Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

60% anbefaler hotellet

175 vurderinger
Utmerket
 
45
Veldig bra
 
70
Bra
 
40
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

24.09.2019

Innlegg av Hans S

Støyende disco musikk

Det er synd det flotte strandområdet til leilighetene skal forsøples med støyende disco musikk hele dagen. Vi burde vært advart mot dette på nettsiden til Apollo ved bestilling av reisen. Det var også nytteløst å be om demping av musikken.

 
20.09.2019

Innlegg av knut o

støy fra nabohotellet

Vi bestilte og betalte ekstra for rom med havutsikt - MEN det kunne sjelden nytes siden det var så mye støy fra nabohotellet i form av høy musikk på uteplassen hele kvelden. I tillegg til utvendige airkonditions/genarator som støyet. Så min konklusjon er at dette er ikke noe for par som vil nyte terrassens havutsik i ro. Ellers var det god mat og helt greie rom med hyggelig personale.

 
15.09.2019

Innlegg av 474piah Flisa, Norge

Helt middels ok

Fine store rom, men bærer preg av at det er litt gammelt. Kjempe hyggelige vaskedamer som vasket godt. Mindre hyggelig resepsjonist siste dagen. Heller ikke videre imponert av bartender som tilhører hotellet. Det som trakk veldig ned for oss var basseng området. Det var møkkete vann og kaos nesten hver dag. Unger som løp rundt, hoppet og sprutet på deg mm. Var en badevakt der, men han var mer opptatt av å sitte i baren en å si ifra til ungene. I dag ( søndag)siste dagen, var bassengområdet tydeligvis utleid til et bursdagsselskap ( lokale). Så med over 35 unger med tilsvarende flyte madrasser var det ikke stor plass til oss besøkende i og langs bassenget. Så alt i alt. Helt middels hotell, men blir ikke noen tur tilbake hit med det første.

 
12.09.2019

Innlegg av dagsland Haugesund, Norge

Flott leilighet

Reiste til epsilon hotell uten for store forventninger. Ble positivt overrasket over standaren på hotellet Var stor terrasse og stor leilighet med kjøleskap og kokeplate Fri aircondition.Meget bra renhold og imøtekommende personale.Flott bassengområde og nær strand. Anbefales

 
27.08.2019

Innlegg av HanneRockyWhiskey Bryne, Norge

Svarer til forventningene

Hadde to fine uker på Epsilon. Positivt overasket over store rom med nydelig havutsikt og godt kjøkken. Gode senger og god aircondition som gjorde at vi sov godt hver natt. Kjempekoselig renholder som var smilende og blid. Ok mat på ammades tavern, litt ventetid, men frokostbuffeen og frokostrettene er gode! Bartenderen ved bassenget er veldig profesjonell og hyggelig. Elsker at vi kunne bruke store solsenger/daybeds for flere personer, perfekt for både soling og hvile i skyggen etter bading. Prisene er som forventet. Ammades beachside bar er luksuriøs med egen dj, gode solsenger(vanlige og daybeds mot pris på 30-40euro som kan brukes på mat og drikke) og god mat. Likte alle rettene vi prøvde her. Prøv streetfries/poutine 😍 eller farmers breakfast for en stor god frokost som to personer lett kan dele pga generøs porsjon. Pluss med kjøpesenter i/like ved hoteller. Faliraki sentrum 20 min gange i fra hotell, 5 min med taxi. Taxiprisene er fastpris som er oppført på tavle ved taxisentral noe som er veldig greit. Bra at Apollo ansatte var tilgjengelig på hotellet. Mindre bra var at personal i resepsjon til tider virket brydd over at vi spurte om hjelp til noe. Lite smil og hyggelig tone. Det står også at det er diverse airhockey, minigolf, biljard osv, men mye var i ustand eller så dårlig at det ikke var brukende.. Det trekker ned. Til tider ganske ovefullt i bassenget, men dette var ikke noe stort problem. Servicen fra personal generelt var varierende, men ble bedre og bedre utover oppholdet vårt heldigvis. Kunne helt sikkert bodd her igjen da prisen er passende til forventning!