Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 171 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Ingrid ,
Stavanger

+
De bryr seg om miljøet!
-
Slutte med de små plastikk koppene som brukes ved stranden og heller bruke skikkelige plastikkglass/noen som er litt tunge i bunnen. Har ikke tall på hvor mange plastikkglass jeg fisket ut av sjøen fordi folk bare satt dem fra seg når de var ferdige i stedet for å kaste dem, altså blåste de på sjøen. Maten kunne også vært bedre, spesielt middagen. Smakte lite.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


10 av 10

Anne Kathrine,
Nøtterøy

+
Service, varierte spisesteder med mange alternativer. Fantastisk svømmebasseng med saltvann.
-
Flere heiser og bedre tilgjengelighet for forflytningshemmede. Rampe til basseng. Noe renovering bør foretas. Toalettfasiliteter ved basseng og restauranter Må forbedres! Var lurvete og lite hyggelige. Også for få.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


8 av 10

Line,

+
Hyggelig betjening. Fint tilbud med Al a carte restaurantene.
-
Ensformig buffet. Elendig utvalg i mat for barn.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


8 av 10

Bjørn,
Bømlo

+
-
Mini golf bør skiftes ut med helt ny som kan brukes.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

Lillann,
Solbergelva

+
De tar vare på sine gjester og stadig forbedrer seg hvert år
-
Dyktigere instruktører på vanngym og yoga

Bekreftet gjest: 2019-07-24


9 av 10

Britt,
Sandefjord

+
Flott beliggenhet og mange aktiviteter for store og små.
-
Litt slitsomt med å få solsenger på stranda...kansje vært satt opp etter romnr...blitt spurt om hvor en vil ligge når en sjekker inn f.eks.Strand...barnebasseng eller store bassenge

Bekreftet gjest: 2019-07-24


9 av 10

Aud,
Oslo

+
At det var egen strand, håndklær til stranden supert. God underholdning, maten og hyggelig betjening.
-
At ikke gjestene fikk lov å legge på håndkler på strandsengene, det var en kamp med å få senger om en ikke gikk ut tidlig innen kl 8.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


8 av 10

Arild,
Tolvsrød

+
ok hotell
-
for lite solsenger mange slittesenger knekte senger ta vekk handuker som ikke er brukt på mange timer

Bekreftet gjest: 2019-07-24


10 av 10

Erik,
Bryne

+
Service, beliggenhet og mat
-
Ikke vanne ut drinkene/ øl så mye

Bekreftet gjest: 2019-07-21


9 av 10

Helene,
Stavanger

+
Variert mat, god kvalitet og godt utvalg. Hele 6 ulike resturanter. Imponerende all- inclusive alkoholholdig drink utvalg, internasjonale merker.
-
Skulle ønske det var klor i alle basseng, ikke saltvann. Isen i isbaren kunne hatt bedre kvalitet, veldig kunstig smak. Gjerne sorbet is i tillegg til fløte grunnet allergi.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

68% anbefaler hotellet

1820 vurderinger
Utmerket
 
1176
Veldig bra
 
439
Bra
 
139
Mindre bra
 
50
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

11.09.2019

Innlegg av METTE J Skien, Norge

Badehåndklær lagt ut på solsenger før kl.07.00 om morgen.

Helhetsinntrykket av hotellområdet var bra, men betjeningen i restaurantene/barene burde ha gått på smilekurs, eller lært litt av sine kollegaer i butikken og resepsjonen, hvor de alltid var blide ! Havutsikten fra rommet var fantastisk og rommet og verandaen var bra. Pluss for store, fine badehåndklær som lå på rommet. Men vi forstår ikke vitsen med informasjon om kleskode til middag og forbud om reservering av solsenger om morgenen, når ingenting blir fulgt opp . Både hovedrestauranten og a la carte restaurantene var flotte, og maten var nydelig, selv om betjeningen virket superstresset, og ventetiden på drikke/mat var laaang. Underholdningen om kveldene var stort sett bra, men stakkars de opptredende da det stadig var små barn som var utpå gulvet og distraherte danserne/sangerne ( til stor fornøyelse for de filmende foreldrene ). Kort vei til flyplass og til Rhodos by er også et pluss.

 
10.08.2019

Innlegg av Hola1944 Søgne, Norge

Storfamilien med tenåringer

Strålende hotell resort og beliggenhet. Bra service, rene rom og svært fornøyd med strand, mat og stemning. Husk å bestille plass på restaurantene første dag. Mange blir fort fulle, men buffeen er eit godt alternativ.

 
28.07.2019

Innlegg av Erik R Vestlandet, Norge

Ikke mye å klage på her...!

Var en uke i juli 2019 sammen med kone og 2 ungdommer. Stort flott basseng med nok solsenger (ikke krig om disse hvis man går og finner seg en etter tidlig frokost). Var ikke så mye på stranden, da denne var litt "overbefolket" og liten i forhold til andre steder vi har vært langs Faliraki. Glimrende tennisbane og helt OK treningsrom som ble benyttet til fysisk aktivitet oppe i all solingen. Vennlig og serviceinnstilt personale! Maten tipp topp og en "roligere" spisesal enn vi har hatt før på all-inclusive! Dersom man skal til Rhodos by er det ikke langt (ca 4-5 km), men stiller man seg på buss-stopp kommer det ofte busser det står "full bus" på. Anbefaler å bestille taxi fra Resorten, det koster ca en hundrelapp... Sparer mye tid og krefter. Badet på hotellrommet hadde en virkelig god dusj med bra trykk og A/C virket alle tiders!

 
23.07.2019

Innlegg av A6414OJchristinag Rhodos, Hellas

Flott resort med fantastisk service

1 ukes ferie med gutter på 4 & 5 år i pool view bungalow. Mange restauranter med forskjellig og god mat. God service fra alle ansatte rundt omkring. Mesteparten av tiden ble tilbrakt ved poolen og lounge 8000 hvor betjeningen var fantastiske.

 
15.07.2019

Innlegg av Solbjørg H

Eden Roc

Fin beliggenhet ved stranden + saltvannsbasseng. Hotellstranden ligger i en bukt, så det er litt mindre vind enn ellers. Jakten på solseng med parasoll ved bassenget må påregnes å starte 7 hver morgen. Ingen tørkemulighet på balkong. Ingen stikkontakt på badet, og generelt veldig få på rommet. Kunne også vært 2 stoler på rommet. Hyggelig betjening. Måltidene kunne vært bedre organisert i forhold til drikke. Enten måtte du hente selv, eller sitte hele måltidet uten drikke. Hotellet ligger i ingenmannsland, så man må beregne å bruke en del på taxi om man vil oppleve noe annet enn det hotellet hotellet tilbyr. Hotellets underholdning passet best for småbarnsfamilier eller godt voksne. Tok ca 17 min. med taxi inn til byen. Massasjetilbudet på hotellet er veldig bra, anbefales!! Damene i butikken var supertrivelige. Kumne godt vært gratis flaskevann når det er all inclusive. Savnet også mer variasjon av mat. Skal jeg tilbake til Rhodos så velger jeg nok et annet hotell som er mer sentralt.