1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 84 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

,

+
Bassengområdet og rommet.
-
Tørkestativ på verandaen

Bekreftet gjest: 2019-07-28


9 av 10

Marianne,
Bergen

+
God mat.Alt vi trengte var der..
-
Rommet var OK men veldig lite når en mor reiser m to ungdommer,gutt og jente Vi trodde ekstrasengen lå litt mer avskjermet Flott med gjennomsiktige dører til dusj og toalett men ikke Så komfortabelt..

Bekreftet gjest: 2019-07-28


10 av 10

Tor ,
Sandnes

+
Kjøkkenpersonellet. Vår datter har nøtteallergi og vi ble veldig godt motatt av personell som hjalp oss etter beste evne.
-
Litt utfordrende med solstoler ved bassenget. Måtte tidlig opp for å sikre seg stoler.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


8 av 10

Håkon,
Vanse

+
All inclusive, god mat, bra basseng
-
Det hadde vore kjekt med ein litt stillare bar også

Bekreftet gjest: 2019-07-14


9 av 10

,

+
Nytt og moderne
-
Mer service vennlig personale, særlig resepsjon

Bekreftet gjest: 2019-07-10


9 av 10

,

+
-
Bedre organisering av solsenger, måtte ha klokke på for å få solsenger ved basenget.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


8 av 10

Morten ,
Lier

+
Stort romslig rent basseng, samtidig kort vei til strand for de som ville det. Bra klima anlegg på rommene som fungerte og virket.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-01


9 av 10

Turid,
Tønsberg

+
-
Til frokost en dag ble i bedt om å flytte over til en annen avd fordi der vi satt var forbeholdt voksne. Det var ingen annen info om dette enn et lite ark på et stativ ved den ene inngangen. Der vi gikk inn var det ingen info. Vi oppdaget også en kveld til middag at vi hadde satt oss på røykeavd og måttefytte med alt vi hadde forsynt oss med.Heller ikke lett å finne bord til 8 personer, men betjeningen var som vanlig veldig hjelpsomme. Ingen skilt å se og ingen askebegre som kunne ha gitt oss en pekepinn!

Bekreftet gjest: 2019-07-01


10 av 10

Siv,
Aurdal

+
Rent og pent. God mat. Vennlig personale.
-
Spisesalen der gjester med barn sitter er veldig støyete, burde vært gjort noe slik at det ble roligere. Vi satt mye inne der gjester uten barn kunne sitte, synes det hadde vært koselig hvis betjeningen dempet belysningen og hatt te-lys på bordene under middagen på kvelden.

Bekreftet gjest: 2019-06-12


9 av 10

Elisabet,
Oslo

+
Service, basseng, badeland og nyoppusset hotell
-
Likte ikke glassdørene til toalett og dusj på rommene, heller ikke glassdører uten lås i felles toalettrom

Bekreftet gjest: 2019-06-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

66% anbefaler hotellet

626 vurderinger
Utmerket
 
323
Veldig bra
 
183
Bra
 
77
Mindre bra
 
30
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

08.07.2019

Innlegg av frodej180 Horten, Norge

Fantastisk Hotel

Positivt : Reint,ryddig,veldig bra mat i alle 4 restauranter, topp service fra de ansatte . Lite køer i barene. Greit med antall solsenger. Bra med aktiviteter. Flinke og hyggelige aktivitetsledere. Negativt : kun kontant betaling av is i Beach baren.litt mye stein på stranden . Showene på kvelden hadde lavt nivå på mange som var med.

 
31.03.2019

Innlegg av Anita30no Arendal, Norge

Og det ser akkurat ut som på bildene!

Fantastisk hotel, men enormt stort! Nydelige rom med en utsikt som tar pusten fra en. Spesielt godt likte vi at balkong rekka var av glass. Spisesalen er hektisk til måltidene, men reiser du uten barn finnes egne barnløse områder. Litt «slitent» i det barområdet som er innendørs. Veldig gode senger og rengjøringen var helt topp! Anbefaler å ta båten som går både oppover til Rhodos by og ned til Lindos! Den kommer rett på stranden ved hotellet. Kommer gjerne igjen.

 
12.12.2018

Innlegg av Bjørn Arne L Kristiansand, Norge

Kjempe flott ferie anlegg

Dette stedet er et fantastisk fint sted. Fin avstand til stranden. Fint og reint hotell. I restauranten var det en voksen avdeling og det passet oss ypperlig da vi var 6 voksne i følge. Det var stort utvalg i diverse retter, både varmt og kaldt, men en måtte regne med å stå i kø. Hyggelige og blide ansatte, men fikk lite kontakt med de ansatte på grunn av veldig mange gjester. De i hoved baren var også veldig uengasjerte, de glemte for eksempel å ha i alkohol i drinken, og sto å gjespet flere ganger på en kveld. Strand baren var helt annerledes, bare en positiv opplevelse. Er det en ting jeg ville hatt annerledes er det døra til toalettet på rommet som er ei glassdør med stor åpning både over og under. Vi hadde utsikt til havet det og var fint. Heisen opp til åttende etasje var veldig rask. Bussen til Rhodos by stopper rett på utsiden av hotellet så det var lett å komme seg dit.

 
08.11.2018

Innlegg av maliogagnes

Luksus

Med en feil endte vi opp på dette hotellet. Helt fantastisk hotell for hele familien. Masse aktiviteter, egen vannpark med vannsklier, rett ved havet. Gigantisk basseng med mange barer for å hente seg drikke. Rommene var nydelige med den fineste utsikten. Stor og bra mat buffet. Virkelig å anbefale!

 
22.10.2018

Innlegg av Andriana A

Ferie

Jeg hadde en fantastisk uke på Amanda Colossos. Veldig bra hotel ,fint rom , god mat ( stor buffer variasjonen ) og tre Ala vart restauranter. Vennlig personale ( Panayiota i reseptionen , Angelika på executive lounge og Thanos i pool baren ) . Plasseringen er bra . Den er nærmet sentrum og gamle byen . Jeg anbefaler dette . Passende for barn og voksne .