1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Anne ,
Stord

+
Yter god service på en diskret og fin måte, imøtekommende og serviceinnstilt. Vi har vært 3 ganger ved dette hotellet. Hyggelig når personalet gjenkjenner oss og viser at dei synes det er hyggelig at vi er tilbake.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-16


10 av 10

,

+
Servicen og alltid blide Folk som jobbet der! Imponerende renhold!
-

Bekreftet gjest: 2019-05-26


7 av 10

Arly,
Oslo

+
Helhetsinntrykket. Hyggelig betjening. Utsikt mot havet. Svømmebaseng.
-
Rommet invadert av innsekter og sjekkkre. Dukket opp hver natt. Umulig å bli kvitt, selv etter nedsprøyting av rom. Meget ubehagelig. Har ett rom dette problemet, antas det at hele hotellet hadde det samme problemet. Frys ned hele hotellet og bli kvitt problemet.

Bekreftet gjest: 2019-05-22


5 av 10

Per ,
Vestmarka

+
Hotellet var i utgangspunktet bra, men mange av tilbudene, restaurantene og fasilitetene var ikke tatt i bruk for sesongen. Ved innsjekk fikk vi beskjed om at alt var på plass, etter hvert som vi spurte viste det seg at det ikke var det. Vår plan var å arrangere min 60 årsdag på restauranten i toppetasjen, vi fikk info om at den var åpen ved ankomst. Da vi to dager etter skulle gjøre reservasjon viste det seg at den ikke åpnet før senere. Det ble en stor skuffelse.
-

Bekreftet gjest: 2019-05-05


7 av 10

H,
Norge

+
Flott hotell. Rent og pent. Maten var ok, men ikke fantastisk. Kjedelig hotell for barn og ungdom.
-

Bekreftet gjest: 2018-10-14


10 av 10

Hans,
Lofoten

+
Positiv og hjelpsom personal. Nydelig bevertning. Rent og pent overalt. Bra treningssenter. Høy standard på bygningsmasse og uteområde. Lite støy.
-

Bekreftet gjest: 2018-10-11


7 av 10

Johnny,
Førde

+
Bassengområdet og maten
-

Bekreftet gjest: 2018-10-07


10 av 10

Valde,
Sylling

+
Veldig hyggelig personalet
-

Bekreftet gjest: 2018-10-01


9 av 10

,

+
Nærhet til flott bademuligheter i sjøen Gode rom og vennlig og servicemindid personale
-
Vi ble « oppgradert « til suite med to soverom og to bad. Manager bør vise suiten før vi blir bedt om å akseptere - det var for mitt vedkommende et dårligere boalternativ enn det vi hadde - og vi BA ikke om dette

Bekreftet gjest: 2018-09-30


10 av 10

Per ,
Bergen

+
Servicen og imøtekommingen - alltid smil og gratis solsenger og parasoller på stranden
-
0

Bekreftet gjest: 2018-09-30


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

2103 vurderinger
Utmerket
 
1583
Veldig bra
 
379
Bra
 
90
Mindre bra
 
32
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

23.06.2019

Innlegg av vegardo9610

Fantastisk hotell

Et kjempe fint hotell. Utrolig god service og høflighet. Vil trekke frem Fresh restauranten og Lefteris for kjempe god service! Alle jobber hardt for at man skal få et bra opphold. Rene og fine hotellrom til enhver tid og fine uteområder. Alltid ledig solseng både på strand og basseng. Alt i alt et enestående hotell! Vil definitivt reise tilbake hit om man skal til Rhodos igjen!

 
19.06.2019

Innlegg av Per J Nittedal, Norge

Flott hotell - Elysium

Flott opphold på et flott, dog litt slitt, hotell. Badet kunne med fordel vært modernisert, men helt flott og mange vil nok synes dette er et flott hotell. Meget bra kelnerer (Tasos) men ellers var mange preget av høyt forventningspress. For mye fokus på salg av drikkevarer og alkohol. Her kan man bruke mye penger om 'man lar seg rive med'. Halvpensjon sørger for dette. Supert treningsrom. Buss til Rhodos by etablerte stopp utenfor de beste hotellene. Egen, gratis strand (rullestein).

 
15.12.2018

Innlegg av 767juliani Bergen, Norge

Fantastisk!

Vi var så heldige å få tilbringe en uke på dette fantastiske hotellet. De ansatte yter service så det suser! Vi spiste utrolig godt i et fantastisk bredt utvalg av mat hvor det også sto kokker klare for å lage det du ville ha i spisesalen. Hotellområdet er også utrolig fint med stort svømmebasseng. Rommene var kjempefine og alltid ryddet som det skal være. Her blir det alle stjerner!

 
31.07.2018

Innlegg av 476fredrikh Vestfold, Norge

Bra hotell som kunne fått toppscore med enkle grep

Topp beliggenhet og stort sett veldig bra personale. Innsjekking og mottakelse gikk for tregt. Vi har ikke lyst til å bruke ferien til å snakke med hotell personalet eller vente på at en resepsjonist skal bli klar med en telefonsamtale. Hotellet er stort og flott (bildene lyver ikke), men vi opplevde litt dårlig rengjøring (maur på rommet) og litt manglende vedlikehold (balkong-dører som ikke fungerte). Meget bra mat og buffet var faktisk veldig bra. Fantastisk service i restauranten.

 
17.07.2018

Innlegg av Torunn Secilie L Sandnes, Norge

Sommerens tur gikk til Elysium Resort & Spa

Vi ble godt mottatt på hotellet og hotellet ga et flott inntrykk. Vi fikk et vanlig rom med havutsikt, ble litt skuffet for vi trodde at rommet skulle være større. Vi hadde en flott rengjøringshjelp som gjorde en strålende jobb. Maten var også veldig god og det samme var den deilige stranden. Dette hotellet passer for folk som trenger fred og ro, dersom du ønsker å tilbringe dagen eller kvelden andre steder enn på hotellet må du ta taxi eller buss. Tettstedet Faliraki er ca. 4 km unna og Rhodos er ca. 10 km fra hotellet. Hadde inntrykk av at mange tilbringer kveldene på rommet. Var en kjekk butikk i selve hotell området og der får en kjøpt det meste en trenger på ferie. Vil nevne at det blåser hele tiden på Faliraki og det kjentes godt på stranden og ellers i området. Vi var også en kveld på Nobel gourmet restaurant og det var en herlig opplevelse. Alt i alt var dette en flott ferie og dersom du føler deg litt sliten og trenger en avslappende ferie er dette hotellet virkelig og anbefale.