1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Clubrom

Pene clubrom med egen innsjekking, tilgang til Elite Club Lounge med snacks og drikke, aviser og eget frokostrom. Dobbeltseng eller to separate senger. Sittegruppe og TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar fylt med vann og en flaske vin ved ankomst. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Jacuzzi, dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Pene dobbeltrom med dobbeltseng. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Minibar fylt med vann og en flaske vin ved ankomst. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåpe og tøfler. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 2-3 / 2-3, hvorav 1 barn

Enkeltrom

Pene enkeltrom med TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Minibar fylt med vann og en flaske vin ved ankomst. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 1

Juniorsuite, Elite Club

Juniorsuiter med sove- og oppholdsrom adskilt med skyvedør. Egen innsjekking, tilgang til Elite Club Lounge med snacks og drikke og eget frokostrom. Kjøleskap og stor TV. Minibar med vann og en flaske vin ved ankomst. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. To bad der det ene har jacuzzi og det andre med dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Suite, Elite Club

Pene suiter med sove- og oppholdsrom, ekstraoppredning på sovesofa. Walk-in-closet. Bord med to stoler. Egen innsjekking, tilgang til Elite Club Lounge med snacks og drikke og eget frokostrom. Stor TV i begge rom, DVD-spiller og strykejern. Kjøleskap samt minibar fylt med vann og en flaske vin ved ankomst. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Jacuzzi, dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 64 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Superiorrom

Større superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Sofagruppe og TV. Minibar fylt med vann og en flaske vin ved ankomst. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Jacuzzi, dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 2