1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rodos Palace

Strandhotellet Rodos Palace har aktiviteter for både kropp og sjel. Går du i giftetanker uten å ha somlet deg til å fri ennå, kan kanskje et besøk hos gullsmeden på hotellet gjøre susen. 


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Dobbeltrom Garden Wing for 2 personer. 2-romsleiligheter Garden Wing for 2-4 personer. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Rodos Palace ved stranden i Ixia består av en hovedbygning og et område med flere bygninger som kalles Garden Wing. Pent bassengområde med flere bassenger, barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Snack-/poolbar. I slutten av mai åpner de et nytt barnebasseng med vannsklier for de yngste barna. Hotellet har frokostservering og tre restauranter (pent antrekk til middag). Pianobar med underholdning hver kveld.

Gratis WiFi i fellesområdene. Internetthjørne mot avgift. Innendørsbasseng (oppvarmet i perioden oktober-april). Trimrom mot avgift. Spa og badstue samt tennis og biljard (alt mot avgift). Aktiviteter på dag- og kveldstid flere ganger i uken (15. mai-15. oktober). Bordtennis. Gullsmed, frisør og souvenirbutikk. Det går en meget bratt bakke opp til Garden Wing, og det er mange trapper og nivåforskjeller i visse deler av hotellområdet, men det er alltid en rampe der det er trapp. Flytrafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Stranden nås via gangtunnel. Det er ca. 40 meter fra Garden Wing til hovedbygningen.