Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,4 av 10 Basert på 112 vurderinger
Total vurdering
 
9,4 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
9,4 / 10
Mat og drikke
 
9,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,4 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Service, lokaler, mat - alt var av høy standard.
-
Utvide arealene til restaurantene slik at flere kan få bestilt bord. Vi opplevde at alle restaurantene var fullbucket og det var kun ledig i bufe restauranten.

Bekreftet gjest: 2019-10-16


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-14


10 av 10

+
Alt var virkelig inkludert. Veldig bra buffet. Pluss for flere restauranter å velge i i tillegg til buffet-restauranten. Pluss for pizza og bar på stranden. Fint å kunne sitte utendørs i hovedrestauranten. God plass/luftig på hele området, og framstår aldri som overfylt eller trangt. Veldig tilrettelagt for barn uten at det går på bekostning på kvalitet/eksklusivitet eller at hotellet framstår "bråkete".
-
Sofasengene på familierom var veldig harde. Brusen fra strandbaren smakte noen ganger ikke helt bra? Fotograf på hotellet aksepterte kun cash/bankoverføring til utlandet. Burde hatt kortterminal.

Bekreftet gjest: 2019-10-13


10 av 10

+
Veldig fornøyd med alt. Fint, rent, god service, god mat og drikke og et spennende utvalg blant Mange barer og restauranter.
-
Innsjekkingen var litt kronglete, men ikke noe stort problem.

Bekreftet gjest: 2019-10-13


10 av 10

+
Alt :-)
-
Dårlig info ved innsjekk. Burde vært utdelt litt oversiktlige kortfattede infoark om tilbud og hotellet. Mye tilbud å sette seg inn i.

Bekreftet gjest: 2019-10-13


10 av 10

+
Beliggenheten, standarden og hele konseptet.
-
Lyddempende tiltak i hovedrestauranten (buffeten). Bruk av harde materialer gjør dette til et rom med svært mye gjenklang og støy, og det var til tider uutholdelig å oppholde seg der.

Bekreftet gjest: 2019-10-13


10 av 10

+
restaurantene
-
kafe på hovedrestaurant smakte ikke så god

Bekreftet gjest: 2019-10-13


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-09


10 av 10

+
Vi er svært fornøyd med hotellet. Dette var vårt 4. besøk dit.
-

Bekreftet gjest: 2019-10-09


10 av 10

+
Alt egentlig.
-
Flere enn to flasker øl i minibaren. De glemte t.om. å fylle på. Trenger ikke 6-8 brus der.

Bekreftet gjest: 2019-10-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

2693 vurderinger
Utmerket
 
2203
Veldig bra
 
311
Bra
 
122
Mindre bra
 
38
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

06.10.2019

Innlegg av Wahlquisten

60 års feiring

Sammen med 7 gode venner dro vi til Rhodos med høye forventninger. Dette var i overgangen mellom september og oktober 2019. Skulle feire min og en kamerats 60 årsdag. Møtt med stil da vi ankom hotellet ved ett tiden på natta. Champagne og mat ! Fantastisk hotel med vennlige og oppmerksomme ansatte. Flotte og rene rom. Et "hav" med restauranter og barer. Vi kommer garantert tilbake til Mitzis Alila 😀

 
27.09.2018

Innlegg av 903morten Namsos kommune, Norge

Ferie

Var 2 uker på dette hotellet i september. Dette er et fantastisk flott hotell,med en flott strand. Det er flere restauranter, som serverer flott og god mat. De fleste ansatte yter deg en fantastisk god service. Det er også et flott spasenter på hotellet. Vi trivdes utrolig bra på dette hotellet , og kommer tilbake.

 
02.08.2018

Innlegg av Cecilie G Trøndelag, Norge

Igjen en fantastisk ferie på Alila

Dette er vårt andre besøk på Alila. 1 uke denne gangen (1 uke på Symi først. Vi var her 2 uker i fjor). Dette er et hotell med litt extra luxus! De ansatte gjør sitt beste - uansett hvor du befinner deg: på restaurantene, stranda eller i resepsjonen! Mat/restaurant: fantastisk mat og drikke, i bufferen finner man alltid noe godt, på restaurantene ellers er det også fantastisk mat - og selvfølgelig god service! De skjemmer deg bort! Vinbaren: Her MÅ man bare besøke de supersøte jentene, smake vinen og den delikate «fingermaten» som passer perfekt til vinen du har valgt! Treningsrom: er nå åpent fra 0700👍 Helt greit med tredemøller, sykler, treningsapparat og vekter. Rommene: Lekre!! 👍👍👍 Og rene!😊 Stranda: fin og ren strand med runde småsteiner og sand! Gode solsenger og parasoller 👍👍👍 Beliggenhet: fantastisk - om du ikke ønsker å bo i byen da!. 6 km til Rhodos by - og lokalbusser stoppet rett utenfor døra! Går til Faliraki tettsted og Lindos (motsatt veg)! Underholdning: de har band/musikk hver kveld ute på terassen - godt utvalg og flinke musikere - alt fra pop til rock! 👍 Et lite aber er kanskje at man av og til blir mer opptatt av om kelnerne klarer å unngå å snuble i alle barna som «danser», enn av den gode musikken! For barn: Vi har reist som par, men det ser ut for at barna rundt oss har det helt topp! Til slutt: Vi elsker denne plassen - lekre omgivelser, herlig personale, fin beliggenhet.... Her blir du virkelig bortskjemt!!!

 
01.08.2018

Innlegg av th0reg Trondheim, Norge

Tid til ettertanke og litt smak av luksus.

Man kan raskt la en liten bagatell bli til en stor sak. Jeg slettet foregående anmeldelse i etterpåklokskapens navn og la til en ny og mer presis og reflektert anmeldelse. For det fortjener både hotellet og alle deres ansatte. Det er veldig mange flotte og dedikerte mennesker som jobber her. De ansatte ønsker alltid å gjøre sitt beste for oss som er gjester her på Alila. Vi som gjester har mange ønsker, og de fleste av oss kan sikkert være litt krevende. Det å navigere rundt gjestene kan nok være en veldig krevende oppgave i hverdagen. Renholdet er som alltid perfekt. Vær en krik og krok er ren på hotellet og rommet man disponerer like så. Vi har valgt stort sett å spise frokost, lunsj og middag utendørs på hovedrestauranten. Der er det en rolig og hyggelig atmosfære og de ansatte gjør sitt ytterste for at vi skal ha en flott opplevelse. Maten er rikholdig og du finner alltid noe etter din smak. Enten du ønsker fisk, skalldyr, kjøtt eller mer vegetarmat. Nytt for året er at man kan få servert middag til 05:00. Har ikke benyttet meg av tilbudet ennå, men det er jo smått utrolig. Noen ganger er det veldig hektisk for de ansatte og da spesielt når underholdningen starter rett etter middagen og de neste timene der etter. Da må man beregne litt ekstra tid på servering. Da de ansatte skal dekke en ganske så stor arbeidsflate. Vi snakker vel gjerne om over 20.000 skritt om dagen for flere. Vinbaren er også ett sted man bare må besøke. Dette er ett sted for voksne i -1 etasje hvor man sette seg ned for å ta ett god glass vin etter sitt eget ønske. Ett veldig hyggelig sted! Underholdningen består av forskjellige band/grupper og mange av dem er virkelig gode musikere. Encore og Nima band bør absolutt høres på! Er jo litt farget av min smak dette da 🙃 Så mitt reiseråd er, ønsker du noen dager med fred og ro fra en hektisk hverdag, da er dette stedet å være. Ta gjerne med den eller de du er glad i også. For det vil bare gjøre opplevelsen bedre.

 
02.07.2018

Innlegg av eivmost Puerto Rico, Spania

Best hotel in Rhodos!!

Dette hotellet er helt fantastisk! Dette var vårt femte besøk og hotellet blir stadig bedre! I år var vinen mye bedre ,og vi likte også forbedret avfallshåndtering! Vi klarer ikke å takke alle, men vi må få nevne spesielt Antonia og hennes folk på den greske tema restauranten, Katarina i vinbaren, Lefteris ansvarlig for hovedbaren, alle i strandbaren, Evy ansvarlig for tema restaurantene nede og Michalis i hovedrestauranten! Vi kommer så gjerne tilbake!