1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 155 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Lillann,
Solbergelva

+
De tar vare på sine gjester og stadig forbedrer seg hvert år
-
Dyktigere instruktører på vanngym og yoga

Bekreftet gjest: 2019-07-24


9 av 10

Britt,
Sandefjord

+
Flott beliggenhet og mange aktiviteter for store og små.
-
Litt slitsomt med å få solsenger på stranda...kansje vært satt opp etter romnr...blitt spurt om hvor en vil ligge når en sjekker inn f.eks.Strand...barnebasseng eller store bassenge

Bekreftet gjest: 2019-07-24


9 av 10

Aud,
Oslo

+
At det var egen strand, håndklær til stranden supert. God underholdning, maten og hyggelig betjening.
-
At ikke gjestene fikk lov å legge på håndkler på strandsengene, det var en kamp med å få senger om en ikke gikk ut tidlig innen kl 8.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


8 av 10

Arild,
Tolvsrød

+
ok hotell
-
for lite solsenger mange slittesenger knekte senger ta vekk handuker som ikke er brukt på mange timer

Bekreftet gjest: 2019-07-24


10 av 10

Erik,
Bryne

+
Service, beliggenhet og mat
-
Ikke vanne ut drinkene/ øl så mye

Bekreftet gjest: 2019-07-21


9 av 10

Helene,
Stavanger

+
Variert mat, god kvalitet og godt utvalg. Hele 6 ulike resturanter. Imponerende all- inclusive alkoholholdig drink utvalg, internasjonale merker.
-
Skulle ønske det var klor i alle basseng, ikke saltvann. Isen i isbaren kunne hatt bedre kvalitet, veldig kunstig smak. Gjerne sorbet is i tillegg til fløte grunnet allergi.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


7 av 10

Solbjørg,
Sunndalsøra

+
Hotell ved stranden. Saltvannsbasseng. Hyggelig og hjelpsom betjening.
-
Tørkemuligheter på balkong. Flaskevann gratis med all inclusive. Bedre organisering ved måltidene i forhold til drikke (lunch/middag). Flere stikkontakter på rommet, burde vært minst en på badet. Kunne vært 2 stoler inne på rommet. Knagger eller muligheter for å henge opp ting på veggene. Måtte stå opp klokken 7 hver morgen for å få solseng med parasoll ved bassenget. Mer variert mat.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


8 av 10

,

+
Flott saltvannbasseng
-
Store krus til te. Håpløst med tepose i en desiliter vann. Jeg lurte til meg ølglass og lagde te i.

Bekreftet gjest: 2019-07-10


7 av 10

Camilla,
Bergen

+
Fiskerestauranten, beliggenhet i forhold til strand. Aktivitetstilbud gym, yoga etc
-
Lange køer i baren, veldig vanskelig å booke bord for en familie.. appen fungerer bare for ett rom. For lite solsenger både ved basseng og strand.

Bekreftet gjest: 2019-07-07


10 av 10

Harold ,
Ålesund

+
Baren og god service
-
Badet bør oppgraderes.. liten dusj

Bekreftet gjest: 2019-07-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

68% anbefaler hotellet

1741 vurderinger
Utmerket
 
1131
Veldig bra
 
418
Bra
 
130
Mindre bra
 
46
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

10.08.2019

Innlegg av Hola1944 Søgne, Norge

Storfamilien med tenåringer

Strålende hotell resort og beliggenhet. Bra service, rene rom og svært fornøyd med strand, mat og stemning. Husk å bestille plass på restaurantene første dag. Mange blir fort fulle, men buffeen er eit godt alternativ.

 
28.07.2019

Innlegg av Erik R Vestlandet, Norge

Ikke mye å klage på her...!

Var en uke i juli 2019 sammen med kone og 2 ungdommer. Stort flott basseng med nok solsenger (ikke krig om disse hvis man går og finner seg en etter tidlig frokost). Var ikke så mye på stranden, da denne var litt "overbefolket" og liten i forhold til andre steder vi har vært langs Faliraki. Glimrende tennisbane og helt OK treningsrom som ble benyttet til fysisk aktivitet oppe i all solingen. Vennlig og serviceinnstilt personale! Maten tipp topp og en "roligere" spisesal enn vi har hatt før på all-inclusive! Dersom man skal til Rhodos by er det ikke langt (ca 4-5 km), men stiller man seg på buss-stopp kommer det ofte busser det står "full bus" på. Anbefaler å bestille taxi fra Resorten, det koster ca en hundrelapp... Sparer mye tid og krefter. Badet på hotellrommet hadde en virkelig god dusj med bra trykk og A/C virket alle tiders!

 
23.07.2019

Innlegg av A6414OJchristinag Rhodos, Hellas

Flott resort med fantastisk service

1 ukes ferie med gutter på 4 & 5 år i pool view bungalow. Mange restauranter med forskjellig og god mat. God service fra alle ansatte rundt omkring. Mesteparten av tiden ble tilbrakt ved poolen og lounge 8000 hvor betjeningen var fantastiske.

 
15.07.2019

Innlegg av Solbjørg H

Eden Roc

Fin beliggenhet ved stranden + saltvannsbasseng. Hotellstranden ligger i en bukt, så det er litt mindre vind enn ellers. Jakten på solseng med parasoll ved bassenget må påregnes å starte 7 hver morgen. Ingen tørkemulighet på balkong. Ingen stikkontakt på badet, og generelt veldig få på rommet. Kunne også vært 2 stoler på rommet. Hyggelig betjening. Måltidene kunne vært bedre organisert i forhold til drikke. Enten måtte du hente selv, eller sitte hele måltidet uten drikke. Hotellet ligger i ingenmannsland, så man må beregne å bruke en del på taxi om man vil oppleve noe annet enn det hotellet hotellet tilbyr. Hotellets underholdning passet best for småbarnsfamilier eller godt voksne. Tok ca 17 min. med taxi inn til byen. Massasjetilbudet på hotellet er veldig bra, anbefales!! Damene i butikken var supertrivelige. Kumne godt vært gratis flaskevann når det er all inclusive. Savnet også mer variasjon av mat. Skal jeg tilbake til Rhodos så velger jeg nok et annet hotell som er mer sentralt.

 
02.07.2019

Innlegg av Trude B Ibestad, Norge

Kjempebra

Vi var her på ferie 1 uke,med to gutter på 7 og 8 år. Vi hadde lest at det var harde senger på bungalowene, så ba på forhånd om myke senger, og fikk ekstra overmadrasser. Det fungerte greit.Rommet var stort og fint, og hadde en liten uteplass med bord og stoler. Den brukte vi primært til tørking av badehåndklær. Et stort pluss at minibaren var inkludert i prisen. Stranda var ikke så populær for oss, da det var småstein, og ikke sand. Det var fire flotte basseng, og vi fant alltid ledige solsenger.vi fant ikke noe ledig på ala carte restaurantene, som også var inkludert, men var veldig fornøyd med maten i buffeten. Barna hadde en egen buffer, men det var mye fritert, typisk engelsk mat, og falt ikke i smak hos oss. Men vi voksne syntes det var den beste all-inklusive maten vi har opplevd. Det eneste vi savnet var gratis flasker med vann, men alt vi fikk servert i barene var veldig godt, og barna koset seg med is og slush hele dagen. Det vi car mest fornøyd med, var den gode servicen fra alle som jobbet på hotellet. Alke var smilende og hilste. Hver kveld var det barnedisco(våre barn syntes det ble for barnslig, men det var et godt tilbud) det var også variert og god underholdning med dans eller musikk hver kveld. Vi hadde et kjempefint opphold, og kan anbefale stedet til både familier, unge og eldre par.