Epsilon

apollo mondo selected

 • • Leilighetshotell i strandkanten
 • • Faliraki Waterpark ligger i nabolaget
 • • På den fine Falirakistranden

Epsilon ligger på den velkjente Falirakistranden på Rhodos, og er et av våre Apollo Mondo Selected-hotell med høy standard for både par og familier. Barna kan glede seg til et eget basseng, barneklubben Club Polly & Mino, lekerom og lekeplass. Her er det også svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. På Mondo Café serveres ekte baristakaffe, nypresset juice og lokale bakverk. Med gratis morgenyoga er det lett å holde seg i form i ferien.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

trevlig personal
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 2,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flere basseng, sandstrand og badeland
Familievennlige Epsilon i Faliraki ligger midt på den herlige Faliraki-stranden på nordøstre delen av Rhodos. Her finnes et fint bassengområde (80-120 cm dypt) med egen barneseksjon (ikke adskilt). Like ved bassenget finnes også en vannsklie for de litt eldre barna. I tillegg finnes det et eget barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Solsenger med palmetak koster 5 euro per dag. Håndkleservice er tilgjengelig mot avgift, med mulighet for å bytte håndkle annenhver dag.

Nedenfor hotellet ligger den velkjente Falirakistranden hvor du også finner gratis solsenger og parasoller. Solsenger med palmetak mot avgift dersom du ikke bestiller mat/drikke for €30-40. (Avhengig av solsengens plassering)

Faliraki Waterpark Like ved hotellet ligger ett av Europas største badeland, Faliraki Waterpark med Lazy river, fritt fall, over 20 vannsklier og alt som tilhører et badeland på denne størrelsen. De mindre barna (min. 3 år) har sitt eget område.

Velkommen til Mondo Café
Kaffe- og juicebaren Mondo Café er stedet der du kan unne deg det lille ekstra. En profesjonell barista har lært opp personalet i kunsten å få den perfekte kaffen, og hvilke kaffebønner som skal brukes for kresne smaksløker. I kaffebaren får du også kjøpt gresk kaffe, cappuccino og espresso, ferskpresset juice, lokale bakervarer og is med tilbehør – alt av beste kvalitet.

Mat og drikke på hotellet
I restauranten på Epsilon serveres frokostbufféen fra kl. 7.30 samt à la carte til lunsj og middag mellom kl. 11.00 og 22.00. Snackbar og bar som serverer iskrem og drikke. På stranden ligger den koselige strandrestauranten Ammades, som er åpen fra midten av mai til midten av oktober, hvor du også kan velge å spise frokost.

Trening på hotellet
På Epsilon finnes et velutrustet treningsrom for deg som liker å trene. Det er gratis morgenyoga fem ganger i uken med utdannede skandinavisktalende instruktører. Av og til tilbys også andre former for treningstimer. Aktuelt ukesprogram får du på hotellet. Det er løpe- og sykkelbaner i tilknytning til hotellet. Det kommer også skandinavisktalende gjesteinstruktører til hotellet i sommer. Gåstaver kan lånes mot depositum i resepsjonen. Gratis tennis (racketer mot avgift). Volleyball, biljard og minigolf mot avgift.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole.. Det er lekeplass på hotellet.

Øvrig på hotellet
Det er gratis WiFi på hele hotellet. Elektroniske spill, slik som air hockey, i lobbyen mot avgift. Underholdning og levende musikk én gang i uken i høysesong. Minimarked. Vaskeriservice mot avgift. Lite shoppingsentrum i nærheten. Ca. 2,3 kilometer til Faliraki. Gjennomgangstrafikk.

Les mer om våre Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

 • Ingen måltider inkludert.
 • Frokost mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Epsilon kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Kart over løpe- og sykkelrunder

Se kart over de flotte løpe- og sykkelrundene du kan velge mellom på Epsilon.

Black loop quins trail
Blue loop trail heaven
Green loop ocean breeze
Red loop life on the edge