1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Elysium Resort & Spa

 • • Fin hotellstrand
 • • Elite Club – bestill rom med ekstraservice
 • • Meget god service

Luksuriøse Elysium Resort & Spa på Rhodos danner en vakker kontrast til det blå havet og den hvite sandstranden. Herlig bassengområde som er formet som en lagune, og stranden er like ved.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Clubrom for 2 personer. Suiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,2 av 10
Basert på 94 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Yter god service på en diskret og fin måte, imøtekommende og serviceinnstilt. Vi har vært 3 gange...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Luksuriøse Elysium Resort & Spa ligger så å si i strandkanten, ikke langt fra kildene i Kalithea. Hotellet består av flere bygninger. Lekkert bassengområde med barneseksjon. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar og jacuzzi. Flere gode restauranter og barer. Underholdning, levende musikk og temakvelder. I hotellets restaurant kreves normalt pen kledsel under middagen (menn skal ha på langbukser og tette sko).

Gratis WiFi på hele hotellet og internetthjørne. Gratis trimrom og tennis. Minimarked. Delikat spa, behandlinger og massasje mot avgift, samt et oppvarmet basseng.

Elite Club
Gjester som bestiller clubrom, juniorsuiter og suiter har tilgang til hotellets Elite Club der der tilbys egen inn- og utsjekking. De har også adgang til Elite Club Lounge der de finner gratis juice, kaffe, te, frukt og lettere snacks. Det er også et utvalg av internasjonale aviser og magasiner. I tillegg kan de spise frokost i hotellets takrestaurant, Senses Café. 

Måltider

Dobbeltrom og superiorrom: Halvpensjon. Helpensjon mot tillegg.

Clubrom, suiter og juniorsuiter: Frokostbuffé. Hel- og halvpensjon mot tillegg.

Eksklusive hoteller skal alltid ha
 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde