1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

,

+
Flott saltvannbasseng
-
Store krus til te. Håpløst med tepose i en desiliter vann. Jeg lurte til meg ølglass og lagde te i.

Bekreftet gjest: 2019-07-10


7 av 10

Camilla,
Bergen

+
Fiskerestauranten, beliggenhet i forhold til strand. Aktivitetstilbud gym, yoga etc
-
Lange køer i baren, veldig vanskelig å booke bord for en familie.. appen fungerer bare for ett rom. For lite solsenger både ved basseng og strand.

Bekreftet gjest: 2019-07-07


10 av 10

Harold ,
Ålesund

+
Baren og god service
-
Badet bør oppgraderes.. liten dusj

Bekreftet gjest: 2019-07-03


8 av 10

Susanne,
Moss

+
-
Hvitvin bør serveres kald eller tilbys isbiter iallfall. Vinbaren var perfekt med nydelig musserende og kald drikke.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


8 av 10

Reino,
Auli

+
God tilgjengelighet til alle arialer/aktiviteter.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-01


9 av 10

,

+
Lå på stranden. Rent og ryddig
-

Bekreftet gjest: 2019-06-30


9 av 10

Trude,
ENGENES

+
Smilende ansatte og god service
-
Mykere madrasser i bungalower. Servering av frisk frukt rundt bassengene og vann på flasker.

Bekreftet gjest: 2019-06-26


8 av 10

Susanne,
Mo i Rana

+
At det var på stranda, flere bassenger og flere restauranter
-
Mulighet for å tørke klær på altan, flere folk i baren på stranda - der var det veldig ofte veldig lang kø

Bekreftet gjest: 2019-06-16


9 av 10

,

+
Greit m fri drikke. Flere steder med Restaurant var også bra. 3 kvelder med 3 retters og ikke minst da med God Vin.Ellers god mat på hotellet.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-09


8 av 10

Eirik,
Trøndelag

+
Bra beliggenhet til strand og nærhet til Rodos by. hyggelig personale.
-
uteområdet rundt bassenget trenger oppussing

Bekreftet gjest: 2019-06-09


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

68% anbefaler hotellet

1623 vurderinger
Utmerket
 
1041
Veldig bra
 
394
Bra
 
126
Mindre bra
 
45
Dårlig
 
17

Fem siste vurderinger

02.07.2019

Innlegg av Trude B Ibestad, Norge

Kjempebra

Vi var her på ferie 1 uke,med to gutter på 7 og 8 år. Vi hadde lest at det var harde senger på bungalowene, så ba på forhånd om myke senger, og fikk ekstra overmadrasser. Det fungerte greit.Rommet var stort og fint, og hadde en liten uteplass med bord og stoler. Den brukte vi primært til tørking av badehåndklær. Et stort pluss at minibaren var inkludert i prisen. Stranda var ikke så populær for oss, da det var småstein, og ikke sand. Det var fire flotte basseng, og vi fant alltid ledige solsenger.vi fant ikke noe ledig på ala carte restaurantene, som også var inkludert, men var veldig fornøyd med maten i buffeten. Barna hadde en egen buffer, men det var mye fritert, typisk engelsk mat, og falt ikke i smak hos oss. Men vi voksne syntes det var den beste all-inklusive maten vi har opplevd. Det eneste vi savnet var gratis flasker med vann, men alt vi fikk servert i barene var veldig godt, og barna koset seg med is og slush hele dagen. Det vi car mest fornøyd med, var den gode servicen fra alle som jobbet på hotellet. Alke var smilende og hilste. Hver kveld var det barnedisco(våre barn syntes det ble for barnslig, men det var et godt tilbud) det var også variert og god underholdning med dans eller musikk hver kveld. Vi hadde et kjempefint opphold, og kan anbefale stedet til både familier, unge og eldre par.

 
18.08.2018

Innlegg av aakevin

Flott hotell og god servive

Flotte rom! Rent og bra. Men la ikke merke til rene senge klær iløpet av 14 dager, ellers var rommet vasket og bra. Underholdningen på kveldene og ved middagstider så var det en dame som sang, hun var ikke så bra👎 Hadde vært bedre med en CD til bakgrunnsmusikk!! Musikken på dagtid var litt for høy ved hoved basenget. Skulle tro det var et party hotell.

 
03.08.2018

Innlegg av Thorvaldo1975 Strømmen, Norge

Bra hotell. Treg service

Har vært der en uke i Juli. Var et fint hotell med en fin strand og bra basseng. Men hva skjer med den trege servicen i barene der?? En som jobber i baren på stranden uansett hvor mange mennesker som står i kø. Spesielt under lunsjen var det utrolig irriterende med treg bartender. Og ved baren i hotellet så gikk det noen ganger så tregt at jeg ga opp. Er ikke noen vann dispensere ved stranden. Må mao stå i kø for å få seg ett glass vann. Syns også det var lite info angående bestilling av restauranter. Dette måtte gjøres via en app. I og for seg greit, men det må stå antall plasser som er igjen. Vi var to familier og havna i en situasjon hvor bare den familien fikk bord og den andre ikke pga dette. Men når det er sagt så må det skrytes av en hyggelig og blid betjening som det ikke var noe problemer å kommunisere med. Vi har kost oss her men håper i fremtiden at de ikke setter på "sparebluss" når det gjelder servering. Virket nesten som en strategi for å få folk til å bestille mindre. Alt i alt har det vært en bra opplevelse.

 
11.06.2018

Innlegg av 239bj_rng Stavanger, Norge

Eden Roc

Første klasses betjening,alle er alltid smilende og hjelpende. Rene og gode rom løsninger. God mat og drikke. Passe for barnefamilier og par. Takk for denne gang komme snart igjen . Ligge kort avstand til gamlebyen ca 10 min med taxi.

 
07.05.2018

Innlegg av 490emil Lillehammer, Norge

Flott hotell med god service

Hotellet var bra, og det lå helt nede ved stranden. Drikkene de serverer ved baren er veldig gode, der man både kan få alkohol, brus og juice. Jeg har hatt bare gode opplevelser med de ansatte på hotellet. Jeg savner minibank ved hotellet, men ellers har jeg hatt et godt opphold. Det har også vært morsomme aktiviteter ved hotellet. Underholdningen ved kveldstid har vært bra, der det blant annet har vært musikk-quiz, gresk dans og mer morsomme ting. Fem stjerner fra meg.