1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Epsilon

apollo mondo selected

 • • Leilighetshotell i strandkanten
 • • Faliraki Waterpark ligger i nabolaget
 • • På den fine Falirakistranden

Epsilon ligger på den velkjente Falirakistranden på Rhodos, og er et av våre Apollo Mondo Selected-hotell med høy standard for både par og familier. Barna kan glede seg til et eget basseng, barneklubben Club Polly & Mino, lekerom og lekeplass. Her er det også svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. På Mondo Café serveres ekte baristakaffe, nypresset juice og lokale bakverk. Med gratis morgenyoga er det lett å holde seg i form i ferien.

Tilbud: Barn reiser for 20 kroner

I perioden 12. – 31. august reiser barn mellom 2 og 11 år hit for kun 20 kroner.

Tilbudet gjelder for 1 uke fly og hotell hvor barnet sover i ekstraseng. Eventuelle romstillegg er ikke inkludert og kommer i tillegg. Begrenset antall plasser.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenhet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 2,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flere basseng, sandstrand og badeland
Familievennlige Epsilon i Faliraki ligger midt på den herlige Faliraki-stranden. I tillegg har hotellet to hyggelige bassengområder der det ene ligger nede ved sjøen og har et nytt barnebasseng. Barneseksjon i det større bassenget (80-120 cm dybde). Det er også en vannsklie i området for de litt større barna. Poolbar. Gratis solsenger og parasoller både rundt bassengene og på stranden. Solsenger med palmetak mot avgift både ved bassenget og på stranden. Bestiller du mat/drikke for €30-40 til solsengene med palmetak på stranden betaler du ikke avgift.

Like ved hotellet ligger ett av Europas største badeland, Faliraki Waterpark med Lazy river, 22 vannsklier og alt som tilhører et badeland på denne størrelsen. De mindre barna (min. 3 år) har sitt eget område.

Velkommen til Mondo Café
Kaffe- og juicebaren Mondo Café er stedet der du kan unne deg det lille ekstra. En profesjonell barista har lært opp personalet i kunsten å få den perfekte kaffen, og hvilke kaffebønner som skal brukes for kresne smaksløker. I kaffebaren får du også kjøpt gresk kaffe, cappuccino og espresso, ferskpresset juice, lokale bakervarer og is med tilbehør – alt av beste kvalitet. I tillegg til Mondo Coffee er der også en à la carte-restaurant (kl. 11.00-22.00). Frokostbufféen dekkes i restauranten nede på stranden fra kl. 7.30, hvor det også er bar og snackbar.

Mat og drikke på hotellet
I restauranten på Epsilon serveres frokostbufféen fra kl. 7.30 samt à la carte til lunsj og middag mellom kl. 11.00 og 22.00. Snackbar og bar som serverer iskrem og drikke. På stranden ligger den koselige strandrestauranten Ammades, som er åpen fra midten av mai til midten av oktober.

Trening på hotellet
Sport og trening er viktig og gøy! Vi tror at utbyttet blir større når man kan veksle mellom treningsøkter og avslappende bad. Det er gratis morgenyoga fem ganger i uken. Av og til tilbys også treningstimer med profesjonelle skandinavisktalende instruktører. Aktuelt ukesprogram får du på hotellet. Det er løpe- og sykkelbaner i tilknytning til hotellet, og treningsrommet er velutstyrt med tanke på dem som liker å trene. Det kommer også skandinavisktalende gjesteinstruktører til hotellet i sommer. Gåstaver kan lånes mot depositum i resepsjonen.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole.. Det er lekeplass på hotellet.

Øvrig på hotellet
Det er gratis WiFi på hele hotellet, mens bruk av internetthjørnet er mot avgift. Tennis er gratis (utstyr kan leies), volleyball, biljard og minigolf mot avgift. Elektroniske spill, slik som air hockey, i lobbyen. Underholdning og levende musikk én gang i uken i høysesong. Minimarked. Vaskeriservice mot avgift. Lite shoppingsentrum i nærheten. Ca. 2,3 kilometer til Faliraki. Gjennomgangstrafikk.

Les mer om våre Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

 • Ingen måltider inkludert.
 • Frokost mot tillegg.
Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Epsilon kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Kart over løpe- og sykkelrunder

Se kart over de flotte løpe- og sykkelrundene du kan velge mellom på Epsilon.

Black loop quins trail
Blue loop trail heaven
Green loop ocean breeze
Red loop life on the edge