Elysium Resort & Spa

Elysium Resort & Spa

 • • Fin hotellstrand
 • • Elite Club – bestill rom med ekstraservice
 • • Meget god service

Luksuriøse Elysium Resort & Spa på Rhodos danner en vakker kontrast til det blå havet og den hvite sandstranden. Nyt det herlig bassengområde som er formet som en lagune og som strekker seg langs hele hotellet. Velg mellom flere restauranter på hotellområdet som har både god mat og nydelig utsikt.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Clubrom for 2 personer. Suiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

At middag var inkludert, hadde ikke fått det med oss.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Luksuriøse Elysium Resort & Spa ligger så å si i strandkanten, ikke langt fra kildene i Kalithea. Hotellet består av flere bygninger som ligger spredt i den store og frodige hotellhagen. Det finnes et lekkert laguneformet basseng med en egen barneseksjon, jacuzzi og poolbar. Like nedenfor har du hotellets sandstrand. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær både ved bassenget og på stranden.

Hoteller har flere gode restauranter og barer. I Emerald Restaurant serveres frokostbuffé og middag med gresk meny. Fresh Mediterranean Restaurant ligger ved det laguneformede bassenget og tilbyr en à la carte meny med middelhavsinspirerte retter. Noble Gourmet Restaurant ligger øverst i hovedbygningen og byr på en herlig atmosfære og fantastisk panoramautsikt. I alle restaurantene kreves normalt pent antrekk l under middagen (menn skal ha på langbukser og tette sko). Underholdning med levende musikk og temakvelder.

Hotellet har et stort spa i avslappende omgivelser hvor det finnes et oppvarmet utendørsbasseng og ulike spabehandlinger og massasje mot avgift. I spaet er det også mulighet for å trene pilates og yoga. Det finnes også et stort treningsstudio og tennis som er gratis.

Elite Club
Gjester som bestiller clubrom, juniorsuiter og suiter har tilgang til hotellets Elite Club der der tilbys egen inn- og utsjekking. De har også adgang til Elite Club Lounge der de finner gratis juice, kaffe, te, frukt og lettere snacks. Det er også et utvalg av internasjonale aviser og magasiner. I tillegg kan de spise frokost i hotellets takrestaurant, Senses Café. 

Måltider

Dobbeltrom og superiorrom: Halvpensjon. Helpensjon mot tillegg.

Clubrom, suiter og juniorsuiter: Frokostbuffé. Hel- og halvpensjon mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Eksklusive hoteller skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde