten å klage på noen små ting som vi valgte å overse. Vi var her fra 23 septmber til 8 oktober og hotellet var fullbokket begge ukene. Det var veldig mange småbarns familier og eldre par som bodde her. veldig internasjonal gjester: mange russiske, tyske, sveitske, polske og engelske gjester og veldig få norske og svenske. Hottelet var veldig godt tilpasset for små barn med flott lekeplass og miniklub. Animasjonsteam var veldig aktiv og hele dagen tilbyd ulike aktiviteter til både voksne og større barn. Våres ungdomer spilte bocha, darts, bordtenis, vannpolo og frisbee og synes at det var gøy. Maten var utrolig bra og variert og var servert både på hovedrestoranen og på taverna som ligget rett ved stranden. men 1 oktober stenget vi taverna og alle gestene spiste på restaurant og da ble det for mye folk og større kø, som var ikke så hyggelig som første uka da folk fordelte seg gjevnt på begge plassene. men maten var fortsatt utmerket! Det var flere barer på hotellomroådet og veldig hyggelig betjening som utførte bra servis! Vi bodde i sjette etasje og var veldig førnøyd med romminredning og rengjøringen. Rom var veldig rent allerede på formidagen! Det eneste som kunne vært bedre- Luftkondisjonering. Virket veldig dårlig hos oss og enda verre hos våres vennepar som bodde i første etasje. Strandhåndkler byttes kun 3 ganger i uka, men det var helt greit. For å få ledig solsenger på stranden, gikk vi på stranden kl.8 for å legge håndkler på solsenger, selv om det står at det er ikke lov. Det gikk veldig bra og mange andre som gjorde det samme. Etter kl.10 så var det få ledig plasser på stranden. Det var mange hyggelig opplevelser på det hotellet!

 
25.10.2017

Innlegg av Linda T

Bra hotell

Selve hotellet hadde bra standard. Passe fornøyd med all inclusive. Kjefelig å stå i kø for at kelnere skulle tappe drikke til maten. Det kunne med fordel vært selvbetjening. Helt Ok mat. Var litt lei på slutten. Vi valgte tavernaen ved bassenget både til frokost og lunch de fleste dager. Uformelt og hyggelig. Hyggelig personale på hotellet. Sengene er bare altfor harde. Og jeg liker faste madrasser. Sov aldri mer enn 5-6 t om natten for ble så øm i kroppen. Men flott soloppgang på stranden kl 6 da! Stranden og solstolene så slitt ut. Hele inntrykket av strandsonen var litt sjaber. Ikke så fin bunn i vannet heller. Grov sand/småstein. Større steiner i vannet. Valgte å bli ved bassenget. Overraskende at nesten hele bassengområdet var overbygget med pergola, men ikke problem å få solseng utenfor denne når man allikevel var oppe før kl 6 om morgenen. Ellers hersket solsengmafiaen her, som så mange andre steder. Irriterende mange som var oppe før kl 7 og la ut håndkler, og ikke kom tilbake før i 11-tiden..eller ikke i det hele tatt. Vaskepersonalet gikk runden mellom 7 og 8 og kunne godt fjernet håndkler der folk ikke var tilstede selv. Busstur til gamlebyen i Rhodos i fungerte bra, selv om bussen var ganske full tilbake. Veldig mange koselige spisesteder der, om man skulle bli lei hotellet. Aircondition på rommet var ganske dårlig, måtte stå på fullt for å holde temperatur på greit nivå. Ble selvsagt forkjølet av det. Rent og fint. Hadde besøk av noen få maur på rommet, men vi hadde rom helt på bakken, og det gikk fint bare vi holdt ballongdør lukket.