Rom/leiligheter

Deluxerom

Moderne og stilig innredet deluxerom som ligger i høyt opp i etasjene i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i sovesofa eller lenestolseng i enkelte rom. Gratis WiFi og sentralstyrt luftkondisjonering (15/6-30/9). Nespressomaskin (inkl. kapsler) og minibar. TV. Dusj og wc. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Tilgang til egen innsjekking, VIP lounge kl. 10.00-22.00 med aldersgrense 16 år. Gratis drikke og snacks, gratis inngang til trimrommet, 20 minutters spabehandling/person samt mulighet for å spise frokost og middag i en separat del.

Romstørrelse: Ca. 25 m²
Antall personer: 2 personer/ 2-3 personer.

Dobbeltrom Garden Wing

Romslige og moderne dobbeltrom som ligger i Garden Wing. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Flislagt gulv. TV og kjøleskap. Gratis WiFi, sentralstyrt luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Rom med markterrasse har inngang via markterrassen. Merk at det er en bratt bakke opp til rommene i Garden Wing. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 m²
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Kampanjerom (sommer 2020)

Kampanjerommene er et begrenset antall rom med dusj og wc for deg som vil bo på Rodos Palace, men som ikke bryr deg om standard på rommet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Det er ikke nødvendigvis noen av romstypene som ellers finnes på hotellet.

Antall personer: 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Superiorrom

Moderne innredet superiorrom som ligger i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i sovesofa i noen rom. Gratis WiFi, safe og sentralstyrt luftkondisjonering. Minibar. TV. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. De med havutsikt ligger i etasjene 8-15. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 m²
Antall personer: 2 personer/2-3 personer.

Toromsleilighet Garden Wing

Komfortable og romslige toromsleiligheter av høy standard som ligger i Garden Wing. Ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt kombinert oppholdsrom/minikjøkken: kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Ekstraoppredning på sovesofa eller feltseng. TV. Gratis WiFi, sentralstyrt luftkondisjonering og safe. Flislagt gulv. Bad/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Merk at det er en bratt bakke opp til leilighetene i Garden Wing. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 65 m²
Antall personer: 2-4 personer.