1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Epsilon

 • • Leilighetshotell i strandkanten
 • • Faliraki Waterpark ligger i nabolaget
 • • På den fine Falirakistranden

Leilighetshotellet Epsilon er et godt valg for både par og familier. Det ligger på den fine Faliraki-stranden. Herlig bassengområde, svømmeskole, Polly & Mino Playtime og lekeplass.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. 2-romsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Nye håndklær hver dag. Beliggenhet til strand og shopping. Leie av bil. Hyggelig personale. Store...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 2,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flere basseng, sandstrand og badeland
Familievennlige Epsilon i Faliraki ligger midt på den herlige Faliraki-stranden. I tillegg har hotellet to hyggelige bassengområder der det ene ligger nede ved sjøen og har et nytt barnebasseng. Barneseksjon i det større bassenget (80-120 cm dybde). Det er også en vannsklie i området for de litt større barna. Poolbar. Gratis solsenger og parasoller både rundt bassengene og på stranden. Solsenger med palmetak mot avgift både ved bassenget og på stranden. Bestiller du mat/drikke for €30-40 til solsengene med palmetak på stranden betaler du ikke avgift.

Like ved hotellet ligger ett av Europas største badeland, Faliraki Waterpark med Lazy river, 22 vannsklier og alt som tilhører et badeland på denne størrelsen. De mindre barna (min. 3 år) har sitt eget område.

Velkommen til Mondo Coffee
Kaffe- og juicebaren Mondo Coffee er stedet der du kan unne deg det lille ekstra. En profesjonell barista har lært opp personalet i kunsten å få den perfekte kaffen, og hvilke kaffebønner som skal brukes for kresne smaksløker. I kaffebaren får du også kjøpt gresk kaffe, cappuccino og espresso, ferskpresset juice, lokale bakervarer og is med tilbehør – alt av beste kvalitet. I tillegg til Mondo Coffee er der også en à la carte-restaurant (kl. 11.00-22.00). Frokostbufféen dekkes i restauranten nede på stranden fra kl. 7.30, hvor det også er bar og snackbar.

Mat og drikke på hotellet
I restauranten på Epsilon serveres frokostbufféen fra kl. 7.30 samt à la carte til lunsj og middag mellom kl. 11.00 og 22.00. Snackbar og bar som serverer iskrem og drikke. På stranden ligger den koselige strandrestauranten Ammades, som er åpen fra midten av mai til midten av oktober.

Trening på hotellet
Sport og trening er viktig og gøy! Vi tror at utbyttet blir større når man kan veksle mellom treningsøkter og avslappende bad. Det er gratis morgenyoga fem ganger i uken. Av og til tilbys også treningstimer med profesjonelle skandinavisktalende instruktører. Aktuelt ukesprogram får du på hotellet. Det er løpe- og sykkelbaner i tilknytning til hotellet, og det nye treningsrommet er velutstyrt med tanke på dem som liker å trene. Det kommer også skandinavisktalende gjesteinstruktører til hotellet i sommer. Du kan leie sykkel- og løpevogner, samt gåstaver mot depositum i resepsjonen.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
På Epsilon finner du lekerommet Pollynesien. Her finner de yngste gjestene spill og leker. De større  barna finner nok veien selv etterhvert, mens de små gjerne kan få en pause fra soling og bading sammen med en voksen. Fem dager i uken er lekerommet bemannet med skandinavisktalende personale som er spesialisert på barneaktiviteter. Da venter morsomme og lærerike aktiviteter som tegneskole og skattejakt. Aktivitetene er gratis og alle barn er velkommen. En kveld i uken er det minidisko. Hotellet har også en helt ny lekeplass og svømmeskole med skandinavisktalende instruktører. Her kan du lese mer om Apollos svømmeskole.

Øvrig på hotellet
Det er gratis WiFi på hele hotellet, mens bruk av internetthjørnet er mot avgift. Tennis er gratis (utstyr kan leies), volleyball, biljard og minigolf mot avgift. Elektroniske spill, slik som air hockey, i lobbyen. Underholdning og levende musikk én gang i uken i høysesong. Minimarked. Vaskeriservice mot avgift. Lite shoppingsentrum i nærheten. Ca. 2,3 km til Faliraki. Gjennomgangstrafikk.

Les mer om våre Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Ingen.
Frokost mot tillegg.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Epsilon kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Kart over løpe- og sykkelrunder

Se kart over de flotte løpe- og sykkelrundene du kan velge mellom på Epsilon.

Black loop quins trail
Blue loop trail heaven
Green loop ocean breeze
Red loop life on the edge