1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Casey,
Kleppe

+
Alltid bra service, massasje tilbudet var overraskende godt. Det gikk bra når vi trengte lege, og.
-
Vårt rom var gammel, ikke veldig fint.

Bekreftet gjest: 2018-10-14


4 av 10

Svein,
Mandal

+
Nærhet til sjøen.
-
Mat og hvordan man boker andre spiseplasser en buffe. Al inklusiv ultra var bare noe tull.

Bekreftet gjest: 2018-08-26


8 av 10

,

+
-
Litt problemer med kø ordninger for å få drikke.

Bekreftet gjest: 2018-08-12


10 av 10

Bente,
Verdal

+
Mange restauranter å velge mellom, den aller beste var den japanske med utsøkt 6-retters og en mesterkokk som kunne både matlaging, gledesspreder og ikke minst serviceinnstilt. Han laget spesialretter til min svigersønn som var dårlig i magen. Hotellet meget god på glutenfri mat. Roomservice om man trengte noe utenom det vanlige. Vin og frukt på rommet til bursdagsbarnet som fylte 19. Servicemannen på stranda var veldig hjelpsom og ytet service over all forventning! Kjempefin butikk som har det meste og der handlet vi mye.
-
Flere sitteplasser utendørs på kveldstid. Bedre rengjøring av baderom/toalett. Bedre bemanning i barene på de mest hektiske tidene. Flaskevann inkludert.

Bekreftet gjest: 2018-08-12


8 av 10

Hilde,
Bærum

+
Beliggenhet
-
Pusse opp slitne omeråder .

Bekreftet gjest: 2018-08-08


8 av 10

Lise ,
Bergen

+
Flere gode spisesteder inkludert i all inklusive. (grill og Basiliko). Svært hjelpsomme med å lage spesialmat direkte fra kjøkken til deltaker som har søliaki og må ha glutenfri mat.
-
Luftkjøling på rommet fungerte dårlig. Luktet kloakk av vannet i dusjen de første 10 sekunder.

Bekreftet gjest: 2018-08-05


8 av 10

Dag,
Klepp

+
Lå godt til ved sjøen og god atmosfære.
-
Flere solsenger. Bedre senger. (En overmadrass ville løst utrolig harde senger problemet). Burde vært selvbetjente drikkestasjoner. Ble lange køer ved barene.

Bekreftet gjest: 2018-08-05


8 av 10

Paul ,
Averøy

+
Rom/leilighet og mange mulige aktiviteter
-
Rengjøring rom og flere valg vedr. mat.

Bekreftet gjest: 2018-07-29


10 av 10

Lillann,
Solbergelva

+
Beliggenhet og restaurantene. Får vin og frukt når har bursdag
-
Bedre yoga instruktører

Bekreftet gjest: 2018-07-25


9 av 10

Trude ,
Grimstvedt

+
Vi liker at vi har alt på ett sted. Mulighet for både sjø og basseng, flere restauranter på området, liten butikk, fine rom, mulighet for spa og spesielt muligheten for flere sportsaktiviteter, både organiserte og på egen hånd. Helt supert med all inklusive, da slipper man å tenke på å ha kontanter tilgjengelig hele tiden.
-
-Bør gjøres noe med rensligheten/ hygienen på oppvask, både på rommet og spesielt i alle felles områder. -Bedre tid både på service og hvert kundebesøk. Vi følte at vi nesten ble kastet ut av restauranten pga. at det var beregnet liten tid mellom kundene. Fikk servert dessert mens noen av oss fortsatt spiste hovedrett...

Bekreftet gjest: 2018-07-23


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

68% anbefaler hotellet

1523 vurderinger
Utmerket
 
969
Veldig bra
 
369
Bra
 
124
Mindre bra
 
45
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

18.08.2018

Innlegg av aakevin

Flott hotell og god servive

Flotte rom! Rent og bra. Men la ikke merke til rene senge klær iløpet av 14 dager, ellers var rommet vasket og bra. Underholdningen på kveldene og ved middagstider så var det en dame som sang, hun var ikke så bra👎 Hadde vært bedre med en CD til bakgrunnsmusikk!! Musikken på dagtid var litt for høy ved hoved basenget. Skulle tro det var et party hotell.

 
03.08.2018

Innlegg av Thorvaldo1975 Fredrikstad, Norge

Bra hotell. Treg service

Har vært der en uke i Juli. Var et fint hotell med en fin strand og bra basseng. Men hva skjer med den trege servicen i barene der?? En som jobber i baren på stranden uansett hvor mange mennesker som står i kø. Spesielt under lunsjen var det utrolig irriterende med treg bartender. Og ved baren i hotellet så gikk det noen ganger så tregt at jeg ga opp. Er ikke noen vann dispensere ved stranden. Må mao stå i kø for å få seg ett glass vann. Syns også det var lite info angående bestilling av restauranter. Dette måtte gjøres via en app. I og for seg greit, men det må stå antall plasser som er igjen. Vi var to familier og havna i en situasjon hvor bare den familien fikk bord og den andre ikke pga dette. Men når det er sagt så må det skrytes av en hyggelig og blid betjening som det ikke var noe problemer å kommunisere med. Vi har kost oss her men håper i fremtiden at de ikke setter på "sparebluss" når det gjelder servering. Virket nesten som en strategi for å få folk til å bestille mindre. Alt i alt har det vært en bra opplevelse.

 
11.06.2018

Innlegg av 239bj_rng Stavanger, Norge

Eden Roc

Første klasses betjening,alle er alltid smilende og hjelpende. Rene og gode rom løsninger. God mat og drikke. Passe for barnefamilier og par. Takk for denne gang komme snart igjen . Ligge kort avstand til gamlebyen ca 10 min med taxi.

 
07.05.2018

Innlegg av 490emil Lillehammer, Norge

Flott hotell med god service

Hotellet var bra, og det lå helt nede ved stranden. Drikkene de serverer ved baren er veldig gode, der man både kan få alkohol, brus og juice. Jeg har hatt bare gode opplevelser med de ansatte på hotellet. Jeg savner minibank ved hotellet, men ellers har jeg hatt et godt opphold. Det har også vært morsomme aktiviteter ved hotellet. Underholdningen ved kveldstid har vært bra, der det blant annet har vært musikk-quiz, gresk dans og mer morsomme ting. Fem stjerner fra meg.

 
06.11.2017

Innlegg av Inessa M Hønefoss, Buskerud, Norway

Helt greit hotell, med flott beliggenhet

Vi har vært på det hotellet fra 27 september til 11 november. Våret var veldig fint, med kun en dag med storm og regn. Hoved hotellet lå veldig nær stranden og stranden var veldig bra med fin inngang til havet som lå i en bukta. Det var ikke ledig solsenger da vi kom første gang på strandet, men det lå flere håndklær på senger, men ikke folk. Da fant vi ut at det er lurt å gå til strandet og legge håndklær, før vi spiste frokost. Maten var god, men ikke så stor utvalg som vi er vant fra andre hoteller på Hellas. Utvalg av desserter var ganske bra. Frukt som var god forsvant fort og ble ikke fylt på mer. Så når det tomt så var det tomt! Jeg vet om det var slutt på sesongen men det føltes betjening var sliten og lei av turister, tallerken kan stå lenge på bordet før de ble ryddet og flere ganger var det ikke nok rene kopper til kaffe til frokost og ikke fersk brød, som er helt vanlig og naturlig å servere på på 4 stjerner hotell. Det var 5 ulike restauranter på hotellet og vi har prøvde alle sammen. Våres favoritt var Middelhavet og Asiatisk. Gresk restaurant var midt på tre, men grill-hus var absolutt ikke noe god opplevelsen. Lammekjøtt luktet og smakte ikke bra, men biff og hamburger var spiselig. Det eneste at det var ikke problem og gå og spise i hovedrestauranten hvis man liker ikke mat. Underholdning på kveldstid var ganske kjedelig, men det er flere steder man kan sitte og høre på livemusikk eller spille biljard og stor sjakk på terrassen. Det går en rute buss til akvapark som Tar kun 15 min fra hotellet og billetten koster 2,40 €. inngangsbillett koster 25 € for voksne og 13 for barn. Hvis man kjøper en barn biller så får de et bånd som viser at du får ikke kjøre de største skliene. Vi tok også en buss til Rodos og gikk rund i bien. Billetten koster også 2,40 €. Betjening var veldig vennlig , men det føltes at de hadde ikke fri! De samme servitørene jobbet hver dag fra morgen til kveld alle 14 dager! Vi var en stor gjeng på 9 stykker- 6 voksen og 3 ungdommer, så vi hadde det hyggelig sammen og brydde seg ikke på små ting som kunne vært bedre! Rommene var store og sengene var myke. Vi fikk rom i første etasje og det var det ikke rekkverket på balkongen som var ikke trivelig, så etter 5 dager fikk vi byttet rom som lå i 4 etasje, da kunne vi legge håndklær på balkongen og sitte der.